Teşekkür ederim değerli yorumun için.Baya bi incelmiş saç var resimdede belli oluyor.onlar normal saç formuna dönerse sorunum pek kalmaz gibi ama kalıcı yan etki olmasından çok korkuyorum,bu yüzden çok kararsızım.Senin konunu dün okudum baya toparlamış bu yüzden bi gaza gelmedim değil önlerdede ilerleyen zamanda dökülmeler olacak gibi uzun bi süre sıkıntı yaşamıyacağımı düşünüyorum.Tek düşüncen şu anda kalıcı yan etkisi,Geçici yan etki kabl edebilirm ama kalıcı olması...sıkıntı
Benim fin maceram karışık zaten hepi topu kullandığım süre de çok az devam etmeye çalışıyorum ama sürekli bir pürüz çıkıyor vücudumda. Kel alanın olsa kullansan da pek fayda göreceğini sanmam ama saçlar var ve ince daha da incelecek sonrası mısır püskülü kıvamına gelip tamamen yok olacak finin etki ettiği bir bölge etki ettiği bir evrede incelmen.
Kullananlar da zaten ne olacaksa olsun sonu önemli değil diye kullanmıyor kimse de öyle bir büzük yok yapan varsa da yeterli bilgisi yoktur ya da aklından zoru vardır bu kalıcı yan etkiler çat diye olacağını da sanmıyorum. Düzenli aralıklarla testler yapılarak kullanırsın bu benim ideolojim ben böyle ilerliyorum kimisi hiç umrunda olmaz şeker gibi atar kimisi eline almaya korkar bu deriden de nüfüz ediyormuş diye.
Kimseye Fin kullan Dut kullan veya sakın kullanma diyecek vasıfda bir insan değilim, bu asprin değil kişi ölçsün tartsın karar versin
Bir de herkes bunu sihirli bir çubuk sanıyor hani kullanmaya karar verdim bitti kellik hikayesi diye böyle bir şey yok fin kullanmasına rağmen kelleşen yüzlerce konu okudum veya iyileşme sağlayanlarda da herkes aynı şiddette etki görmüyor.