Saç Ekimi Sonuçları
Davud kardeşim merhaba. Konuma yorum yapmıştın ordan hatırladım seni. Benim süreç senden 1-1.5 ay önde. Bende senin gibi 90-100 lerde daha iyi sonuç beklemiştim ama asıl atak 4 ten sonra yavaş yavaş ilerliyor. Sakın canını sıkma çünkü süreç gayet normal. Bak ben nerdeyse 150.gündeyim hala umutsuzum süreç yavaş ilerlediği için ama gerçekten can sıkıcı bi durum yok
Merhaba, donor bolgen nasildi acaba? Benimki cok iyi degil acaba kac kök alabilirler ?
Sadece balık yağı ve yumurta yeterli olmayabilir, istersen başka takviyelerede bak
merhaba, hocam donör bölgemin fotografı ilk sayfada var maximum greft calısıyolar ne kadar alabilirlerse
tesekkurler. ekim sonrasi ilgi nasildi? forumda sordugun konulari rahatlikla konusabiliyormusun?
Kardeşim, süreç normal, hatta çok erken daha, tam gelişimin başlangıcındasın şuan, 120 ye kadar farkedersin, sonrası zaten hızla ilerliyor, Güzel olacak inşAllah, Bol sabırlar.. (^_^)
tesekkur ederim abi evet sürecten memnunum ama daha cıkmıycak hissine kapıldım nedense cümlemize bol sabırlar (^_^)
Selam herkese yükledigim fotolar 102. Gün falan şuan icin sürecten memnunum ama yeterli degil kafa kapanmadı sizce daha cıkış olurmu gürleşirmi tesekkur ederim gercekten belirsizlik yaşıyorum