Gönderen Konu: 22/08/2020 ROTALIFE/İzmir 5000 Greft Saç Ekimi Sonuçları Yaş:23  (Okunma sayısı 3886 defa)

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Ynt: 22/08/2020 ROTALIFE/İzmir 5000 Greft Saç Ekimi Sonuçları Yaş:23
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2020, 20:22:57 »
Merhaba arkadaşlar, saç ekimimden sonra bugün üçüncü gün. Klinikte ilk yıkamamı gerçekleştirdik. Oradaki çalışanlar bu yıkamayı sabah akşam yapmam gerektiğini söyleyip bana nasıl yapacağım konusunda talimat verdiler. Ben de bu akşam yıkadım. Ancak ufak bir kaza sonucu mavi halka ile işaretlediğim yere küçük bir darbe aldım ve kanadı. Bu durum beni biraz endişelendirdi. Bu tür bir şey başınıza hiç geldi mi? Oradaki greft zarar görmüş gibi görünüyor ama çok büyük bir zarar mıdır bu? Yoksa çoğunluğun yanında çok da önemi olmayan bir şey olabilir mi?

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2020, 21:00:23 »
kaldı 4999 greft :D

bişi olmaz sıkma canını

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2020, 23:55:02 »
kaldı 4999 greft :D

bişi olmaz sıkma canını

bir tanesi ise sorun yok, bölgeye zarar geldi diye korktum, kalan sahalar bizimdir diyelim  ;D

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Bugün 10. gün. Kabukların neredeyse tamamı döküldü. Biraz kızarıklık kaldı, onun da geçmesi an meselesi gibi.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Hocam 6.500 TL için İstanbul Ve Ankarada Yine Maximum Greft Ve Sabit Fiyatla, Bu İşi Daha Profesyonel Yapan Yerlerde Var, Ama Tabi Yol Konaklama Falan 7.500 Ü bulurdu Yine Sizin İçin, Aslında 7.500 de çok para sayılmaz Düzgün bir Ekim için, Her Zaman Saç Ektirmiyoruz Sonuçta, Ama Yinede kabuk Dökümü Sonrası ekim Alanı Sağlıklı görünüyor, Sıklık Olarak çok Sık Değil ama, İzmirde Fazla seçenek olmadığını Öngörürsek, Ortanın üstü iyi bir Sıklık olduğunu Düşünüyorum.. Umarım İstediğiniz gibi Sonuçlanır Ekiminiz Hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Teşekkürler, heyecanla sonuçlanmasını bekliyorum.

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Operasyon üzerinden 5 hafta geçti, geçtiğimiz haftalarda kafamın sağ tarafında çok fazla sivilce oluştu ve onları sıktılar. Şu anda iyi görünüyor. Kilinik de her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

ozermustafa

• Jr. Member
  • **
Bekliyoruz hocam sonuclarinizi

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Bekliyoruz hocam sonuclarinizi

ben de 😁

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Ekimden 4 buçuk ay sonra...

hasan erenköy

• Full Member
Pek olacak gibi durmuyor derim ben genc arkadaşım. Ama guzel bir kafa şeklin var, vurursun sıfıra, her türlü yakışır. Yüzbinlerce İtalyan delikanlısı da böyle yapıyor 🙂🤟

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Aslında daha fazla yoğunluk olabilirdi, ama Süreç normal olabilir, 135 için geriden geliyor demek sağlıklı olmaz bence, çünkü Saç telleri ince ve renk olarak göze hitap etmediği için, Biraz sönük kalıyor, Ama asıl sağlıklı yorumu bence 180 de yapabiliriz Bu şartlarda, Takviye olarak 3-4 ay Xpecia tavsiye ederim.. İnşAllah istediğin gibi sonuçlanır, Bol sabırlar.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Haktan Maya

• Yeni üye
  • *
Böyle düşünmenize şaşırdım, ben son derece iyi sonuçlanacağını düşünüyorum. Klinik de daha yolun çok başında olduğumuzu ve şu an çok iyi gittiğimizi söyledi.  Bekleyip göreceğiz sanırım :)

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle düşünmenize şaşırdım, ben son derece iyi sonuçlanacağını düşünüyorum. Klinik de daha yolun çok başında olduğumuzu ve şu an çok iyi gittiğimizi söyledi.  Bekleyip göreceğiz sanırım :)
kankam sen klinigin lafına neden bakarsın tabi ki fikir alacaksın yorum alacaksın ama bu sac cıkmaz olumsuz olacak derler mi sana   sana konunun ılk basında vertekse gırılmez demıstım daha sonra surec bassında olumsuz olarak konusmak ıstemedım burada zaten bır hata var bu kadar buyuk bır acıklık 2 seans seklınde olmalıydı kaldıkı senden daha az acıklıklarda bıle planlama 2 ekım oluyor mantıklı olanda bu ekımın ıcın suanda bsey demıyorum surec erken 180 210 larda daha ıyı olur eskı halınden herturlu ıyı olacagı aşikar bıze gore yarısı cıkarsa olumsuz derız ama sana gore tek tel cıkarsa mutlu olabılırsın senın hislerin  onemlı ınsallah daha guzel olacakj eger takvıye almıyorsan bır sure takvıye bıotın xpecıa kerozan gıbı takvıyerle desteklersen daha ıyı olur
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram