Herkese merhaba arkadaşlar, sitede Rotalife Estetikte saç ekimi yaptıran hiç kimsenin sonucuna rastlamadım. Ancak buna rağmen klinikteki çalışanların samimiyeti beni burada saç ektirme kararı almakta yeterli oldu. Ben de burada saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir olması için ve de saç ekimi yaptırmış kişilerin benim sonucum hakkındaki yorumlarını merak ettiğim için sürecimi paylaşacağım.
Öncelikle operasyon öncesi halini paylaşıyorum.
Not:Fotoğrafları link halinde paylaşamadım, bu yüzden iletiye eklenti olarak ekleyeceğim.
Gördüğünüz gibi 23 yaşında olmama rağmen dökülmem oldukça fazlaydı. Bu siteden saç ekimi yaptırmamam konusunda da tavsiyeler aldım ancak orada ekimi yapan doktor saç olan ve olmayan her yere ekim yapacağını ve güzel bir bakımla var olan saçlarımı da koruyacağını ve güçlendireceğini belirtti.
Sonraki fotoğraflar ise operasyondan birkaç saat sonra.
İlerleyen süreci de mesajımı düzenleyerek paylaşacağım. Ben iyi bir ekim olduğunu düşündüm, ancak konu hakkında o kadar bilgili değilim. Bu yüzden ekim yaptıran tecrübeli arkadaşlar da lütfen ne düşündüklerini belirtsinler.