Gönderen Konu: 23 yaşında saç ektirilir mi  (Okunma sayısı 3835 defa)

Subzero

• Hero Member
Ynt: 23 yaşında saç ektirilir mi
« Yanıtla #30 : 01 Eylül 2020, 20:25:33 »
Güzel. Önerilere kulak vermek yerine küfür etmeyi tercih ediyorsun. Bu kafayla gidersen 3 sene dedeler gibi gezersin. Bu genç yaşta bu şekilde gezecek olman cidden üzücü.
aynen kardeşim 3 seneye kelim ben uzun hali böyle kendinde saç yok diye milletide öyle sanma mayısta uzunken çekilmiş foto hadi eyvallah

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 01 Eylül 2020, 20:43:32 »
tamam nw7 olucam ben kafamda saç kalmayacak hadi uza

Hocam adam açık açık alay ediyor kızlara uzaktan bakacaksın falan

Forumun admini Hintell istersen özelden bildir ona

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 01 Eylül 2020, 20:57:27 »
Hocam adam açık açık alay ediyor kızlara uzaktan bakacaksın falan

Forumun admini Hintell istersen özelden bildir ona
kendinde söylemişsin adam alay ediyor diye adam olmadığı için sıkıntı yok baskan teşekkürler 👍

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #33 : 01 Eylül 2020, 23:44:42 »
Gençler lütfen saygı size olumsuz bir yorum yapmamış kel123 kaldı sana gerçekleri söylemiş tedavi uygulaman gerektiğini söylüyor, tamam başka insanlara yorumları acımasız ama bu sizin küfür etmeniz için değil neyse fazla uzatmayım kel kırk yılda bir düzgün yorum yapmış ama sizde çok üzerine gitmişsiniz doktora gitmeni önerdim ama gitmeyi erteledin sana buradan salvador arkadaşın tedavi yöntemleri linkini atıyorum inceleyip kullanmak sana kalmış
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15400.msg312982#msg312982

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Eylül 2020, 00:01:27 »
Gençler lütfen saygı size olumsuz bir yorum yapmamış kel123 kaldı sana gerçekleri söylemiş tedavi uygulaman gerektiğini söylüyor, tamam başka insanlara yorumları acımasız ama bu sizin küfür etmeniz için değil neyse fazla uzatmayım kel kırk yılda bir düzgün yorum yapmış ama sizde çok üzerine gitmişsiniz doktora gitmeni önerdim ama gitmeyi erteledin sana buradan salvador arkadaşın tedavi yöntemleri linkini atıyorum inceleyip kullanmak sana kalmış

Kel123 konuyu açana 'kızlara uzaktan bakacaksın sadece' derken de sanırım doğru diyor sana göre

Yada başka konuda kirpi Sonic filminde başrol falan oyna derken de doğru söylüyor mu?

Kaldı ki konuyu açanın saçları ortada, sanki yarısından çoğu gitmiş gibi yorum yapıyorsunuz. Zaten bu tip kişiler olduğu için nette artık hiç foto vs koymuyorum ben

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 02 Eylül 2020, 00:21:29 »
donör sağlam mı sizce seneye askerden gelince düşünüyorum ekimi Serkan aygın klinikte 2000 greft kapatır mı sizce ekim yaptirmis biri olarak

Şu an iyi gozukuyor donorun. Kendine sıkıntı yapma. Zamanını yıllarını iyi geçir. Bir iki seneye belli olur dökülme patternin. Ona göre daha net konusuruz. Yapacağın birikimi de euro üzerinden yapmaya çalış şahsi fikrim .

Euro sürekli değer kazanıyo uzun vadede ve  iyi ekimciler euro üzerinden fiyat belirliyor.

Birde sağlam saç doktoru araştır bi görün . Minoksidil önerirse araştırmadan kullanma bazıları direkt minoksidil yazıp yolluyorlar
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 02 Eylül 2020, 11:22:06 »
kardeşim sağolasın ama görmedin mi yok kafanda saç kalmayacak yok millet güzel kızlarla gezerken sen bakacaksın onun yaşı kadar benim kız arkadaşım olmuştur şimdiye kadar kendisi  siteden cikmayip milletin moralini bozmaya çalışan  ve muhtemelen şimdiye kadar eli kız eline değmemiş asosyal herifin teki

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 02 Eylül 2020, 11:27:56 »
Kel123 konuyu açana 'kızlara uzaktan bakacaksın sadece' derken de sanırım doğru diyor sana göre

Yada başka konuda kirpi Sonic filminde başrol falan oyna derken de doğru söylüyor mu?

Kaldı ki konuyu açanın saçları ortada, sanki yarısından çoğu gitmiş gibi yorum yapıyorsunuz. Zaten bu tip kişiler olduğu için nette artık hiç foto vs koymuyorum ben
sağolasın moral verdigin için alın kısmımda hafif gerileme var ve tepemde dökülme yok adamın dediği laflara bak ya

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 05 Eylül 2020, 00:23:11 »
Bu kel denen rahatsızin engellenmesi lazım. Burada saçları dokuldugu için intihari dusunen genç kardeslerimiz var. Aptal aptal yok kızlara uzaktan bakacaksın, yok gencligin bitti yazılmaz. Gerizekalı herif seni. İnsanları neye surukleyebilecegini tahmin bile edemezsin. Bırak bu dobrayim ben ayaklarını. Sen dobra değil saygısız hadsiz ve insanlara karşı gereksiz bir öfkeyle dolu sorunlunun tekisin.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 05 Eylül 2020, 03:03:28 »
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Onure oluyorum

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #40 : 05 Eylül 2020, 03:22:03 »
Abe şu kel123 takmayın ya daha değerli abilerin yorumlarını okuyun, bu tür platformlarda onun gibi insanlar olacak demek istediğim takma. Kardeşim, araştırmacı Bilgi birikimi olan bayağı arkadaşlar var forumda onlar yazar onların yazdıklarına kulak asın ben öyle yapıyorum, yoksa kel olmasa burada herkese laf sokmaz.. adam kel psikoloji bozuk hepinizinkini bozuyor.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 05 Eylül 2020, 10:07:19 »
Bosverin değerli abilerim boş konuşuyor zaten kel123 saçlarım zaten sosyal hayatımı etkilemiyor çevremdekilere askerden sonra saç ektiricem diyorum neresine ektireceksin bu saçın diyorlar uzun halini görenler , ama kısa kestirince o alın cizgimin hafif gerilediğini görmek insanı üzüyor teşekkürler yorumlarınız için

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2020, 23:21:33 »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Eylül 2020, 23:22:04 »
.

Subzero

• Hero Member