Gönderen Konu: 23 yaşında saç ektirilir mi  (Okunma sayısı 3829 defa)

Subzero

• Hero Member
Ynt: 23 yaşında saç ektirilir mi
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2020, 00:11:35 »
Genetic dokulmen var, beklemeni oneririm.
Zaten suan da cok kotu degil
tamemen kel kalma durumum olur mu kardeşim sulalede genetik kellik yok babamın on kısımlar seyrek ve alın çizgisi gerilemiş abimin saclarida sakaklari geriledi ama benden kötüydü 26 yaşında ektirdi 3500 greft şu anda ikinci bı ekime ihtiyacı yok mesela çok korkuyorum kel kalırım diye

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2020, 00:21:16 »
Şu an için beklemelisin biraz saha açılsın
çok kötü bi durum yok mu sizce ektirecek kadar uzun hali kurtarıyor gibi ama

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2020, 03:17:15 »
Bi doktora görün yazacak ilaçlara bak bence. Ama kesin git

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2020, 11:17:09 »
Bi doktora görün yazacak ilaçlara bak bence. Ama kesin git
gitmeyi düşünüyorum ama saçlarim ince telli değiller ve şu anda dökülme yok denecek kadar az yastigimda saç görmüyorum en fazla 5-6 tane duşta elime en fazla 10 tane saç geliyor elime ileride dökülür mü o beni korkutuyor dökülme bende 18 yaşında başladı ve şu anda sanırım baya yavaşladı

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2020, 14:48:48 »
Dökülmen baya agresif. Senin yaşında ben nw1 dim. Şimdi aşağılarda konuma bakabilirsin, nw3 oldum 29umda ve tepe seyreliyor

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Eylül 2020, 15:27:42 »
Dökülmen baya agresif. Senin yaşında ben nw1 dim. Şimdi aşağılarda konuma bakabilirsin, nw3 oldum 29umda ve tepe seyreliyor
kardeşim yanlış anlamada ben senin yaptığın yorumlara baktım da genelde milleti aşağılama ve olumsuz yorumlar yapmışsın neye göre baya agresif forumda 23 yaşında olup kafasında saç olmayan insanlar var milletin paylaşımlarına olumsuz şeyler yazmayı bırakmanızı tavsiye ederim 👍

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Eylül 2020, 16:08:39 »
Dostum o kızarıklık ve bu açılma genetik dökülmeye işaret ediyor. Benim de sülalede babam harç saç dökülmesi yok ama babama çekmişim yapcak bişeyim yok.

Yaşın ekim için erken bence beklemelisin
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2020, 16:26:41 »
Dostum o kızarıklık ve bu açılma genetik dökülmeye işaret ediyor. Benim de sülalede babam harç saç dökülmesi yok ama babama çekmişim yapcak bişeyim yok.

Yaşın ekim için erken bence beklemelisin
donör sağlam mı sizce seneye askerden gelince düşünüyorum ekimi Serkan aygın klinikte 2000 greft kapatır mı sizce ekim yaptirmis biri olarak

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2020, 18:00:35 »
Pek anlamam ama sanki takviyelerle çok iyi hale gelebilir gibi duruyor saç sonuçta kelleşen bölge yok

Lakin 23 yaşındasın daha yani nereye kadar kullanacan takviye

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2020, 18:22:19 »
kardeşim yanlış anlamada ben senin yaptığın yorumlara baktım da genelde milleti aşağılama ve olumsuz yorumlar yapmışsın neye göre baya agresif forumda 23 yaşında olup kafasında saç olmayan insanlar var milletin paylaşımlarına olumsuz şeyler yazmayı bırakmanızı tavsiye ederim 👍
Ben gerçekleri yazarım. Bundan 5 sene sonra dediklerim çıkacak büyük ihtimalle. Daha 23 yaşındasın. Bu yaşta bu dökülme agresif. Hatta baya agresif. Umarım bu yorumumdan bir şeyler çıkarır önlemini alırsın yoksa 5 sene sonra kafanda saç kalmayacak

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2020, 18:32:48 »
Ben gerçekleri yazarım. Bundan 5 sene sonra dediklerim çıkacak büyük ihtimalle. Daha 23 yaşındasın. Bu yaşta bu dökülme agresif. Hatta baya agresif. Umarım bu yorumumdan bir şeyler çıkarır önlemini alırsın yoksa 5 sene sonra kafanda saç kalmayacak
ya bi s.. git işine sorunlu musun bilader

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2020, 19:12:19 »
bekelemenizi öneiririm hocam bu süreçte geciktirici dematolojik bakım ürünleri kullanabilirsiniz

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 01 Eylül 2020, 19:20:34 »
ya bi s.. git işine sorunlu musun bilader
Güzel. Önerilere kulak vermek yerine küfür etmeyi tercih ediyorsun. Bu kafayla gidersen 3 sene dedeler gibi gezersin. Bu genç yaşta bu şekilde gezecek olman cidden üzücü.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 01 Eylül 2020, 19:37:14 »
Güzel. Önerilere kulak vermek yerine küfür etmeyi tercih ediyorsun. Bu kafayla gidersen 3 sene dedeler gibi gezersin. Bu genç yaşta bu şekilde gezecek olman cidden üzücü.

Saçının arkasında boşluk bile olmayana saçın açılacak falan diyorsun. Bu adam gidecek senin mi önerine kulak verecek
Kaldı ki başkasına da Sonic filminde başrol falan diyordun

Neyse böyle devam et mutlaka engellenirsin forumdan bence

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 01 Eylül 2020, 20:17:50 »
Saçının arkasında boşluk bile olmayana saçın açılacak falan diyorsun. Bu adam gidecek senin mi önerine kulak verecek
Kaldı ki başkasına da Sonic filminde başrol falan diyordun

Neyse böyle devam et mutlaka engellenirsin forumdan bence
bence en iyisi cevap vermemek sorunlu arkadaşa kendisinin saçları burak Özçivit gibi zaten millete kel gezeceksin diyor lan benim babam bile kel değil senin kadar

Facebook Twitter Instagram