Kendi adıma medikal süreçteki yan etki riski ve internette dönen bir sürü haber, davalar vs. beni de çok korkutuyor ve ana akım medikal desteksiz ekim düşünüyorum. Bunun da benim için bir sürü olumsuz sonucu olabilir, hızlı bir revizyona gereksinim duymak gibi... Risk almak karakteristik bir şey, hiçbir yan etkiyle karşılaşmaksızın ilaç kullanan arkadaşlara imreniyorum açıkçası. %100 karşılaşmayacağımın garantisi olsa ben de kesin kullanırdım.
Uzun süredir forumda pasif olarak okuyucu şapkamla naçizane bir eleştiride de bulunmak isterim. Tabii ki herkes bilinçli olmalı ve araştırmasını çok iyi yapıyor olmalı ve bu topluluk hiçbir şekilde bir misyon altında değil, fakat ilaçlar ve yan etki riskleri altında çok fazla bilgi sahibi olmayan bir kimsenin buradaki başlıkları okuduğunda bir yanlışa sürüklenebileceğini düşünüyorum. Keza yazarlar ekseriyetle birbirine "x kullan, y kullan..." tarzında tırnak içinde "tavsiyede" bulunuyor ve ekimlerin neredeyse hepsinin medikal tedaviyle desteklenmesi doktorlar tarafından farklı motivasyonlarla tavsiye ediliyor. Buradan hareketle medikal tedavinin unsurlarını normal besin takviyeleri seviyesinde algılamak işten bile değil. Saygılar.