Daha önce bu forumda herhangi bir konu hakkında sayısız benzer içerik üretilip tekrara düşülmüşken,
Bugünün tekrar konusu “finasterid” olunca neden bazı arkadaşlar İşi linç girişimine dönüştürmüş anlamak mümkün değil
Nofear forumun kutsalı diye özetlemiş ama ben daha ileri götürüp konuyu “putlaştırmanın” anlamı yok diyorum. Arkadaşın eleştirilebilecek çıkışı, olsa olsa kullananlara dokundurması olabilir, sen de üslubunca farkındayım dersin ne polemik yaratıyorsun?
Saç ekimi konusunda memleketteki en aktif ve verimli Forum burasıysa (ki bana göre öyle) herkes savını, düşüncesini “Forum kurallarınca” belirtmekte özgürdür katılır veya katılmazsın.
Arkadaşın biri de çıkıyo ilacı kullandığını, “bana ürkütücü gelen” yan etkiler yaşadığını yazıyor arkasından da milleti korkutmayalım diye de ekliyor
“Herkes biliyo, herkes farkında“ gibi karşıt argümanlar öne süren arkadaşlar da sadece ilgili başlığın ilk sayfasına bi göz gezdirsinler, kaldı ki okuyup yorum veya soru yazmayan binlerce kişi var...
Biraz tahammül, biraz saygı lütfen.
Başta da yazdığım gibi başka konular da defaatle yazıldı, tekrara düşüldü. Böylesine önemli bir kararın gündeme gelmesinden başka doğal birşey olamaz. Hiç olmazsa kullanıp, yan etki yaşayan veya yaşamayanların tecrübelerini paylaşmalarına müsade edin.