Gönderen Konu: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?  (Okunma sayısı 23450 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?
« Yanıtla #60 : 23 Ağustos 2020, 23:54:28 »
Peki saça nasıl etki ediyor açıklar mısınız bir polemik meraklısı arkadaşımız daha,DHT yi baskılayıp saça etkisini azaltmıyor mu dolaylı yoldan saçı beslemiş olmuyor mu? e bu polemik hevesi anlamış değilim
Seninle polemige girmiyorum, girmek de istemiyorum ama konustugun hersey yanlis mecburen duzeltmek zorunda kaliyorum

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #61 : 23 Ağustos 2020, 23:55:42 »
Seninle polemige girmiyorum, girmek de istemiyorum ama konustugun hersey yanlis mecburen duzeltmek zorunda kaliyorum
Peki yanlış biliyorsam siz düzeltin o zaman nedir saça etkisi birde sizden dinlemek isterim

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #62 : 24 Ağustos 2020, 00:34:46 »
Siz kullandınız mı hocam öyle bir etki yaşadınız mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 24 Ağustos 2020, 00:50:14 »
Siz kullandınız mı hocam öyle bir etki yaşadınız mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yok kullanmadım daha öncede bahsettiğim gibi kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim yürek yemedim yani  :)

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #64 : 24 Ağustos 2020, 00:55:24 »
Dostum üzerine çok tartışmaya gerek yok bence, bu forumda olup bunları bilen bir sürü insan var yan etki gören de var görmeyen de kumar gibi birşey hatta atasözü gibi birşey bile yazmışlardı geçen gördüm çok güldüm “ saçlar yukarı alt takımlar aşağı” diye :) çünkü yan etkisinin kalıcı bir durumu söz konusu yani her ilacın yan etkisi olabilir ama kalıcı olması her şeyi değiştirir kardeşim. Bana sorsan kullanır mısın yanından bile geçmem geçemem %1 bile ihtimal olsa gelir beni bulur o yüzden :) ama kullananlara saygım sonsuz herkesin kendi tercihi.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 24 Ağustos 2020, 01:13:43 »
Dostum üzerine çok tartışmaya gerek yok bence, bu forumda olup bunları bilen bir sürü insan var yan etki gören de var görmeyen de kumar gibi birşey hatta atasözü gibi birşey bile yazmışlardı geçen gördüm çok güldüm “ saçlar yukarı alt takımlar aşağı” diye :) çünkü yan etkisinin kalıcı bir durumu söz konusu yani her ilacın yan etkisi olabilir ama kalıcı olması her şeyi değiştirir kardeşim. Bana sorsan kullanır mısın yanından bile geçmem geçemem %1 bile ihtimal olsa gelir beni bulur o yüzden :) ama kullananlara saygım sonsuz herkesin kendi tercihi.
O nasıl atasözü ya sesli güldüm  ;D

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 24 Ağustos 2020, 01:39:36 »
Daha önce bu forumda herhangi bir konu hakkında sayısız benzer içerik üretilip tekrara düşülmüşken,
Bugünün tekrar konusu “finasterid” olunca neden bazı arkadaşlar İşi linç girişimine dönüştürmüş anlamak mümkün değil :) Nofear forumun kutsalı diye özetlemiş ama ben daha ileri götürüp konuyu “putlaştırmanın” anlamı yok diyorum. Arkadaşın eleştirilebilecek çıkışı, olsa olsa kullananlara dokundurması olabilir, sen de üslubunca farkındayım dersin ne polemik yaratıyorsun?
Saç ekimi konusunda memleketteki en aktif ve verimli Forum burasıysa (ki bana göre öyle) herkes savını, düşüncesini “Forum kurallarınca” belirtmekte özgürdür katılır veya katılmazsın.
Arkadaşın biri de çıkıyo ilacı kullandığını, “bana  ürkütücü gelen” yan etkiler yaşadığını yazıyor arkasından da milleti korkutmayalım diye de ekliyor :)
“Herkes biliyo, herkes farkında“ gibi karşıt argümanlar öne süren arkadaşlar da sadece ilgili başlığın ilk sayfasına bi göz gezdirsinler, kaldı ki okuyup yorum veya soru yazmayan binlerce kişi var...
Biraz tahammül, biraz saygı lütfen.
Başta da yazdığım gibi başka konular da defaatle yazıldı, tekrara düşüldü. Böylesine önemli bir kararın gündeme gelmesinden başka doğal birşey olamaz. Hiç olmazsa kullanıp, yan etki yaşayan veya yaşamayanların tecrübelerini paylaşmalarına müsade edin. 

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #67 : 24 Ağustos 2020, 03:26:58 »
Yok kullanmadım daha öncede bahsettiğim gibi kullanmayı düşünüyordum vazgeçtim yürek yemedim yani  :)
ben denemenizi tavsiye ederim (bende kullanmıyorum mesela) ya saçlardan umudunuzu  kesip kel dolaşmayı seçeceksiniz yada Risk alıp alıp fin kullanacaksınız başka başarılı saç için bir şey yok. Ekim yapsanız da fin kullanmanız gerekiyor çünkü görünen köy ortada
-En büyük Risk, Risk almamaktır.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 24 Ağustos 2020, 05:35:47 »
Daha önce bu forumda herhangi bir konu hakkında sayısız benzer içerik üretilip tekrara düşülmüşken,
Bugünün tekrar konusu “finasterid” olunca neden bazı arkadaşlar İşi linç girişimine dönüştürmüş anlamak mümkün değil :) Nofear forumun kutsalı diye özetlemiş ama ben daha ileri götürüp konuyu “putlaştırmanın” anlamı yok diyorum. Arkadaşın eleştirilebilecek çıkışı, olsa olsa kullananlara dokundurması olabilir, sen de üslubunca farkındayım dersin ne polemik yaratıyorsun?
Saç ekimi konusunda memleketteki en aktif ve verimli Forum burasıysa (ki bana göre öyle) herkes savını, düşüncesini “Forum kurallarınca” belirtmekte özgürdür katılır veya katılmazsın.
Arkadaşın biri de çıkıyo ilacı kullandığını, “bana  ürkütücü gelen” yan etkiler yaşadığını yazıyor arkasından da milleti korkutmayalım diye de ekliyor :)
“Herkes biliyo, herkes farkında“ gibi karşıt argümanlar öne süren arkadaşlar da sadece ilgili başlığın ilk sayfasına bi göz gezdirsinler, kaldı ki okuyup yorum veya soru yazmayan binlerce kişi var...
Biraz tahammül, biraz saygı lütfen.
Başta da yazdığım gibi başka konular da defaatle yazıldı, tekrara düşüldü. Böylesine önemli bir kararın gündeme gelmesinden başka doğal birşey olamaz. Hiç olmazsa kullanıp, yan etki yaşayan veya yaşamayanların tecrübelerini paylaşmalarına müsade edin.
Site kur oy verelim hocam.Linç girişimine bende anlam veremedim sanki insanların sağlığını etkileyen bir olayda insanları uyarmıyormuşumda aksine onu tavsiye ediyormuşum gibi,ilacı kullanıcaksan kullan buna kimsenin bir şey dediği yok zaten ama en azından bırakta diğer insanları bilgilendirebilelim bundan neden rahatsız olundu anlayamadım.İsanlara dokundurma mevzusuna gelince tamamen dikkat çekmek için ve kullanların veya kullanacakların birkez daha düşünmesini sağlamayı amaçlamıştım ki bunu zaten en başta belirttim buna rağmen bazı arkadaşlar başlığı erkeklik gururu yapıp evet yürek yedim gibi anlamsız yorumda bulunabildi bir diğer anlam veremediğim nokta
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 11:49:20 Gönderen: Diferansiyel »

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 24 Ağustos 2020, 05:43:34 »
ben denemenizi tavsiye ederim (bende kullanmıyorum mesela) ya saçlardan umudunuzu  kesip kel dolaşmayı seçeceksiniz yada Risk alıp alıp fin kullanacaksınız başka başarılı saç için bir şey yok. Ekim yapsanız da fin kullanmanız gerekiyor çünkü görünen köy ortada
-En büyük Risk, Risk almamaktır.
Madem ekim işinde her kapı bu ilaca çıkıyor ve bize bir seçim sunuyor öyle ki bu seçim bana sağlığımla saçım arasında bir tercih yaptırmaya zorluyor ben sağlığımı tercih ediyorum.Sağlığımı tehlikeye atmayan başka alternatif yolları araştırıcam peruksa peruk protezse protez olmadı mı kel gezeriz en azından erkekliğimizi kaybetmemiş oluruz
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 11:50:36 Gönderen: Diferansiyel »

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 24 Ağustos 2020, 10:30:26 »
Arkadaş sabahın 6'sında bile hala aynı mesajları atmış durmuş inanılmaz. Tamam insanları düşünmen iyi birşey de

Böyle sabahlara kadar milletin şeyini, erkekliğini düşünmen çok garip

Umarım bu mesajlardan sonra diğer saç forumunda pazarlanan ürünleri tavsiye etmezsin. O ürünlere bir şans tanıyın falan demezsin. Umarım ben yanılırım :)

Not: Sen hani arka sayfada Finasterid kullanan bir arkadaşa saç ekimcilerinin adamımısın diye laf sokmuşun ya, işte aynı mesaj şimdi sana gelince yadırgamazsın umarım.
Şimdi sana kolay gelsin forumda 24 saat bu mesajları yaz koca yürekli adam :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 24 Ağustos 2020, 10:40:24 »
Finasterid ile saçın bir alakası yoktur doğrudan saça faydası yoktur
İçersin kafana gitmez yani:)

Tüm vucutdaki Dht oranını düşürür

Bu düşürmede saç köklerini serbest bırakır.

Saç köklerine yapışan dht miktarı azalır

Kanallar açılır ve biliyorsunuz saçlar vampirdir kanla beslenir beslenmeyi sağlar.

Saçlar çok enerji harcar saçı dökülenler saçlarını kısa tutarsa karlı olur.

Finasterid kullanımına gelince kimae bayılmıyor kullanırken zevkten 4 köşe olmuyor.

Daha önce Dht saldırısı olan ve saçlarını kaybettiğin alana 8 10 ya da 100 bin verip saç ektiriyor

O bölgede kanlanma ve beslenmeyi arttırmak ekilen saçların daha fresiz çıkması için. Finasterid alıyor
Ve donör foluküllerini güçlendiriyor ekimden önce bu da saçı daha çok dirençli hale getiriyor yer değiştiği yerde güçlü kalması için  ve son olarak kendi saçlarını güçlendiriyor ekimden önce hem kayıp yaşamamak için hemde saç dökülmesini durdurmak için.

Yan etkileri olabilir bunu zaten herkes biliyor sürekli bu konular açılmasına gerek yok çok var bu konulardan bazı insanlar aspirin almaktan bile korkar pimpiriklidir ve korkuç bir şey miş gibi yazar çizer bazılarıda rahat sorun etmez

Yan etki yaşayanda olur sorun hissetmeden kullananda sorun yaşayan bırakır emem büyüdü götüm büyüdü diye diye kullanıyorlar sonra kalıcı oldu. Uyarıyı alınca ilacı kesicen sorun yaşıyorsan.

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 10:51:24 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 24 Ağustos 2020, 11:10:39 »
Arkadaş sabahın 6'sında bile hala aynı mesajları atmış durmuş inanılmaz. Tamam insanları düşünmen iyi birşey de

Böyle sabahlara kadar milletin şeyini, erkekliğini düşünmen çok garip

Umarım bu mesajlardan sonra diğer saç forumunda pazarlanan ürünleri tavsiye etmezsin. O ürünlere bir şans tanıyın falan demezsin. Umarım ben yanılırım :)

Not: Sen hani arka sayfada Finasterid kullanan bir arkadaşa saç ekimcilerinin adamımısın diye laf sokmuşun ya, işte aynı mesaj şimdi sana gelince yadırgamazsın umarım.
Şimdi sana kolay gelsin forumda 24 saat bu mesajları yaz koca yürekli adam :D
Kardeşim dediğin gibi sabaha kadar milletin erkekliğini düşündüğüm felan yok işim gereği erken kalkıyorum sadece,foruma yeni üye olmam,ilk konumun olması bitti şimdide saat kaçta mesaj attığımı mı dert etmeye başladın bence çok garip olan bu.Bu kadar yazımdan sonra hâlâ beni nasıl bu ilacın kullanılmamasından çıkarı olan biri olarak görebiliyorsun pes gerçekten pes artık bir şey demiyorum sen ilacı kullanmaya devam et kusura bakma bilgilendirmelerim sonucu sana rahatsızlık verdiğim için zaten en başından beri dediğim şey herkese saygımız sonsuz
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 11:38:46 Gönderen: Diferansiyel »

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #73 : 24 Ağustos 2020, 11:19:35 »
Finasterid ile saçın bir alakası yoktur doğrudan saça faydası yoktur
İçersin kafana gitmez yani:)

Tüm vucutdaki Dht oranını düşürür

Bu düşürmede saç köklerini serbest bırakır.

Saç köklerine yapışan dht miktarı azalır

Kanallar açılır ve biliyorsunuz saçlar vampirdir kanla beslenir beslenmeyi sağlar.

Saçlar çok enerji harcar saçı dökülenler saçlarını kısa tutarsa karlı olur.

Finasterid kullanımına gelince kimae bayılmıyor kullanırken zevkten 4 köşe olmuyor.

Daha önce Dht saldırısı olan ve saçlarını kaybettiğin alana 8 10 ya da 100 bin verip saç ektiriyor

O bölgede kanlanma ve beslenmeyi arttırmak ekilen saçların daha fresiz çıkması için. Finasterid alıyor
Ve donör foluküllerini güçlendiriyor ekimden önce bu da saçı daha çok dirençli hale getiriyor yer değiştiği yerde güçlü kalması için  ve son olarak kendi saçlarını güçlendiriyor ekimden önce hem kayıp yaşamamak için hemde saç dökülmesini durdurmak için.

Yan etkileri olabilir bunu zaten herkes biliyor sürekli bu konular açılmasına gerek yok çok var bu konulardan bazı insanlar aspirin almaktan bile korkar pimpiriklidir ve korkuç bir şey miş gibi yazar çizer bazılarıda rahat sorun etmez

Yan etki yaşayanda olur sorun hissetmeden kullananda sorun yaşayan bırakır emem büyüdü götüm büyüdü diye diye kullanıyorlar sonra kalıcı oldu. Uyarıyı alınca ilacı kesicen sorun yaşıyorsan.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim admin.Bence insanları bir kez daha uyarmaktan bir zarar gelmez,ilaç hakkında zaten bilgisi olanlar konuya girip gereksiz yorum yapmasa aslında mevzu uzamayacak

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #74 : 24 Ağustos 2020, 11:49:11 »
Madem ekim işinde her kapı bu ilaca çıkıyor ve bize bir seçim sunuyor öyle ki bu seçim bana sağlığımla saçım arasında bir tercih yaptırmaya zorluyor ben sağlığı tercih ediyorum.Sağlığımı tehlikeye atmayan başka alternatif yolları araştırıcam peruksa peruk protezse protez olmadı mı kel gezeriz en azından erkekliğimizi kaybetmemiş oluruz
ben size protez saç tavsiye ederim https://instagram.com/demo_hair?igshid=gy3xsew141jg Kemal doğuluda kullanıyor

Facebook Twitter Instagram