Gönderen Konu: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?  (Okunma sayısı 23432 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?
« Yanıtla #30 : 23 Ağustos 2020, 21:54:52 »
Elektronik içiom sıkıntı varmı hocam? Finasın da yapsınlar içmezsem bilmiom.Ben tekno içiciyim😉

Başkan ben uyarıyım Arkadası dedim yanlış yerde yanlış konu açtı.. dağıtırlar motoru Difransiyeli verirler eline... geç kaldık millet parçalayacak elemanı.. ne şanzıman kalır ne motor..

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #31 : 23 Ağustos 2020, 21:56:51 »
Ben arkadaşın iyi niyetli uyardığını düşünüyorum.
Ama ben de tüm yan etkilerini bilerek ilacı kullanmaya başladım.

Bu biraz da koşullarınızla ilgili. 1 sene önce olsa kesinlikle kullanmazdım ama bir sene içersinde birçok şey ve önceliklerim değişti. O yüzden bırakın finansteridi bilsem ki dutasterid kesin fayda sağlayacak hiç düşünmeden onu kullanırım. Bu beklentiyle ve hayattan istediklerinizle alakalı.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 23 Ağustos 2020, 22:10:20 »
Ben demiştim kutsal diye :) Arkadaşlar boşverin bunları isteyen kullanır istemeyen kullanmaz . Arkadaş bir kez daha hatırlatmış bize yan etkileri . İlk mesajı veya ne zamandır üye olduğunun bir önemi yok . Binlerce üye var mutlaka birinin işine yarar . Ekimciler kullandiriyor herkese neden ekimleri yüzde 30 civarında etkiliyor ( Koray hocanın yabancı forumda yazdığı oran bu ) . Kökleri güçlendiriyor ekimden önce faydası oluyor , mevcut saçları koruyor ... Ekinci dr. olsam ben de kullanmalısın derdim . Özetle herkesin hayatına kimse karışamaz kullanana saygımız sonsuz benim eyyollamam bu gadar . 

Kardeşim kitapta yaziyor biotin , saw palmetto , minoxilden uzak durun , proscardan kaçın diyor .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 23 Ağustos 2020, 22:36:17 »
Ben demiştim kutsal diye :) Arkadaşlar boşverin bunları isteyen kullanır istemeyen kullanmaz . Arkadaş bir kez daha hatırlatmış bize yan etkileri . İlk mesajı veya ne zamandır üye olduğunun bir önemi yok . Binlerce üye var mutlaka birinin işine yarar . Ekimciler kullandiriyor herkese neden ekimleri yüzde 30 civarında etkiliyor ( Koray hocanın yabancı forumda yazdığı oran bu ) . Kökleri güçlendiriyor ekimden önce faydası oluyor , mevcut saçları koruyor ... Ekinci dr. olsam ben de kullanmalısın derdim . Özetle herkesin hayatına kimse karışamaz kullanana saygımız sonsuz benim eyyollamam bu gadar . 

Kardeşim kitapta yaziyor biotin , saw palmetto , minoxilden uzak durun , proscardan kaçın diyor .
Bir kez daha altına imzamı atıyorum hocam :)
Ekimcilerin bu işten çıkarı olduğu için kullandırıyorlar kimsenin başkasının sağlığını düşündüğü yok bu şekilde birbirimizi uyarırsak birbirimize faydamız dokunur birbirimizi en iyi biz anlarız sonuçta aynı dertten muzdaribiz.Forumda bir konu başlığının altında bir yoruma denk gelmiştim "ekim yaptıranlar ikiye ayrılsın finasterid kullananlar ve kullanmayanlar diye böylelikle ekim merkezlerininde başarısı ortaya çıkar diye"bu yorumun altınada imzamı atıyorum kesinlikle aynı fikir deyim

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 23 Ağustos 2020, 22:42:06 »
Başkan ben uyarıyım Arkadası dedim yanlış yerde yanlış konu açtı.. dağıtırlar motoru Difransiyeli verirler eline... geç kaldık millet parçalayacak elemanı.. ne şanzıman kalır ne motor..
Atalarımız boşuna dememiş hocam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye  :)

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 23 Ağustos 2020, 22:44:57 »
Ben arkadaşın iyi niyetli uyardığını düşünüyorum.
Ama ben de tüm yan etkilerini bilerek ilacı kullanmaya başladım.

Bu biraz da koşullarınızla ilgili. 1 sene önce olsa kesinlikle kullanmazdım ama bir sene içersinde birçok şey ve önceliklerim değişti. O yüzden bırakın finansteridi bilsem ki dutasterid kesin fayda sağlayacak hiç düşünmeden onu kullanırım. Bu beklentiyle ve hayattan istediklerinizle alakalı.
Saygımız sonsuz hocam neticede herkesin kendi tercihi sözümüz yok amacımız insanlar ne kullandıklarını bilsinler

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 23 Ağustos 2020, 22:47:42 »
Saygımız sonsuz hocam neticede herkesin kendi tercihi sözümüz yok amacımız insanlar ne kullandıklarını bilsinler

Merak ettim tek tek piyasadaki bütün ilaçların yan etkilerini her yerde belirtiyormusunuz insanların bilgilenmesi için? Yoksa sadece Finasterid mi?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 23 Ağustos 2020, 22:49:50 »
Merak ettim tek tek piyasadaki bütün ilaçların yan etkilerini her yerde belirtiyormusunuz insanların bilgilenmesi için? Yoksa sadece Finasterid mi?

Saç ekim ile alakalı bir forumda hemoroid ilaçlarının yanetkisinden bahsedecek değil heral... sizinkide soru olmuş..

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 23 Ağustos 2020, 22:54:09 »
Yok hocam tabiki belirtmiyorum ordan bakıldığında işsiz gibi mi duruyorum :) Merak etmeyin finasteridin rakip firmasında felan çalışmıyorum bilmiyorum tabi var mı :) ama benim karşı olduğum şey zaten DHT baskılayan tüm ilaçlar,normal seviyeye çeken takviyeler varsa kullanılması mantıklı olabilir bu arada ama tamamen inhibite etmek bilmiyorum bu kadar açıklamadan sonra benim mantığıma yatmıyor çok ciddi problemlerin ortaya çıkmasına mahal veriyor
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 23:02:14 Gönderen: Diferansiyel »

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Ağustos 2020, 22:59:16 »
Saç ekim ile alakalı bir forumda hemoroid ilaçlarının yanetkisinden bahsedecek değil heral... sizinkide soru olmuş..

Yok bu forum özelinde sormamıştım aslında geyik de yaptım diyebilirim

Mesela atıyorum DH'de sivilce ilacı kullananların konusu var falan gibi :)

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 23 Ağustos 2020, 23:02:09 »
Finas tehlikeli bir ilaç. Yan etki görmüyorum diyenler de bence kendilerine yalan söylüyorlar çünkü zaten bu ilacın yan etkisi saç çıkarması. Asıl etkisi dht hormonunu baskılaması ve bunun mutlaka bir etkisi olacak. Etkisi olmaması imkansız

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 23 Ağustos 2020, 23:05:13 »
Finas tehlikeli bir ilaç. Yan etki görmüyorum diyenler de bence kendilerine yalan söylüyorlar çünkü zaten bu ilacın yan etkisi saç çıkarması. Asıl etkisi dht hormonunu baskılaması ve bunun mutlaka bir etkisi olacak. Etkisi olmaması imkansız
Olay bu

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 23 Ağustos 2020, 23:06:24 »

Benim 2 ay oldu daha kullanalı ve yan etki yok şuan için

Hadi beni geç forumdan Justindi galiba emin değilim ve 1 sene kullandım fayda görmedim ama hiç yan etki görmedim diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kaç kere kaç kişiye de önerdi galiba ilacı. Ona ne diyorsun? :D

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 23 Ağustos 2020, 23:07:13 »
Sacma
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 23 Ağustos 2020, 23:08:41 »
Benim 2 ay oldu daha kullanalı ve yan etki yok şuan için

Hadi beni geç forumdan Justindi galiba emin değilim ve 1 sene kullandım fayda görmedim ama hiç yan etki görmedim diyordu. Kaç kere kaç kişiye de önerdi galiba ilacı. Ona ne diyorsun? :D
Hocam sperm sayındaki degisiligi gözle nasıl gözlemlemeyi düşünüyorsunuz

Facebook Twitter Instagram