Gönderen Konu: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?  (Okunma sayısı 23442 defa)

GaMe10

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2020, 20:24:56 »
Siz sperm testini muhtemelen ilacı bıraktıktan sonra yaptırmışsınızdır.Finasteridin olayı DHT yi baskılamak.DHT taşıyıcı anne vahıstası ile fetus döneminde inhibe edilirse, anne karnındaki fetusun cinsel organları oluşmaz ya da eksik oluşur.Böyle bir durumda bebeğin çift cinsiyetli doğma ve beyin ile alakalı bazı gelişim problemleri ile doğma ihtimali bir hayli yüksektir. Eğer DHT inhibisyonu ergenlik döneminde gerçekleşirse ikincil seks karakterleri oluşmaz ve erkeksi farklılaşma meydana gelmez.Birçok kalıcı cinsel problem meydana gelir. Eğer DHT inhibisyonu yetişkinlik döneminde gerçekleşirse; sperm sayısında azalma, sperm hacmi düşmesi, sertleşme süresinde ve kalitesinde azalma, cinsel libidoda düşüş, cinsel performansta azalma gibi başlıca yan etkiler söz konusu olur.Ne yazık ki finasterid kullananların çoğunun henüz bundan haberi yok,insanları korkutmayın demişsiniz de işin aslı bu ben belirtiyim de korkup korkmamak onlara kalmış.DHT baskılanarak saçı tedavi etmek başlı başına yanlış bir tedavi şekli.Finasteridi saç tedavisinde kullanılmasını ilk ortaya atan kişi nasıl bir kafadaydı anlamak mümkün değil

Nereden biliyorsun ki Finasterid kullananların çoğunun yan etkilerinden haberi olmadığını? Hangi veriye dayanarak söyledin bunu?

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2020, 20:25:03 »
Siz sperm testini muhtemelen ilacı bıraktıktan sonra yaptırmışsınızdır.Finasteridin olayı DHT yi baskılamak.DHT taşıyıcı anne vahıstası ile fetus döneminde inhibe edilirse, anne karnındaki fetusun cinsel organları oluşmaz ya da eksik oluşur.Böyle bir durumda bebeğin çift cinsiyetli doğma ve beyin ile alakalı bazı gelişim problemleri ile doğma ihtimali bir hayli yüksektir. Eğer DHT inhibisyonu ergenlik döneminde gerçekleşirse ikincil seks karakterleri oluşmaz ve erkeksi farklılaşma meydana gelmez.Birçok kalıcı cinsel problem meydana gelir. Eğer DHT inhibisyonu yetişkinlik döneminde gerçekleşirse; sperm sayısında azalma, sperm hacmi düşmesi, sertleşme süresinde ve kalitesinde azalma, cinsel libidoda düşüş, cinsel performansta azalma gibi başlıca yan etkiler söz konusu olur.Ne yazık ki finasterid kullananların çoğunun henüz bundan haberi yok,insanları korkutmayın demişsiniz de işin aslı bu ben belirtiyim de korkup korkmamak onlara kalmış
Beyfendi google'a finasterid wikipedia yazmışsınız okuduğunuzu buraya yazıyorsunuz Ürologmusunuz? Eğitiminiz var mı? Daha önce bu ilacı tecrübe ettiniz mi uzun süre?
Üçünün cevabı da tahmin ediyorum ki hayır. Yani yukarıda yazmışlar zaten herkesin bildiği teorik bilgiler bunlar, amerikayi yeniden keşfediyorsunuz.
Üyelik açıp ilk konunuz da alooo hepiniz safsınız bak ben araştırdım zararlıymış yaaa bilmiyordunuz demi kafası baya komik.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2020, 20:31:53 »
1 yildir kullaniyorum. Koray hoca 10 yildir kullandigini soyledi. Evet hepimiz yurek yedik.

Koray hoca 10 yıldır kendisi de mi kullanıyormuş vayy bee 🤔
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2020, 20:36:04 »
Nereden biliyorsun ki Finasterid kullananların çoğunun yan etkilerinden haberi olmadığını? Hangi veriye dayanarak söyledin bunu?
Tahminde bulundum

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2020, 20:40:44 »
Valla ben bir ay kullandım ve hemen bıraktım. Herşeyin normale dönmesi için de 1 ay gerekti. Bu Arada yan etki görmediğini söyleyenlere de bakın, vücutta kas oranı az ve genelde memede büyüme oluyor. Kullanmaya gerek yok, illa bir etkisi oluyor.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2020, 20:45:17 »
Beyfendi google'a finasterid wikipedia yazmışsınız okuduğunuzu buraya yazıyorsunuz Ürologmusunuz? Eğitiminiz var mı? Daha önce bu ilacı tecrübe ettiniz mi uzun süre?
Üçünün cevabı da tahmin ediyorum ki hayır. Yani yukarıda yazmışlar zaten herkesin bildiği teorik bilgiler bunlar, amerikayi yeniden keşfediyorsunuz.
Üyelik açıp ilk konunuz da alooo hepiniz safsınız bak ben araştırdım zararlıymış yaaa bilmiyordunuz demi kafası baya komik.
1)ilacın yan etkilerini bilmek için ürolog olmam,eğitmimin olması,yada kullanmam gerekmiyor ilacı kullananların şikayetlerinde bu sonuca varabiliyorsunuz
2)Benim kimseyi saf yerine koyduğum yok benim amacım zaten yan etkilerinden haberdar olanları bilgilendirmek değil ilacın yan etkilerini bilmeden kullanan eminim azımsanmayacak bir kitle var benim amacım onları uyarmak ve uyardım da gerisi kullanmayı düşünenlerin bileceği bir şey sonuçta kimseye silah zoruyla bu ilacı bıraktıramam
3)benim merak ettiğim konu tamamen iyi niyetle insanları uyarmaya çalışırken bu kadar eleştiri almam
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 20:57:26 Gönderen: Diferansiyel »

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #22 : 23 Ağustos 2020, 20:57:31 »
1)ilacın yan etkilerini bilmek için ürolog olmam,eğitmimin olması,yada kullanmam gerekmiyor ilacı kullananların şikayetlerinde bu sonuca varabiliyorsunuz
2)Benim kimseyi saf yerine koyduğum yok daha öncede belirttiğim gibi amacım bu ilacı kullanları uyarmak ve uyardım da gerisi kullanmayı düşünenlerin bileceği bir şey sonuçta kimseye silah zoruyla bu ilacı bıraktıramam
3)asıl komik olan sizin benim bu bilgiyi kimsenin bilmediğini düşündüğünü sanmanız ve bu yönde gereksiz yorum yapmanız
Haklısın bunca şeyi yazmak için google'dan okumak yeterli.
Bu forum sana minettar araştırmacı ruhlu gizemli üye. Yüzlerce ne yüzü binlerce kelin çavuşunu kurtardığın için.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Ağustos 2020, 21:00:57 »
Haklısın bunca şeyi yazmak için google'dan okumak yeterli.
Bu forum sana minettar araştırmacı ruhlu gizemli üye. Yüzlerce ne yüzü binlerce kelin çavuşunu kurtardığın için.
Kardeşim belki bu bilgilere ulaşamayan yada yeterince bilgi bulamayan ya da bulupta daha sonra unutan insanlar var sen neden bu kadar polemiğe girdin anlamadım hayır aklıma değişik sebepler gelmeye başladı finasteridin satış sorumlusu musunuz yada finasteridi tavsiye eden saç ekim merkezlerinde çalışan biri felan misiniz sizin bu ilaçtan çıkarınız nedir yani
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 21:24:06 Gönderen: Diferansiyel »

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Ağustos 2020, 21:07:19 »
Kardeşim belki bu bilgilere ulaşamayan yada yeterince bilgi bulamayan ya da bulupta daha sonra unutan insanlar var sen neden bu kadar polemiğe girdin anlamadım hayır aklıma değişik sebepler gelmeye başladı finasteridin satış sorumlusu musunuz diye kafamda şüpheler oluşmadı değil

Bizde şunu merak ediyoruz. Sen foruma biranda üye olup daha ilk konunda bunları yazman garip oldu. Nereden esti birden bu konuyu açmak?

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 23 Ağustos 2020, 21:19:59 »
Bizde şunu merak ediyoruz. Sen foruma biranda üye olup daha ilk konunda bunları yazman garip oldu. Nereden esti birden bu konuyu açmak?
Hocam yanlış noktaya odaklanıyorsunuz odaklanmanız gereken nokta foruma yeni üye olmam yada ilk konumun olup olmaması değil.Madem bu kadar merak ediyorsunuz açıklayayım;forumu uzun süredir takip ediyorum başta ben de finasterid kullanmayı düşünüyordum daha sonra ilaç hakkında detaylı bir araştırma yaptım ve ögrendiklerim beni hayrete düşürdü ve insanları(bilmeyenleri) bilgilendirmek istedim hepsi bu kadar daha fazla kimse ile polemiğe girmiycem

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
« Yanıtla #26 : 23 Ağustos 2020, 21:25:31 »
Kardeşim belki bu bilgilere ulaşamayan yada yeterince bilgi bulamayan ya da bulupta daha sonra unutan insanlar var sen neden bu kadar polemiğe girdin anlamadım hayır aklıma değişik sebepler gelmeye başladı finasteridin satış sorumlusu musunuz yada finasteridi tavsiye eden saç ekim merkezlerinde çalışan biri felan misiniz
Yazık aklına senin..
Daha ne yazacağını bilmiyor yazıp yazıp güncelliyorsun yazını bu sana son mesajım istediğin kadar çal oyna burada

Bak madem sırrımı çözdün deşifre oldum forum da açıklıyorum, ben aslen mason ajan Eli Cohenin 3. Göbekten akrabasıyım vazifem Türk halkını finasteride alıştırıp neslini kurutmak ve dünyadan Türk nüfusunu temizlemek.

Senin gibi çok bilmiş cahillere tilt oluyorum ben gerçek hayatta da sanalda da böyle ders veriyorum bir kere ekim lobisinden olsam finasterid mı öneririm e be cahil..

Bu arada Merck ile anlaşmam mevcut yanlızca Glaxosmit yanaşmadı anlaşmaya o yüzden Avodart yani Dutasterid kullanmayın kısır olursunuz kesin bilgi.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 21:32:20 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 23 Ağustos 2020, 21:39:38 »
Yazık aklına senin..
Daha ne yazacağını bilmiyor yazıp yazıp güncelliyorsun yazını bu sana son mesajım istediğin kadar çal oyna burada

Bak madem sırrımı çözdün deşifre oldum forum da açıklıyorum, ben aslen mason ajan Eli Cohenin 3. Göbekten akrabasıyım vazifem Türk halkını finasteride alıştırıp neslini kurutmak ve dünyadan Türk nüfusunu temizlemek.

Senin gibi çok bilmiş cahillere tilt oluyorum ben gerçek hayatta da sanalda da böyle ders veriyorum bir kere ekim lobisinden olsam finasterid mı öneririm e be cahil..

Bu arada Merck ile anlaşmam mevcut yanlızca Glaxosmit yanaşmadı anlaşmaya o yüzden Avodart yani Dutasterid kullanmayın kısır olursunuz kesin bilgi.
1)Asıl senin aklına yazık diyorsun ki ürolog musun,daha önce kullandın mı yan etkilerini bilmek için illa bunların mı olması gerekiyor daha önce kullananlardan tecrübe etmeye aklın basmıyor mu
2)Sen şimdi bana ders verdiğini mi düşünüyorsun  ;D
3)Ekim lobisinden olsan tabiki finasterid önerirsin kara cahil ;D
4)Bu hayatta savunduğum bir gercek var senin gibi çenesini geliştiren insanların aklı her zaman boş olur bu kural hiç şaşmaz hadi yolun açık olsun çeneni geliştirmeye devam et
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 21:55:41 Gönderen: Diferansiyel »

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Ağustos 2020, 21:47:46 »
Sigara içmekte sağlığa zararlı... bir konuda ben açıcam...

Dostum zaten forumda 1-2 ayını geçirmiş herkes bu durumun farkında .. uzun uzun yazmışsın ama bu yazıyı okuyup “assssktrrr finasteride yan etkisi varmış laa , hemen bırakayım” diyecek 1 kişi bile yok..

Yazdıkların doğru mu , doğru.. herkes biliyormu biliyor. Sende yazdın mı yazdın... bundan sonra herkes kimsenin işine karışmaz.. :)
Elektronik içiom sıkıntı varmı hocam? Finasın da yapsınlar içmezsem bilmiom.Ben tekno içiciyim😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 23 Ağustos 2020, 21:54:07 »
Bu arada adminden özür diliyorum biraz argo kullanmak zorunda kaldım normalde üslübum değildir ama arkadaş üslubunu bozunca bu şekilde cevap vermek gerkiyor

Facebook Twitter Instagram