Gönderen Konu: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?  (Okunma sayısı 23438 defa)

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?
« Yanıtla #75 : 24 Ağustos 2020, 11:55:22 »
Finasterid ile saçın bir alakası yoktur doğrudan saça faydası yoktur
İçersin kafana gitmez yani:)

Tüm vucutdaki Dht oranını düşürür

Bu düşürmede saç köklerini serbest bırakır.

Saç köklerine yapışan dht miktarı azalır

Kanallar açılır ve biliyorsunuz saçlar vampirdir kanla beslenir beslenmeyi sağlar.

Saçlar çok enerji harcar saçı dökülenler saçlarını kısa tutarsa karlı olur.

Finasterid kullanımına gelince kimae bayılmıyor kullanırken zevkten 4 köşe olmuyor.

Daha önce Dht saldırısı olan ve saçlarını kaybettiğin alana 8 10 ya da 100 bin verip saç ektiriyor

O bölgede kanlanma ve beslenmeyi arttırmak ekilen saçların daha fresiz çıkması için. Finasterid alıyor
Ve donör foluküllerini güçlendiriyor ekimden önce bu da saçı daha çok dirençli hale getiriyor yer değiştiği yerde güçlü kalması için  ve son olarak kendi saçlarını güçlendiriyor ekimden önce hem kayıp yaşamamak için hemde saç dökülmesini durdurmak için.

Yan etkileri olabilir bunu zaten herkes biliyor sürekli bu konular açılmasına gerek yok çok var bu konulardan bazı insanlar aspirin almaktan bile korkar pimpiriklidir ve korkuç bir şey miş gibi yazar çizer bazılarıda rahat sorun etmez

Yan etki yaşayanda olur sorun hissetmeden kullananda sorun yaşayan bırakır emem büyüdü götüm büyüdü diye diye kullanıyorlar sonra kalıcı oldu. Uyarıyı alınca ilacı kesicen sorun yaşıyorsan.
şimdi diyeceğim bu arkadaş besinlere verilip büyütülen hormonları görse bilse hiç bir şey yemeden Göçer bu hayattan örneğin araştırıp tavuklara verilen yemi içeriğine baksa.. 30 günde civcivin hormonal olarak büyütüp soframıza geldiğini bilse ne yapardı.

Nokel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #76 : 24 Ağustos 2020, 12:13:09 »
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim admin.Bence insanları bir kez daha uyarmaktan bir zarar gelmez,ilaç hakkında zaten bilgisi olanlar konuya girip gereksiz yorum yapmasa aslında mevzu uzamayacak
Verdiğiniz bilgiler için bende size teşekkür ederim.Bu konuya denk gelmeden önce bende finas kullanmayı düşünüyordum ama paylaştığınız bilgiler sonucu vazgeçtim

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #77 : 24 Ağustos 2020, 12:21:25 »
Sigara içmekte sağlığa zararlı... bir konuda ben açıcam...

Dostum zaten forumda 1-2 ayını geçirmiş herkes bu durumun farkında .. uzun uzun yazmışsın ama bu yazıyı okuyup “assssktrrr finasteride yan etkisi varmış laa , hemen bırakayım” diyecek 1 kişi bile yok..

Yazdıkların doğru mu , doğru.. herkes biliyormu biliyor. Sende yazdın mı yazdın... bundan sonra herkes kimsenin işine karışmaz.. :)
Rica ederim nokel kardeşim,en az 1 kişiye bile faydamız dokunabiliyorsa ne mutlu bana amacımızda bu zaten.Burdan daha önce alıntı yaptığım bu mesajı atan arkadaşa selam..
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 14:33:54 Gönderen: Diferansiyel »

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 24 Ağustos 2020, 12:25:33 »
ben size protez saç tavsiye ederim https://instagram.com/demo_hair?igshid=gy3xsew141jg Kemal doğuluda kullanıyor
Eyvallah kardeşim biraz araştırıyım bakalım

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 24 Ağustos 2020, 12:56:42 »
şimdi diyeceğim bu arkadaş besinlere verilip büyütülen hormonları görse bilse hiç bir şey yemeden Göçer bu hayattan örneğin araştırıp tavuklara verilen yemi içeriğine baksa.. 30 günde civcivin hormonal olarak büyütüp soframıza geldiğini bilse ne yapardı.
Kardeşim finsateridin etkisini yok besinlerdeki katkı maddesiyle,yok aspirin gibi şeylerle karşılaştırarak küçümsemek hiç doğru değil,ilacın yan etkileri bunlarla karşılaştırılamıyacak kadar ciddi,ilacı kullananlara zaten sözümüz yok ama en azından bu ilacı savunmayın ve tavsiye etmeyin çünkü vebale giriyorsunuz

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 24 Ağustos 2020, 14:26:00 »
Müdürüm aslında konu bu kadar tepki çekmezdi zannedersem başlık sert biraz :) Ben finas konusunun seviyeli şekilde tartışılmasından yanayım hep .  "Göt" büyümesi olan arkadaşlar hemen ilaca bağlamayın olayı spor yapın , kalori açığı çıkarın biraz :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

süprem

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 30 Ağustos 2020, 13:10:25 »
Koray hoca 10 yıldır finasterid kullandığını söylüyor.ama yan etki görmedim demiyor aksine gördüm diyor.Kullanmaya korkanlar treni kaçırdığını hissedip ilaçtan daha fazla soğumak istiyor.Ama uzun yıllar kullanıp bıraktığın da hiç kullanmayan biriyle aynı olacağım (yan etki) demek sadece komik zira basit ağrı kesiciler bile bu hakkı tanımıyor bizlere.
  • Ekim Merkezi ismi medeks saç ekim merkezi
MEDEKS HAİR saç ekim merkezi

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 13 Aralık 2020, 22:28:27 »
Sigara içmekte sağlığa zararlı... bir konuda ben açıcam...

Dostum zaten forumda 1-2 ayını geçirmiş herkes bu durumun farkında .. uzun uzun yazmışsın ama bu yazıyı okuyup “assssktrrr finasteride yan etkisi varmış laa , hemen bırakayım” diyecek 1 kişi bile yok..

Yazdıkların doğru mu , doğru.. herkes biliyormu biliyor. Sende yazdın mı yazdın... bundan sonra herkes kimsenin işine karışmaz.. :)

bu konudaki en doğru yorum bu olsa gerek  :)

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 09 Ekim 2022, 02:40:58 »
neden finasterid konusuna bu şekilde bakılıyor anlamıyorum arada düzenli dht testi yaptırarak doktor kontrolünde kullanılabilir bence .

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 09 Ekim 2022, 19:22:48 »
Kullanmayan olarak sen ne yedin?
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 09 Ekim 2022, 21:18:08 »
Kullanmayan olarak sen ne yedin?

Katılıyorum:) Kıvanç konuma yorumda bulunabilir misin, görüşlerini merak ediyorum.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

fth34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 10 Ekim 2022, 16:45:47 »
benim anlamadığım fini kullanan kullanır

bu kullanmayanlara ne oluyor? neden kuduruyorlar fin kullanıyoz diye ve sürekli bilmem %'de kaç ihtimal için bizleri korkutmaya çalışıyorlar :D

biz fini bırakıp kel olunca cidden mutlu mu olacaksınız? nedir bu çıldırmalarınız? sürekli forumda bulunma amacınız cidden bunları belirtmek mi?

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 11 Ekim 2022, 10:24:05 »
Koray hoca 10 yıldır finasterid kullandığını söylüyor.ama yan etki görmedim demiyor aksine gördüm diyor.Kullanmaya korkanlar treni kaçırdığını hissedip ilaçtan daha fazla soğumak istiyor.Ama uzun yıllar kullanıp bıraktığın da hiç kullanmayan biriyle aynı olacağım (yan etki) demek sadece komik zira basit ağrı kesiciler bile bu hakkı tanımıyor bizlere.

haa bak şimdi insanlar gönül rahatlığıyla kullanabilirler,koray hoca 10 yıl kullanmış yaa;kesin doğrudur zaten finasteridi de tüberküloz ilacı gibi videoya çekerek alıyor heralde ki bu kadar eminiz koray hocanın dürüstlüğünden
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2022, 21:15:01 Gönderen: such »

Antoine

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 12 Ekim 2022, 11:07:44 »
Bu tarz bir paylasim icin cok tesekkur ederim. Maalesef Türkiye'de tibbi ve farmasötik arastirma bilgimiz inanilmaz dusuk. A hoca kullanmis, B hoca cok memnun kalmis diye diye insanlar birbirlerine saçma sapan ilaçlar oneriyor. En basitinden sirf bir vitamin hapinda biotin var diye o biotin ise yarayacak anlamina gelmiyor. Molekul stabilitesi diye bir sey var, uretim yontemleri, vitaminlerin cikartildiklari dogal urunlerin secimi var vs.. Bosu bosuna insanlar para dokuyor. Aldigimiz her ilacin etken maddesi uzerinde yapilmis klinik calismalari okumadan ilac kullanmak cok buyuk bir cahillik.. Sirf bir doktor dedi diye sorgusuz sualsiz guvenmek yanlis. Cunku baska bir doktor baska bir yorumda bulunabiliyor, o yuzden etraflica arastirmak sart. Hele ki sac ekimi yapan merkezlerin %80'i anestezi uzmanlari ve biz o insanlarin onerdikleri ilaclari aliyoruz. Olay burada yanlis bir kere.. 

ronaldo96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 22 Ekim 2022, 09:54:27 »
Uzun zamandır Fin kullanıyorum ve yan etki falan görmedim

Burada iyi trollüyorlarmış. Fin kullananları gördükçe nedense birileri kudurmuş

Resmen yalvarmışlar fin bırakmamız için ve ömür boyu yan etkisiz olmaz yeavv diyerek korkutmaya çalışmışlar :)

Ama tahlillerinizi düzenli yaptırın tabiki. Ben kimseye önermem isteyen kullanır beni ilgilendirmez

Facebook Twitter Instagram