Gönderen Konu: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?  (Okunma sayısı 24592 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD KULLANANLAR YÜREK Mİ YEDİ?
« Yanıtla #46 : 23 Ağustos 2020, 23:10:47 »
Bir kez daha altına imzamı atıyorum hocam :)
Ekimcilerin bu işten çıkarı olduğu için kullandırıyorlar kimsenin başkasının sağlığını düşündüğü yok bu şekilde birbirimizi uyarırsak birbirimize faydamız dokunur birbirimizi en iyi biz anlarız sonuçta aynı dertten muzdaribiz.Forumda bir konu başlığının altında bir yoruma denk gelmiştim "ekim yaptıranlar ikiye ayrılsın finasterid kullananlar ve kullanmayanlar diye böylelikle ekim merkezlerininde başarısı ortaya çıkar diye"bu yorumun altınada imzamı atıyorum kesinlikle

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 23 Ağustos 2020, 23:10:52 »
Sacma
Detaylı araştırın gerçeği ögreniceksiniz detaydan kastım şunu yapıyorsa neyi etkiler bunu yapıyorsa neyi etkiler

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 23 Ağustos 2020, 23:13:18 »
Bu ilacı kullanacak kişiler cinsel hayat istemiyorsa yada çocuğu olup bundan sonraki cinsel lişkisinden bir beklentisi yoksa âmenna

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 23 Ağustos 2020, 23:14:37 »
Bu ilacı kullanacak kişiler cinsel hayat istemiyorsa yada çocuğu olup bundan sonraki cinsel lişkisinden bir beklentisi yoksa âmenna

Şahsen mesajların beni zerre etkilemiyor ve ben ciddi bir yan etki göreceğimi düşünmüyorum, öyle umuyorum farketmez ve kullanmaya devam edeceğim

Ama her gün bu mesajlardan 10-15 tane atarsan baya kişiyi bıraktırırsın helal :D

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 23 Ağustos 2020, 23:15:43 »
Detaylı araştırın gerçeği ögreniceksiniz detaydan kastım şunu yapıyorsa neyi etkiler bunu yapıyorsa neyi etkiler
Uc yildir arastiriyorum bir yildir da ilaci kullaniyorum.
Yan etkisi sac cikarmasi etkisi dht baskilamasi demek kadar sacma birsey duymadim.
Ilacin yan etkileri arasinda sac cikarmasi diye birsey yok, olsa zaten oyle yan etkiye can kurban herkes kullanir:) sac cikaran ilac yok zaten
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 23 Ağustos 2020, 23:16:31 »
Şahsen mesajların beni zerre etkilemiyor ve ben ciddi bir yan etki göreceğimi düşünmüyorum, öyle umuyorum farketmez ve kullanmaya devam edeceğim

Ama her gün bu mesajlardan 10-15 tane atarsan baya kişiyi bıraktırırsın helal :D
Abicim sen zaten beni anlamamışsın benim kullanlara veya kullanacaklara sözüm yok herkese saygımız sonsuz

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 23 Ağustos 2020, 23:17:50 »
Yan etkisi sac cikarmasi etkisi dht baskilamasi demek kadar sacma birsey duymadim.
Ilacin yan etkileri arasinda sac cikarmasi diye birsey yok, olsa zaten oyle yan etkiye can kurban herkes kullanir:) sac cikaran ilac yok zaten
Hocam ilacın etkisi DHT yi ciddi oranda inhibite etmesi DHT=sperm üretimi.İddea ediyorum bu forumdaki finasterid kullananların %80 i DHT nin ne işe yaradığını bilmiyor.Hani bana diyenler varya Amerikayı yeni keşfediyor diye buna nediycek

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Ağustos 2020, 23:19:46 »

Çok detaylı düşünmeye ve araştırmaya gerek yok.
1-finasteride çalışma prensibi nedir?
C- Dht oluşumunu engellemek
2-Dht ne işe yarar
C-Google a yaArsanız vücuttaki faaliyetlerini görürsünüz. Bunlardan biride dolaylı yoldan saç dokuyor olması
3-Finateride saça nasıl fayda sağlar?
C-vucuttaki dht yi düşürebilir ise Dht Nin vücuttaki etkileri azalır. Bunlardan biride saç dökülmesidir.

Yani aslında Dht yi azaltabilmekten geçiyor olay.. Dht azalırsa tüm etkileri azalır..

İlaç kiminde çalışmıyor Dht yi indirgenemiyor olsa gerek ki yanetki görmüyor arkadaşlar. Yoksa Dht düştü ama sadece sac içindüştü başka etki yok demek pek mümkün değil..

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 23 Ağustos 2020, 23:28:56 »
Hocam ilacın etkisi DHT yi ciddi oranda inhibite etmesi DHT=sperm üretimi.İddea ediyorum bu forumdaki finasterid kullananların %80 i DHT nin ne işe yaradığını bilmiyor.Hani bana diyenler varya Amerikayı yeni keşfediyor diye buna nediycek
Iddia ediyorum bu forum kullanicilarinin 99% i dht yi cok iyi biliyor ama gorunen o ki sen cok yeni ogrenmissin

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 23 Ağustos 2020, 23:41:48 »
Iddia ediyorum bu forum kullanicilarinin 99% i dht yi cok iyi biliyor ama gorunen o ki sen cok yeni ogrenmissin
Ben yeni ögrendiğimi zaten belirttim

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 23 Ağustos 2020, 23:43:34 »
İlacın yan etkisi saç çıkarması yorumundan kasıt dolaylı yoldan saçı beslemesini kastetti arkadaş

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 23 Ağustos 2020, 23:47:42 »
İlacın yan etkisi saç çıkarması yorumundan kasıt dolaylı yoldan saçı beslemesini kastetti arkadaş
Dolayli yoldan saci da beslemez finasteride

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 23 Ağustos 2020, 23:48:40 »
Çok detaylı düşünmeye ve araştırmaya gerek yok.
1-finasteride çalışma prensibi nedir?
C- Dht oluşumunu engellemek
2-Dht ne işe yarar
C-Google a yaArsanız vücuttaki faaliyetlerini görürsünüz. Bunlardan biride dolaylı yoldan saç dokuyor olması
3-Finateride saça nasıl fayda sağlar?
C-vucuttaki dht yi düşürebilir ise Dht Nin vücuttaki etkileri azalır. Bunlardan biride saç dökülmesidir.

Yani aslında Dht yi azaltabilmekten geçiyor olay.. Dht azalırsa tüm etkileri azalır..

İlaç kiminde çalışmıyor Dht yi indirgenemiyor olsa gerek ki yanetki görmüyor arkadaşlar. Yoksa Dht düştü ama sadece sac içindüştü başka etki yok demek pek mümkün değil..
Hocam işte asıl olay burda,konu DHT yi azaltmak olmamalı DHT herkeste gerçekleşen ve gerçekleşmesi gereken bir olay burada sorun DHT den ekilenme oranları kimi DHT den etkileniyor kimi etkilenmiyor etkilenenler de prostat,saç dökülmesi vs.sorunlar çıkıyor burada konu DHT yi azaltmak olmamalı ki buna gerekte yok konu DHT den etkilenmeyi önlemek olmalı yani calışmalar bu yönde olmalı ama herkes kolaya kaçıyor DHT nin oluşumunu engelleyip kendince çözüm getiriyor
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 11:45:26 Gönderen: Diferansiyel »

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 23 Ağustos 2020, 23:50:59 »
Dolayli yoldan saci da beslemez finasteride
Peki saça nasıl etki ediyor açıklar mısınız bir polemik meraklısı arkadaşımız daha,DHT yi baskılayıp saça etkisini azaltmıyor mu dolaylı yoldan saçı beslemiş olmuyor mu? ne bu polemik hevesi anlamış değilim

Facebook Twitter Instagram