Saç Ekimi Sonuçları
Normal saç konusunda yorumları anlarımda.Kiz olayı nerden geldi neden söyleme gereği duydun harbi çok saçma degilmi.Cogu kişiye kel olacaksın yok dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsun sonra ben gerçekleri söylüyorum hadi saç konusunda kendince direk kişinin psikolojisini bozacak şeyler söylüyorsun da kız olayı nerden çıkti.Belli ki çok sorunlar yaşayıp herkesin de böyle olmasını istiyorsun ama emin ol böyle konusarak daha çok başına bela gelir haberin yok.Kimsenin psikolojini bozmamani tavsiye ederim gerçekten Allah başına öyle bir bela verirki ozaman nedemek istediğimi anlarsın .Bunu çevremde senin gibi insanların sorunlarıyla farklı görüşler soyleyenleri goruyorum sonradan nasıl bir hale geldiklerini gördüm ama is isten geciyor tabi.Şimdi diceksinki ben gerçekleri söylüyorum kızlarla ilgili ne gerçeği söylüyorsun nerden biliyorsun sen bu konuda belki sorun yaşıyorsun diye arkadasda aynı şeylerimi yasicak sanıyorsun yani farklı konulardan insanlarin psikolojisini bozmayın. yorum yapın asıl konuyla ilgili eyvallah ama gidipde daha adamı tanımadan ona karşı kin tutmuş yorumlar yapma.
kaç greft düşünüyosun