Gönderen Konu: Yaş 22 önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 2694 defa)

Kel123

• Hero Member
Ynt: Yaş 22 önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #30 : 27 Ağustos 2020, 23:10:37 »
Normal saç konusunda yorumları anlarımda.Kiz olayı nerden geldi neden söyleme gereği duydun harbi çok saçma degilmi.Cogu kişiye kel olacaksın yok dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsun sonra ben gerçekleri söylüyorum hadi saç konusunda kendince direk kişinin psikolojisini bozacak şeyler söylüyorsun da kız olayı nerden çıkti.Belli ki  çok sorunlar yaşayıp herkesin de böyle olmasını istiyorsun ama emin ol böyle konusarak daha çok başına bela gelir haberin yok.Kimsenin psikolojini bozmamani tavsiye ederim gerçekten Allah başına öyle bir bela verirki ozaman nedemek istediğimi anlarsın .Bunu çevremde senin gibi insanların sorunlarıyla farklı görüşler soyleyenleri goruyorum sonradan nasıl bir hale geldiklerini gördüm ama is isten geciyor tabi.Şimdi diceksinki ben gerçekleri söylüyorum kızlarla ilgili ne gerçeği söylüyorsun nerden biliyorsun sen bu konuda belki sorun yaşıyorsun diye arkadasda aynı şeylerimi yasicak sanıyorsun yani farklı konulardan insanlarin psikolojisini bozmayın. yorum yapın asıl konuyla ilgili eyvallah ama gidipde daha adamı tanımadan ona karşı kin tutmuş yorumlar yapma.
Yorumların için teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim

nemli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 15 Aralık 2020, 10:13:52 »
Bana çoğu kişi protez saç önerdi ama protez benim psikolojimi daha çok etkileyecek,saç ektirmeyi düşünüyorum mayıs haziran gibi gideceğim yer ise yüksek ihtimal arenamed olacak

Tuğrul karakas

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 15 Aralık 2020, 12:09:26 »
kaç greft düşünüyosun

Tuğrul karakas

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 15 Aralık 2020, 12:10:22 »
bende 21 yaşındayım ümitsizlik çok kötü bişey o yüzden ektirdim ve şu an eskiye oranla çok mutluyum en azından saçlı olma ihtimalim var mükemmel bişey

nemli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 15 Aralık 2020, 21:27:18 »
kaç greft düşünüyosun
4400 greft tepe tam kapanmaz dediler bide sakaldan maks. 1000 greft Arenamed dedi

Tuğrul karakas

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 15 Aralık 2020, 21:32:48 »
inşallah hakkında her şey çok güzel olur

Facebook Twitter Instagram