Gönderen Konu: Yaş 22 önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 2691 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 22 önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #16 : 22 Ağustos 2020, 14:04:50 »
22 yaşında bu kafaya sahip olmak üzücü. Malesef kızların çoğuna şimdiden veda etmek zorundasın. Nacizane tavsiyem ektirme. Açıklık çok, memnun kalmazsın. Çim adam gibi gezmektense kel gez

Normal saç konusunda yorumları anlarımda.Kiz olayı nerden geldi neden söyleme gereği duydun harbi çok saçma degilmi.Cogu kişiye kel olacaksın yok dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsun sonra ben gerçekleri söylüyorum hadi saç konusunda kendince direk kişinin psikolojisini bozacak şeyler söylüyorsun da kız olayı nerden çıkti.Belli ki  çok sorunlar yaşayıp herkesin de böyle olmasını istiyorsun ama emin ol böyle konusarak daha çok başına bela gelir haberin yok.Kimsenin psikolojini bozmamani tavsiye ederim gerçekten Allah başına öyle bir bela verirki ozaman nedemek istediğimi anlarsın .Bunu çevremde senin gibi insanların sorunlarıyla farklı görüşler soyleyenleri goruyorum sonradan nasıl bir hale geldiklerini gördüm ama is isten geciyor tabi.Şimdi diceksinki ben gerçekleri söylüyorum kızlarla ilgili ne gerçeği söylüyorsun nerden biliyorsun sen bu konuda belki sorun yaşıyorsun diye arkadasda aynı şeylerimi yasicak sanıyorsun yani farklı konulardan insanlarin psikolojisini bozmayın. yorum yapın asıl konuyla ilgili eyvallah ama gidipde daha adamı tanımadan ona karşı kin tutmuş yorumlar yapma.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Ağustos 2020, 14:20:30 »
22 yaşında bu kafaya sahip olmak üzücü. Malesef kızların çoğuna şimdiden veda etmek zorundasın. Nacizane tavsiyem ektirme. Açıklık çok, memnun kalmazsın. Çim adam gibi gezmektense kel gez
Durmadan saçma sapan yorumlarını görüyorum, insanların moralini bozmaya çalışıyorsan insanların modunu düşürmek için yorum yapıyosan yapma bilader usulca terket forumu seninle mi ugrasicaz bide

claynt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2020, 11:54:25 »
Benden 1 yaş büyüksün ve aynı dertten muzdaribiz, bu forum da çoğu insanın saç sorunu var ama eminim bu yaşlar da bu sıkıntıları çeken insanların sayısı az. Birbirimizi anlıyoruz yani, kafanı kazıtman bile büyük bir özgüven işareti. Sağlam spor la güzel bi vucud yaparak saçlı halinden bile daha çekici bir görüntüye kavuşabilirsin, ha dersen ben illa saç istiyorum protez saç firmalarına bak bence.

Bu yaşta bunlarla uğraşmak çok kötü 40 dan sonra saçım dökülse hiç araştırmazdım ama bu yaşta olunca insan kahroluyor, ve bu soruna yıllardır çözüm bulamayan tıp sektörü bence en büyük utanç onlara ait.

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2020, 12:16:44 »
Benden 1 yaş büyüksün ve aynı dertten muzdaribiz, bu forum da çoğu insanın saç sorunu var ama eminim bu yaşlar da bu sıkıntıları çeken insanların sayısı az. Birbirimizi anlıyoruz yani, kafanı kazıtman bile büyük bir özgüven işareti. Sağlam spor la güzel bi vucud yaparak saçlı halinden bile daha çekici bir görüntüye kavuşabilirsin, ha dersen ben illa saç istiyorum protez saç firmalarına bak bence.

Bu yaşta bunlarla uğraşmak çok kötü 40 dan sonra saçım dökülse hiç araştırmazdım ama bu yaşta olunca insan kahroluyor, ve bu soruna yıllardır çözüm bulamayan tıp sektörü bence en büyük utanç onlara ait.
Tıp, saç  dökulmesi hakkinda hicbir sey bilmiyor.Çaresizler suanda.Hatta kellik hakkinda calişmalar bile yapmiyor.Çünku genetik olarak hiçbir sekilde hangi genlerin etkiledigi kestirilemiyor.Sadece estetik bir sorun oldugu için bilimin kelliğe çare bulacagina inanmiyorum bulamazda.Ekilen saçlar bile dökülüyor.Bu sorunu tıbben çözmek imkansiz.Ancak kozmetik olarak gerçege yakın protezler iş görur boyle dökulmuş saçlar icin.Bende yaptirmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi.

claynt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2020, 12:32:06 »
Tıp, saç  dökulmesi hakkinda hicbir sey bilmiyor.Çaresizler suanda.Hatta kellik hakkinda calişmalar bile yapmiyor.Çünku genetik olarak hiçbir sekilde hangi genlerin etkiledigi kestirilemiyor.Sadece estetik bir sorun oldugu için bilimin kelliğe çare bulacagina inanmiyorum bulamazda.Ekilen saçlar bile dökülüyor.Bu sorunu tıbben çözmek imkansiz.Ancak kozmetik olarak gerçege yakın protezler iş görur boyle dökulmuş saçlar icin.Bende yaptirmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi.

Protez saçın tek kötü yanı sürekli yenilemen gerek ve haftada 1 kere falan bantlarını değiştir et bunlar uzaklaştırıyor beni

nemli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2020, 13:33:09 »

yapcek bir şey yok iki güne bir kafayı kazımayı düşünüyorum bundan sonra

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Ağustos 2020, 14:48:21 »
Hocam yerinde olsam moralimi yuksek tutup bu halime alisirdim . Gerçekten erken dökülmüş saçlar ama hayatta her şey saç vs değil . Bu sebeple moralini bozma . Protez işine de girme bence genelde alisamiyor kimse . Boşver ne hastalıklar , ne problemler var şu hayatta saç devede kulak kalır . Kazirsin saçları bakarsın işine güzel kardeşim ... Sağlıcakla
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nemli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Ağustos 2020, 17:53:45 »
Hocam yerinde olsam moralimi yuksek tutup bu halime alisirdim . Gerçekten erken dökülmüş saçlar ama hayatta her şey saç vs değil . Bu sebeple moralini bozma . Protez işine de girme bence genelde alisamiyor kimse . Boşver ne hastalıklar , ne problemler var şu hayatta saç devede kulak kalır . Kazirsin saçları bakarsın işine güzel kardeşim ... Sağlıcakla
hocam inan kelim diye kendimi dışlanmış hissetmiyorum insanların düşüncelerinide zaten pek önemseyen birisi değilim erkenden döküldü çok stres yaşadım ondan dolayı  protez düşünmüyorum benim olmayanı ne yapayım

ozdemir098

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 23 Ağustos 2020, 18:37:13 »
Prp yaptirsan belki saç lar geri gelir  yada sapkayla gezmen daha iyi olur senin için  krdsm üzme kendini
şaka mısın?

ozdemir098

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 23 Ağustos 2020, 18:44:24 »
kendi yaşadığın dertleri başkaları da yaşasın istersen fazla yaşayamazsın...

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 23 Ağustos 2020, 18:46:49 »
Ah bu saçsızlık... yaş 22 daha şu hale bak.. umarım en doğru kararı verirsin kendin icin.
Açıklık cok geniş , 2 ekin belkii 3 Ekim planlaman gerek sakal destekli.
Ben şahin hoca da Ekim yaptırdım, daha sonuç belli değil ama su ana kadar ki süreç icin memnunum diyebilirim.
Bence Ekim yaptır şansını dene.
Protez son çare olarak düşün.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 23 Ağustos 2020, 23:34:22 »
Kardeşim bence Serkan aygın klinikte görüşmeni tavsiye ederim saçlarının maalesef döküleni dökülmüş kalan saçlarının dokulecegini sanmam onlar DHT hormonundan etkilenmeyen saçlar sakal destekli ekim yaptirsan açıklığını baya kapatır kapanmayan yerlere saç similasyonu yaptırırsın seyrek saça saç similasyonu hiç belli olmaz ama ciddi anlamda maddi tutarı olur soylediklerimin bu kadar uğraşmam dersen yaparsın aslan gibi bi vücut birde sakal yeni imaj olusturursun kendine

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #28 : 27 Ağustos 2020, 18:22:13 »
Bence bir tane saç Ekim merkezine gidin ve ekin ön ve orta kısmı ekin vertxe Ekim yaptırmayın sonra saçları uzatın topuz şekilde toplayın yaşınız genç olduğu için yakışır.

Keletabies

• Full Member
« Yanıtla #29 : 27 Ağustos 2020, 18:56:47 »
Şu kafa şekli en büyük şansın. Dik sivri köşeli kafa. Ekim olmazsa bile kelliğin yakışacağı nadir kafa. Ha ektirme demem illa ki eken yerler de çıkar. Ama kel halin de kötü değil bilesin

Facebook Twitter Instagram