Saç Ekimi Sonuçları
Uzun suredi kaşekimi icin Mersinde yer ariyordum ve kendilerini buldum internetten . İnstagram ve watsaptan yazidim bir gun sonra anca donus yaptilar oda bi iki kelime cevap verdiler . Kaş ekim resimlerini yokmu dedim dun bugun cevap verdiler sagolsunlar yok diye . Bende kalsin bi cevap alamiyorum soruma deyince tabiki kalabilir diye saygisizca bir mesaj atti . Sizi internette bu tavrinizi ileticem deyince boyle birsey yaparsam ozel hayat gizliliginden savciliga sikayet edeceklerini soylediler beni . İnsan yapamadigi is icin yapamiyorum der daha once yapmamislar kaş ekimi heralde benim uzerimde deneyecekleri sormasaydim . Onu da gectim dalga gecerek yazismalari son derece saygisizca
Özgün hanım verilmiş sadakanız varmış... kaş ekimi diye bir şey yok inanmayın.. hepsi çöp... yıl olmuş 2020 kaş ekimi yaptırmak nedir ? Çok güzel microblading ve pigmentasyon uygulamaları var.. benim bile yaptırasım var erkek halimle
İlk olarak konunun yeri burası değil ikinci olarak bahsedilen iddialarınızı görüntü gibi şeylerle desteklemediğiniz sürece inandırıcılığı yok bence
anlamadığım nokta kalsın dedikten sonra tabi ki kalabilir demeleri mi saygısızlık? ne demeleri lazımdı gel nolur sana kaş ekelim falan mı?ayrıca üstte bagwell in de dediği gibi kanıt olmadan bu tür ihtamlarda bulunmak hoş değil belki de saygısızlığı siz yapmışsınızdır, burada sadece beyan var buna göre hareket edilmez..
Tesekkur ederim . 7 yildir kalici makyaj yaptiriyorum kizillasmayq basliyor surekli yenilemedigimde . Oyuzden diger yontemleri artik istemiyorum mersinde 3 ayri guzellik merkezinde yaptirdim fakat 1 bucuk yil sonra kizillasmaya basliyor . Tenimin boyalari kabul etmedigini soyledi isletmelerde . Oyuzden artik kalici bir cozum istedim acikcasi