spor yapan kültürlü kelim
😁 Çok güldüm bu yüzden teşekkür ederim.
Saçlarım iyi durumda hatta epey iyi durumda ama seni anlıyorum. İnsanlar empati yapmak yerine katılmadıkları herhangi bir düşünce veya fikir söz konusu olduklarında cephe alırlar ve bunu kibarca dile getirmek yerine sert söylemlerle süslerler. Evet saç her şey değildir ama pek çok şeydir. Dünyadaki en genel yalan "Dış görüntü önemli değildir. Cümlesidir. Hele ki günümüz dünyasında görsellik tüm değerlerin önüne geçmiş vaziyette, bu iyi veya doğru değildir ama bir o kadar gerçektir. Kadınlarla ilgili bir genellemede bulunmam doğru olmaz bu yüzden cümleye insanlar diye başlıyorum.
insanlar beğendikleri kişilerle her şeyi dolu dolu yaşar ama evlenmeye geldiğinde görsellik ikinci plana atılır. Çünkü artık yaş geçiyordur, Çocuk sahibi olma telaşı vardır ve maddi olarak kendini garanti alma dürtüsü veya korkusu söz konusudur. Bu yüzden yukarıda örnek veren bazı arkadaşlar haklıdır. Yakışıklı bir adam bir kadına yahut güzel bir kadın bir erkeğe adres sorduğunda bile farklı ilgilenilir, üzerine daha çok düşülür neredeyse gideceği yere kadar götürülür
Kayıp insanlarla ilgili yapılan programlara bakalım görsel anlamda çekici olan kişiler toplumda daha çok ses getirir. Somut örnek çok, ancak insanlar rasyonel değil popülisttir. Saç her şey değil ama iş hayatını, ilişkilerini kısacası yaşamı direkt olarak etkileyen temel parametrelerden biridir.