Gönderen Konu: Kellik ve Flört  (Okunma sayısı 4041 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Kellik ve Flört
« Yanıtla #30 : 22 Ağustos 2020, 01:49:05 »
Anlayamazlar...
Ya tabi ki etkiliyor biz saç tek kıstas değil diyoruz, halı saha gibi kafası olup da içinde mercimek kadar beyin taşımayan dolu insan var. Veya diğer arkadaşın alfa beta zımbırtıları karın seni aldatmaya meyilli olur kafası falan uçuk noktalar.
Kimsenin nw1 hali ile nw5 hali tabi ki bir olmaz zaten bir olacak olsa bu kadar saç ekimlerine on binlerce liralar harcayıp üstüne finasterid/dutasterid gibi ağır ilaçları kullanmaz kimse demek ki hayatımızda ki yeri önemli ki yapıyoruz
Sen bu saçı böyle mi kullanıyorsun yoksa protez kullandığın için mi bu şekil yanlar uzun? eğer saç stilin buysa acilen değiştir direk kazı veya makina ile sıfıra vur bu saç yaşına +15 katar yanlar uzun ortada yeller esiyor.

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 22 Ağustos 2020, 02:33:31 »
Ya tabi ki etkiliyor biz saç tek kıstas değil diyoruz, halı saha gibi kafası olup da içinde mercimek kadar beyin taşımayan dolu insan var. Veya diğer arkadaşın alfa beta zımbırtıları karın seni aldatmaya meyilli olur kafası falan uçuk noktalar.
Kimsenin nw1 hali ile nw5 hali tabi ki bir olmaz zaten bir olacak olsa bu kadar saç ekimlerine on binlerce liralar harcayıp üstüne finasterid/dutasterid gibi ağır ilaçları kullanmaz kimse demek ki hayatımızda ki yeri önemli ki yapıyoruz
Sen bu saçı böyle mi kullanıyorsun yoksa protez kullandığın için mi bu şekil yanlar uzun? eğer saç stilin buysa acilen değiştir direk kazı veya makina ile sıfıra vur bu saç yaşına +15 katar yanlar uzun ortada yeller esiyor.

Sokağa çıkmıyorum evde takılıyorum o yüzden önemsemiyorum para biriktiriyorum saç ektiricem Ekim olana kadarda insan içine çıkmayı düşünmüyorum ama makineye vurcam kısa dursun doner yipranmasin
 Tarayinca resimdeki gibi oluyor
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 22 Ağustos 2020, 06:56:13 »
Sokağa çıkmıyorum evde takılıyorum o yüzden önemsemiyorum para biriktiriyorum saç ektiricem Ekim olana kadarda insan içine çıkmayı düşünmüyorum ama makineye vurcam kısa dursun doner yipranmasin
 Tarayinca resimdeki gibi oluyor

Bide taramadan önceki halini atarsan kıyaslama yaparız.. Bide ters ışık paylaşım yapmışsın , bu şekilde paylaşım site için uygun değil yanıltıcı oluyor.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 22 Ağustos 2020, 09:20:04 »
Tip ile alakalı olabilir mi ?
Çünkü kel var kel var..

22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Ağustos 2020, 10:37:39 »
Saç yakışıklı adami daha yakışıklı yapar...ancak tip yoksa ne kadar saç olursa olsun...saç da bişey  yapamaz...
Kariyer
Konuşma
Para
Guzel giyinme
Dişler
Vücut
Karakter
Bir sürü faktör var....saymakla bitmez...
Flört olayida kıza göre değişir
Asil olanı var...çingenesi var...okumuşu var...cahili var... güzel i var...kendini güzel sanan var....çeşit li bu da saymakla bitmez...
Ne olursan ol her malın alıcısı vardır...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Ağustos 2020, 10:42:08 »
Tip ile alakalı olabilir mi ?
Çünkü kel var kel var..

Örnekleme çok yanlış..
1. Si eleman kel değil.. 2.si kıyas ancak aynı özellikteki benzetmeler üzerinden yapılır ise dikkate alınabilinir

Kekliğin yakıstıgı kişi sayısı çok azdır.. belki %0.1 .. ama onlara bile saç yakışır..
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 10:48:27 Gönderen: sloocer »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Ağustos 2020, 11:27:34 »
Anlayamazlar...

Kardeşim Anlayamazlar dediğin yere bir bak nerdesin? Saç ekimi sonuçları forumunda sın. Kim var burada saçı dökülen kel insanlar dimi? Ve anlayamazlar kelleri diye bir yorum yapıyorsun komik olmadımı sence :)
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Ağustos 2020, 11:54:09 »
Kardeş sokağa cikmicak bir durum yok...utanılacak bir durumda yok...yanları vurdur 3 numaraya gez dolaş...tipinde gayet yerinde...olmasa da ne olur ayrıca...insanlar çeşit çeşit...kimi kısa kimi uzun...kimi saçlı..kimi saçsız...kimi mavi gözlü...kimi siyah gözlü...saymakla bitmez...inan dışarıda ki insanların da umurunda değil senin saçlı veya saçsız olman...olay sen de bitiyor....sade saç yüzünden canını sıkma ..yatalak değilsin...yerinde olmak isteyen milyonlarca insan vardır...kendine güven...takma kafana

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 22 Ağustos 2020, 12:13:43 »
Kardeş sokağa cikmicak bir durum yok...utanılacak bir durumda yok...yanları vurdur 3 numaraya gez dolaş...tipinde gayet yerinde...olmasa da ne olur ayrıca...insanlar çeşit çeşit...kimi kısa kimi uzun...kimi saçlı..kimi saçsız...kimi mavi gözlü...kimi siyah gözlü...saymakla bitmez...inan dışarıda ki insanların da umurunda değil senin saçlı veya saçsız olman...olay sen de bitiyor....sade saç yüzünden canını sıkma ..yatalak değilsin...yerinde olmak isteyen milyonlarca insan vardır...kendine güven...takma kafana

Mesajlarınızı hayretle okuyorum cidden. Sanki yazdığınız kişi 20'li yaşlarda gibi anlatıyorsunuz lakin adam 37 yaşındayım diyor

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 22 Ağustos 2020, 12:21:18 »
Örnekleme çok yanlış..
1. Si eleman kel değil.. 2.si kıyas ancak aynı özellikteki benzetmeler üzerinden yapılır ise dikkate alınabilinir

Kekliğin yakıstıgı kişi sayısı çok azdır.. belki %0.1 .. ama onlara bile saç yakışır..
benim ögreğime laf söyleyip photoshoplanmış fotolar koyan sloocer hocam, uzun lafın kısası okka gibi bir burnun, güzel bir çenen, köşeli yüz hatların varsa kellik sana ekstra karizma bile katar. Onun dışında yukarıda verdiğin fotoğraflı örnekler bana göre bir o kadar alakasız. Senin fikrine ve görüşüne saygım olduğu gibi ben de kendi fikrimi beyan ediyorum. Sürç-i lisan eylediysem affola.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 22 Ağustos 2020, 12:28:54 »
Kardeşim Anlayamazlar dediğin yere bir bak nerdesin? Saç ekimi sonuçları forumunda sın. Kim var burada saçı dökülen kel insanlar dimi? Ve anlayamazlar kelleri diye bir yorum yapıyorsun komik olmadımı sence :)
Bizim anlayamazsiniz dedigimiz nokta norwood 2- 3 lerin  konuya el atmasi.Yoksa bizim gibi norwood 6 -7 lerin soylemleri olsa hak verecegim.O yuzden anlayamazsiniz gibi soylemler oldu.Forumdakilerin cogu 5 i gecmiyor.Onlar ekim yapabildigi icin şanslilar.Erken yasta bu kadar kel olmak insani uzuyor psikolojik olarak.Yoksa çaresi olsa  neden burda kendimizi ezik yada caresiz gosterelim.Neyse Allah başka dert vermesin.Ne diyelim bazen hayata bazi seyleri kabullenip yaşamak gerek.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Ağustos 2020, 12:53:56 »
benim ögreğime laf söyleyip photoshoplanmış fotolar koyan sloocer hocam, uzun lafın kısası okka gibi bir burnun, güzel bir çenen, köşeli yüz hatların varsa kellik sana ekstra karizma bile katar. Onun dışında yukarıda verdiğin fotoğraflı örnekler bana göre bir o kadar alakasız. Senin fikrine ve görüşüne saygım olduğu gibi ben de kendi fikrimi beyan ediyorum. Sürç-i lisan eylediysem affola.

Kıvanca yazdım whatsapp tan saçları ustura yaşta foto gönder diye bu hAfta olmaz çekimlerim var abi demiş:)
Heralde Photoshop olacak dostum elde bunlar var..
Aynı şeylerden bshsediyouz aslında.. tüm keller çirkin değildir ama kelliğin yakıştığı erkek miktarı %1 dir..
saç erkeğe %99ihtşmalle yakısır.. saçlı iken göze hoş gelen erkeklerin %90 ından fazlası  kelleştikçe daha yaslı ve daha az yakışıklı cekici olacaktır.. tam da bu sebepten sizinde dahil olduğu çok büyük bir kitle (erkeklerin hepsi) daha güzel saçlara sahip olmak arzusu içimdedirler. Bu için 6-7 ay zahmet ve  50 bin -100 bin TL parayı feda edebiliyorlar.. dimi? Hemfikirmiyiz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Ağustos 2020, 13:01:58 »
Bizim anlayamazsiniz dedigimiz nokta norwood 2- 3 lerin  konuya el atmasi.Yoksa bizim gibi norwood 6 -7 lerin soylemleri olsa hak verecegim.O yuzden anlayamazsiniz gibi soylemler oldu.Forumdakilerin cogu 5 i gecmiyor.Onlar ekim yapabildigi icin şanslilar.Erken yasta bu kadar kel olmak insani uzuyor psikolojik olarak.Yoksa çaresi olsa  neden burda kendimizi ezik yada caresiz gosterelim.Neyse Allah başka dert vermesin.Ne diyelim bazen hayata bazi seyleri kabullenip yaşamak gerek.

Sonunu güzel söyledin işte bunları sürekli düşünerek umursayarak bu sorunları kafana takarak yaşamak yerine bunu kabullenip kendin için daha iyi daha mutlu daha güzel zevkler edinerek imkanların doğrultusunda yaşaman yaşam dağlardan yapılmış demir yolu gibidir elini hız kolunda tut  gözünü raylardan ayırma dostum.

« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 15:18:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 22 Ağustos 2020, 18:52:28 »
Örnekleme çok yanlış..

Tarkan tam dolandırıcı galerici tipi olmuş mk🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 25 Ağustos 2020, 18:47:34 »
abi kel değilim,hatta bazı insanlar ne güzel saçların var diyolar nw2 tarzındayım bende de flört yok. Arkadaşım var nw7(lise sonda arkası açıktı adamın),165(hem kısa hem kel yani,hafif göbekte yapmaya başlamış bu aralar )boylarında saçları kazıtıyor ama hakkını verelim kemikli yüzü renkli gözleri sağlam çene yapısı var adamda ve çok güzel gülüyor, flört işlerinde sorun yaşamıyor, hatta son kız arkadaşıyla nişanlandı galiba.
Saç insana özgüven veriyo olabilir ama kafa yapısında deformasyon yoksa insanın dış görünüşüne etkisi diğer şeylere göre az oluyor. saçla yakışıklı , kazınmış kafayla çirkin çok kişi görmedim.

Facebook Twitter Instagram