Gönderen Konu: Kellik ve Flört  (Okunma sayısı 4039 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: Kellik ve Flört
« Yanıtla #16 : 20 Ağustos 2020, 19:38:37 »
Spor yapıyorum fiziğim iyi , sigmayim fotogracida çalışıyorum genel kültürüm felan iyide malesefki bunlar kel olduğunu değiştirmiyor spor yapan kültürlü kelim
Demek ki eksikler var .Sigma olsaydın bu konuyu açacağını sanmıyorum. Ya da saç gibi bir konuyu abartacağını.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2020, 01:31:36 »
Demek ki eksikler var .Sigma olsaydın bu konuyu açacağını sanmıyorum. Ya da saç gibi bir konuyu abartacağını.

Eksik vardir illaki kel sigma olacama keşke saçlı beta olsaydım gerçi Allah nasip ederse yakın zamanda saç ektiricem doner çok kuvvetli yaş 37 herşey çok güzel olacak
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2020, 02:09:54 »
spor yapan kültürlü kelim

😁 Çok güldüm bu yüzden teşekkür ederim.

Saçlarım iyi durumda hatta epey iyi durumda ama seni anlıyorum. İnsanlar empati yapmak yerine katılmadıkları herhangi bir düşünce veya fikir söz konusu olduklarında cephe alırlar ve bunu kibarca dile getirmek yerine sert söylemlerle süslerler. Evet saç her şey değildir ama pek çok şeydir. Dünyadaki en genel yalan "Dış görüntü önemli değildir. Cümlesidir. Hele ki günümüz dünyasında görsellik tüm değerlerin önüne geçmiş vaziyette, bu iyi veya doğru değildir ama bir o kadar gerçektir. Kadınlarla ilgili bir genellemede bulunmam doğru olmaz bu yüzden cümleye insanlar diye başlıyorum. :) insanlar beğendikleri kişilerle her şeyi dolu dolu yaşar ama evlenmeye geldiğinde görsellik ikinci plana atılır. Çünkü artık yaş geçiyordur, Çocuk sahibi olma telaşı vardır ve maddi olarak kendini garanti alma dürtüsü veya korkusu söz konusudur. Bu yüzden yukarıda örnek veren bazı arkadaşlar haklıdır. Yakışıklı bir adam bir kadına yahut güzel bir kadın bir erkeğe adres sorduğunda bile farklı ilgilenilir, üzerine daha çok düşülür neredeyse gideceği yere kadar götürülür :) Kayıp insanlarla ilgili yapılan programlara bakalım görsel anlamda çekici olan kişiler toplumda daha çok ses getirir. Somut örnek çok, ancak insanlar rasyonel değil popülisttir. Saç her şey değil ama iş hayatını, ilişkilerini kısacası yaşamı direkt olarak etkileyen temel parametrelerden biridir.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 21 Ağustos 2020, 02:21:35 »
😁 Çok güldüm bu yüzden teşekkür ederim.

Saçlarım iyi durumda hatta epey iyi durumda ama seni anlıyorum. İnsanlar empati yapmak yerine katılmadıkları herhangi bir düşünce veya fikir söz konusu olduklarında cephe alırlar ve bunu kibarca dile getirmek yerine sert söylemlerle süslerler. Evet saç her şey değildir ama pek çok şeydir. Dünyadaki en genel yalan "Dış görüntü önemli değildir. Cümlesidir. Hele ki günümüz dünyasında görsellik tüm değerlerin önüne geçmiş vaziyette, bu iyi veya doğru değildir ama bir o kadar gerçektir. Kadınlarla ilgili bir genellemede bulunmam doğru olmaz bu yüzden cümleye insanlar diye başlıyorum. :) insanlar beğendikleri kişilerle her şeyi dolu dolu yaşar ama evlenmeye geldiğinde görsellik ikinci plana atılır. Çünkü artık yaş geçiyordur, Çocuk sahibi olma telaşı vardır ve maddi olarak kendini garanti alma dürtüsü veya korkusu söz konusudur. Bu yüzden yukarıda örnek veren bazı arkadaşlar haklıdır. Yakışıklı bir adam bir kadına yahut güzel bir kadın bir erkeğe adres sorduğunda bile farklı ilgilenilir, üzerine daha çok düşülür neredeyse gideceği yere kadar götürülür :) Kayıp insanlarla ilgili yapılan programlara bakalım görsel anlamda çekici olan kişiler toplumda daha çok ses getirir. Somut örnek çok, ancak insanlar rasyonel değil popülisttir. Saç her şey değil ama iş hayatını, ilişkilerini kısacası yaşamı direkt olarak etkileyen temel parametrelerden biridir.

Aynen dostum haklısın Kuşadası'nda teknosaya iş görüşmesi nne gittim patron müdür ve birtanede psikolog vardı daha bilgisayarla ilgili birşey sorulmadan direk psikolok saçların neden döküldü dedi cevap veremedim isede almadılar zaten evlenmeye gelince de kadın içgüdüsel olarak direk doğacak çocukların hesabını yapıyor ...
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 21 Ağustos 2020, 17:55:44 »
Ersin kardesim seni cok iyi anliyorum.Burdakiler hayal aleminde  yaşıyor.Onlara gore zaten kellik bir nimet.Kendini gelistirince yada ozguvenli olunca butun bu dertlerin duzelecegini zannediyorlar.Ben de norwood 6 yim. Dibine kadar hakliyiz.Ekim tutsaydi bir dakika dusunmezdim.Kendileri  kel olmadiklari halde ahkam kesiyorlar.O zaman ektirmeyin dazlak dolasin yemiyor mu oyle olmak?Gercek cok net basit.Tamamen soylediklerinize katiliyorum.

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 21 Ağustos 2020, 18:12:43 »
Kelsen kız bulamazsın demek de doğru değil, kızlar tipi önemsemez demek de doğru değil. Saç kaybı yaşıyorsan işin zorlaşıyor, bunu kabul etmek niye bu kadar zor?

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 21 Ağustos 2020, 18:25:47 »
Bence artık bu tarz konular açılmasın bizde hakkında konuşmayalım, moral bozuyor böyle konular. Kim ne düşünüyorsa düşünsün, kelliği ne kadar takıyorsa taksın, saçı hayatının neresine koyuyorsa koysun.Artık aksesuarımıdır, makyajımıdır kendine kalsın.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 21 Ağustos 2020, 19:11:43 »
Ersin kardesim seni cok iyi anliyorum.Burdakiler hayal aleminde  yaşıyor.Onlara gore zaten kellik bir nimet.Kendini gelistirince yada ozguvenli olunca butun bu dertlerin duzelecegini zannediyorlar.Ben de norwood 6 yim. Dibine kadar hakliyiz.Ekim tutsaydi bir dakika dusunmezdim.Kendileri  kel olmadiklari halde ahkam kesiyorlar.O zaman ektirmeyin dazlak dolasin yemiyor mu oyle olmak?Gercek cok net basit.Tamamen soylediklerinize katiliyorum.

Hocam ben 37 yaşındayım agresif bir dökülmeye 1 sene içinde kafamın üstü şempanze poposuna döndü 15 sene önce o gün bugündür ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor bende ben çektim millet çekmesin derdindeyim çünkü Allah düşmanımın başına vermesin o kadar kötü benim hayatımdan 15 sene boşa geçti başkasının geçmesin önlemini alsın biz cahildik kimse elimizden tutmadı dht saç koklerimi yakıp oldururken kimse elimden tutup olm testesteron fazla gelince kökler yanıyor bunu baskiliyacak ilaç var demedi senin dediğin gibi saçı olan bilmezde norwood 6 ile 2-3 yıl gezende bilmez kafadan 10 sene sonra tüm problemi n saç olduğunu kabul ettiriyorsun kendine ki kendine 10 yıl sonra kabul ettirebildigin şeyi ikinci bir şahsa 5 dakika da kabuk ettirmezsin herkese bol şanslar
  • Yaşınız 38

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 21 Ağustos 2020, 20:20:33 »
Hocam ben 37 yaşındayım agresif bir dökülmeye 1 sene içinde kafamın üstü şempanze poposuna döndü 15 sene önce o gün bugündür ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor bende ben çektim millet çekmesin derdindeyim çünkü Allah düşmanımın başına vermesin o kadar kötü benim hayatımdan 15 sene boşa geçti başkasının geçmesin önlemini alsın biz cahildik kimse elimizden tutmadı dht saç koklerimi yakıp oldururken kimse elimden tutup olm testesteron fazla gelince kökler yanıyor bunu baskiliyacak ilaç var demedi senin dediğin gibi saçı olan bilmezde norwood 6 ile 2-3 yıl gezende bilmez kafadan 10 sene sonra tüm problemi n saç olduğunu kabul ettiriyorsun kendine ki kendine 10 yıl sonra kabul ettirebildigin şeyi ikinci bir şahsa 5 dakika da kabuk ettirmezsin herkese bol şanslar
Ben de 25 yasindayim.Aile boyu keliz.Norwood 2 3 olan adamlar her sey saç degildir onemli olan karakter, zeka demesi  komik geliyor.Evet saç her sey degil ama çok sey.Bu derdi çeken bilir.Bir kel kalinda kızlar size asagilayici gözlerle baksin ,ret yiyin bakalim  sonra konuşalım.Bizim bahsettigimiz nokta flört yasamini sifira indirgemesi yoksa diger islerde tabiki basarili yada iyi olabilirsiniz fakat kadinlar konusunda bir hiçiz.Bunu anlamiyorlar.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Ağustos 2020, 20:55:46 »
Ben kendi çevremi hadi bir kenara bırakıyorum

Herhalde burada yazanların çevresinde kel olup hiç evli olan kişi yok. Bunlara göre tüm kel erkekler bekar :)

DH'de birde bunun başka versiyonları var ve o kişilere göre hiç evlenilecek kız yokmuş. Çok komik çocuklar :D

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 21 Ağustos 2020, 22:28:27 »
Saçı komple kes,bu moddan bir şey olmaz👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 21 Ağustos 2020, 23:33:52 »
Ben de 25 yasindayim.Aile boyu keliz.Norwood 2 3 olan adamlar her sey saç degildir onemli olan karakter, zeka demesi  komik geliyor.Evet saç her sey degil ama çok sey.Bu derdi çeken bilir.Bir kel kalinda kızlar size asagilayici gözlerle baksin ,ret yiyin bakalim  sonra konuşalım.Bizim bahsettigimiz nokta flört yasamini sifira indirgemesi yoksa diger islerde tabiki basarili yada iyi olabilirsiniz fakat kadinlar konusunda bir hiçiz.Bunu anlamiyorlar.

Anlayamazlar...
  • Yaşınız 38

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 21 Ağustos 2020, 23:35:17 »
Ben kendi çevremi hadi bir kenara bırakıyorum

Herhalde burada yazanların çevresinde kel olup hiç evli olan kişi yok. Bunlara göre tüm kel erkekler bekar :)

DH'de birde bunun başka versiyonları var ve o kişilere göre hiç evlenilecek kız yokmuş. Çok komik çocuklar :D

Hocam sen kafayı evlilik le bozmuş sun evlilik başka birşey flört lesme başka birsey
  • Yaşınız 38

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 22 Ağustos 2020, 01:16:54 »
Bi yere kadar haklisin dis goruntu onemli ,onemli olmasa bu forum olmaz sac ekimi diye bisey olmazdi 😂

Facebook Twitter Instagram