Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN Clinic - (15.08.2020) 4030 Greft FUE Saç Ekimi - Yas:32  (Okunma sayısı 7784 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Eyvallah hocam tesekkur ederim. Yani masallah diyelim ama cok rahat gecirdim aci esigi ile alakali belkide  ;D Ekim esnasinda ve sonrasinda da ekim ekibinden arkadaslar israrla sordular ama ne aci hissettim ne de operasyon sonrasi bir bas donmesi hissettim. Ekibe de sormustum sanirim bende anormallik var diye  ;D
Suan donor bolgende agri yok mu?

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Suan donor bolgende agri yok mu?
Ekimin 4.gunu geride kaldi, ilerde olur mu bilmem ama henüz ağrı çekmedim çok şükür.

Siddhartha

• Hero Member
Ekimin 4.gunu geride kaldi, ilerde olur mu bilmem ama henüz ağrı çekmedim çok şükür.
Masallah valla kardesim o zaman ins olmaz da . En kotusu de o zaten
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Masallah valla kardesim o zaman ins olmaz da . En kotusu de o zaten
tesekkurler,umarim boyle agrisiz sizisiz devam eder

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Tekrar merhaba.Ekimden sonraki 14.gün bugün. Günde 3 kere pharmazon  kullandım.Ekim merkezinden verilen losyon ve şampuan ile günde birkez saçımı yıkayarak kabukları döktüm. Yarından itibaren takviye olarak xpecia ve proscar a başlıyorum. Fotoğrafları ekledim. Sürecim hakkında sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saçlar çok kısa süreç yazmadığın ıcın ınsanlar kabuk dokumu sana bılır goruntuyu

ssüper bır çıkış olmuş ama saçları bu kadar kısa kestırmen olmamış bıraz uzatsan harıka olacak
Global Moderator

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Selamlar tekrar, 100 günü devirdik. Ekimin 18.gününden itibaren takviye olarak günde 2 xpecia, 1 propecia ,omega3,B vitamini ve pharmazon kullandım. Şampuan olarak prozinc kullanıyorum. Süreci yorumlamanız için fotoları ekledim. Özellikle belirtmek istediğim , şok dökülmem ekimden 1 ay sonrasında tamamlandı diyebilirim ama son 1 haftadır resimlerde görülen şekilde dökülmeler yaşıyorum. Adet olarak 20-30 tel bu şekilde dökülüyor. Şok dökülmeye benzer bir dökülme olduğundan endişelendim diyebilirim. Şok dökülmeden sonra bu tarz bir dökülme normal midir ?

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
saçlar çok kısa süreç yazmadığın ıcın ınsanlar kabuk dokumu sana bılır goruntuyu

ssüper bır çıkış olmuş ama saçları bu kadar kısa kestırmen olmamış bıraz uzatsan harıka olacak
  Ekim yapılan yerdeki saçları kestirmedim , sanırım 14.gün fotolarına yazdın Hintell ?

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
dostum saçlarını kaldırıp önden bir fotoğraf atar mısın sana zahmet
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
dostum saçlarını kaldırıp önden bir fotoğraf atar mısın sana zahmet
önden ve üstten dediğin gibi çekmeye çalıştım

mustafad

• Jr. Member
  • **
Dökülenler muhtemelen yeni ekilen saçlar değil, daha önceki saçların. Bende de bu şekilde dökülme devam ediyor. Velhasıl, dökülecek olan saç kafada durmuyor. Ekim sonrası çıkanlar sayesinde çok güzel saçların olacaktır.
  • Ekim Tarihi: 22.08.2020
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:
Solgar Omega3 950 mg. / günde 1 tablet
Coraspin / günde 1 Tablet
Kerozan 5+5 / 2 gün, sabah akşam, sonraki 2 gün Xpecia Sabah akşam
Natures Supreme Biotin 5000 mg / günde 1 tablet
Propecia / 3 günde 1 tablet
Sabah akşam Alopexy Sprey
Sarımsak, keçi boynuzu pekmezi ve doğal sirke...

Siddhartha

• Hero Member
Ekimden sonra sanki kendi saclarinizda cok ciddi kayip yasamissiniz, bana mi oyle geldi acaba
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Dökülenler muhtemelen yeni ekilen saçlar değil, daha önceki saçların. Bende de bu şekilde dökülme devam ediyor. Velhasıl, dökülecek olan saç kafada durmuyor. Ekim sonrası çıkanlar sayesinde çok güzel saçların olacaktır.
Teşekkürler dostum ,sonunda hepimiz istediğimiz saçlara ulaşırız inşallah.  Umarım mevsimsel bir dökülmedir, şok dökülmeye benzer bir dökülme endişelendiriyor bu süreçte.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonra sanki kendi saclarinizda cok ciddi kayip yasamissiniz, bana mi oyle geldi acaba
Geçen haftaya kadar dökülme yoluyla kayıp yaşamamıştım açıkçası, sürekli izledim dökülme olup olmadığını.Fakat 4030 luk greftin hemen hepsi ön bölgeye ekildi , bu bölgeye mevcut saçlarımın olduğu kısım da dahil. Beni endişelendirmeye başlayan kısım da zaten ekimin mevcut saçlara zarar vermiş olma ihtimali. Tabi bunu söylemek için erken ama şuanki görüntü ve 1 haftadır başlayan dökülmeler endişelendirdi tabi.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Gün ışığı altında fotoları da eklemeye çalıştım. Güncel durum ve yaşadığım dökülmeler normal mi? Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Facebook Twitter Instagram