Merhabalar,
Yaklasik 4 aydir forumu takip ediyorum.Sac ekimine karar vermemden , ekim merkezini belirlemeye kadar forumun cok yardimi oldu. Bu nedenle oncelikle emegi
gecen herkese tesekkurler. Benim de corbada tuzum bulunsun dusuncesiyle ekim surecimi burada paylasmak istedim.
Forumda arastirmalarim sonucunda iki ekim merkezi arasinda kalmistim.Suan evden calistigim icin , bu sureci degerlendirmek ve ekim isini daha fazla ertelememek adina icime sinen iki ekim yerinden birini sectim ve Dr. Serkan AYGIN Klinik'ten randevu aldim.
Ekim oncesi on cizgi ve planlama Serkan Bey tarafindan yapildi. Sac ekim operasyonu 15 Agustos gunu Koc Uni.Hastanesi'nde gerceklesti. Ekimi Cuneyt Hoca ve ekibi gerceklestirdi. (Buarada forumu yakinen takip ediyormus, herkese selami var Cuney Hocanin 😎) Operasyonun benim acimdan gayet rahat ve agrisiz gectigini soyleyebilirim.Sabah saat 7:30 dan 16:30 a varan bir operasyon gerceklesti. Ekip gayet profesyonel ve cok yardimci oldular. Hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum.
7:30 dan 12:30 a kadar olan surecte greft alinma islemi gerceklesti. Totalde 4030 greft toplandi. ( 820 Tek, 1880 Cift,1110 uclu,220 dortlu). Daha sonra kanal acma ve ekim islemiyle 16:30 a kadar islem devam etti.
Operasyon sonrasi Klinikten verilen seyahat yastigi ile uyudum.Bir zorluk yasamadim acikcasi.Verilen agri kesicileri kullanmadim bile. Antibiyotik ve odem attirici ilaclari aldim. Buarada klinikten sampuan,losyon,antibiyotik,agri kesici,odem ilaci,nemlendirici urun,seyahat yastigi ve sapka veriliyor.
Operasyondan sonraki gun pansuman ve lazer tedavisine girdim.Dun ilk yikamayi da merkezde gerceklestirerek surecin ilk asamasini tamamladim diyelim.
Ekim oncesi-sonrasi fotolari paylasiyorum.Yorum ve yonlendirmelerinizi gormek mutlu eder. Surecle ilgili ekstra bilgi isteyen arkadaslar olursa burdan yada ozelden elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim.
Bundan sonrasi sabirla beklemek.Herkese tesekkurler tekrar.