Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN Clinic - (15.08.2020) 4030 Greft FUE Saç Ekimi - Yas:32  (Okunma sayısı 7785 defa)

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Kararmalar ve çıkış 100 güne göre çok güzel maşallah aldığın takviyeler neler?
Selam Hintell hocam, Ekimin 18.gününden itibaren takviye olarak günde 2 x xpecia, 1 x propecia ve 2 x prozinc plus sprey kullandım. Ekimden bağımsız olarak omega3,B vitamini ve pharmaton kullaniyorum günlük birer tane.Ama saçların görsellerdeki gibi dökülmeye başlaması endişelendirdi. Normal midir sence?

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
117.gün gün ışığında çekilmiş fotoları ekliyorum. Dökülmeler malesef devam ediyor, ona çare bulamadım. Takviyelere devam. Tünelin ucu iyi bir yere çıkmayacak gibi geliyor şuanki durumda.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2020, 00:50:29 Gönderen: KeLOglan@@ »

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
4.ay da bitti. Mevcut durumda henuz bir gelisme yok, sac dokulmesi de devam ediyor. Saclari kisattim , takviyelere devam ediyorum.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
6ay doldu sayilir. Güncel durum bu , bundan sonra gelişir mi bilemiyorum ,pek gelişecek gibi de durmuyor maalesef.

Oblomov_34

• Yeni üye
  • *
Ekim oncesine gore tepe bolgede kendi sacinizdan dokulme olmus gibi geldi, bir de sag sakak bolgesi biraz geriden geliyor gibi. O bolge biraz gelisse ve saci biraz daha uzatsaniz daha iyi durabilir. Umarim daha da gelisir saclariniz

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Ekim oncesine gore tepe bolgede kendi sacinizdan dokulme olmus gibi geldi, bir de sag sakak bolgesi biraz geriden geliyor gibi. O bolge biraz gelisse ve saci biraz daha uzatsaniz daha iyi durabilir. Umarim daha da gelisir saclariniz
teşekkürler yorumunuz için. kış başlangıcında dökülmeler yaşadım artık ekilen saç mı yoksa kendi saçım mi bilemiyorum. Sol şakak bölgesi sağ tarafa göre çok seyrekti , zaten ekim yaptırma sebeplerimden biri ön çizgiyi düzeltmekti. Şuan istediğim gibi değil malesef ne sol taraf ne de üst bölgedeki yoğunluk.

cıtırkel

• Jr. Member
  • **
Süreciniz tabii ki kötü değil ama açıklığınız az olduğu için daha iyi bir sonuç beklenebilirdi,klinik ne diyor durum hakkında ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Henüz 6 ay ve gayet güzel duruyor daha gelişir saçların.
Global Moderator

King2019

• Full Member
Süreç iyi gelişim devam eder 8. Ayı görmek lazım

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Süreciniz tabii ki kötü değil ama açıklığınız az olduğu için daha iyi bir sonuç beklenebilirdi,klinik ne diyor durum hakkında ?
teşekkürler yorumunuz için. Ekim öncesi planlama da bu düşünülerek yapılmıştı aslinda. 4030 greft ön bölgeye ekildiği için önlerin sık olacağını bekliyorduk ama şuana kadar beklediğim gibi olmadı maalesef.6 aylık sonucu ilettim, değerlendirip dönecekler.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Henüz 6 ay ve gayet güzel duruyor daha gelişir saçların.
inşallah dediğin gibi olur hintell beklemedeyiz. süreç boyunca verdiğin destek için de ayrıca teşekkür ederim.

KeLOglan@@

• Yeni üye
  • *
Süreç iyi gelişim devam eder 8. Ayı görmek lazım
umarım, merkeze ilettim gelişimi , degerlendirmelerini bekliyorum. teşekkür ederim yorumunuz için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
inşallah dediğin gibi olur hintell beklemedeyiz. süreç boyunca verdiğin destek için de ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim takipdeyim.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram