Saç Ekimi Sonuçları
Hocam ilk sayfada ekim sonuçlarınıza baktım daŞakaklar yandan biraz daha dar olsa sanki daha iyi olmazmıydı?
dar derken biraz daha onde(agresif) olsa mi diyorsunuz?
Şu koyduğunuz fotoğrafa göre yazdım hocam. Ben de sizin gibi düşük greftli, muhtemelen 1500 civarlarında ön çizgi ve şakak düzenlemesi yaptırmayı planlıyorum DHI ekimiyleBenim şakaklar yandan size göre biraz daha açık ama bu fotoğraftakinden sanki biraz daha dar olsa bana daha iyi olurdu gibi geldi. Böylede çok iyi ama ektirmişken iyicene daraltmayı hayal ediyorum da
Hayırlı olsun.bnde ön çizgi ve tepe için kaan pekineri düşünüyorum.şuanki güncel fiyatları 2.50 euro mu hala?
Bir de saçlar sanki biraz dik açı ile mi ekilmiş bna mı öyle geldi?aydınlatırsan sevinirm.
saclarim genel olarak dik yapida kisayken ozellikle daha seyrek gozukmesine neden oluyor bu durum. ekilen saclarin yonleriyle ilgili bir sikayetim yok simdilik.
arkadaslar ekim olali 70 gun oluyor bugun kuafor yikama sonrasi kurutma amaciyla dusuk ayarda nazikce sac kurutma makinesi kullandi, acaba ekim yapilan bolgeye bi zarari olmus mudur?