Merhaba arkadaslar oncelikle forumun kurucularina cok tesekkur ederim. Sac ekimini ilk arastirmaya basladigim zamanlardan bu yana bu forum bana sac ekimi hakkinda cok fazla sey ogretti.
Kendimden bahsetmem gerekirse yasim 25, dokulme surecim 20 yasinda sakaklardan basladi, 22-23 gibi ise iyice belirgin hale geldi o zamandan beri de cok fazla dokulme olmadi.
Dokulmenin daha fazla ilerlemesini onlemek amaciyla yaaklasik 1.5 yildir propecia kullanmaktayim.
Doktor secimi konusunda bu 3 yillik surecte bir cok farkli doktor arasinda gel git yasadim ve sonunda Kaan Pekiner’de karar kildim; kendisinin donor konusunda koruyucu olmasi, sureci bastan sona kendisi ustleniyor olmasi ve bir gunde yalnizca 1000 greft/ 1 hasta seklinde calisiyor olmasi benim icin belirleyici faktorler oldu.
Bugun doktor bey ve ekibiyle tanistiktan sonra da cok dogru bir karar vermis oldugumu dusunuyorum. Kaan Pekiner nezaketiyle, ilgisiyle ve profosyonelligiyle tam anlamiyla bu isin uzmani ekibi de ayni sekilde guler yuzlu ve kibar. Bugun on cizginin belirlenmesinin ardindan 900 greftlik bir ekim yapildi, yarinki ekim de tamamlandiktan sonra 1500-2000 arasinda bi ekim yapilmis olacak. Operasyonun tamamlasinin ardindan fotolari da buraya ekleyecegim yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
Operasyon sonrasi edit: Arkadaslar oncelikler hepinize tesekkurler. Operasyon bugun tamamlandi, cok sukur 2.gun de her sey yolunda gitti ve suan icin oncizgi ve yogunluk beni fazlasiyla tatmin etti, insallah sonuc da ayni oranda guzel olur. Kaan Pekiner ve ekibine bir kez daha tesekkur etmek istiyorum ilgi alaka duzeyleri gercekten cok yuksek Kaan Bey ekim sonrasi 150 civari bir ekim daha gerceklestirdi ve toplamda 2012 grefte tamamlandi, greft basina sac yogunlugum 2.67.
Ekimden bir kac ay oncesine ait uzun sacli foto, ekim oncesi ve sonrasi fotolari da asagida paylasiyorum. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.