Saç Ekimi Sonuçları
Ankaradaki doktorların çalışma stillerini seviyorum. Günde 1 hasta, az greft, her şeyi kendileri yapıyor. Gözüm kapalı güvenirim. Konusu çok olmasada çok iyi bir doktora ekim yaptırmışsın dostum. Bir kaç sene daha beklesen daha iyi olurmuş çünkü üstler seyrelmiş ve dökülme devam ediyor. Şimdiden hayırlı olsun
Kaan Pekiner greft alimini nasil yapiyor manuel mi?
Tarzı Keser ve Zekeriya Kula çok benziyor . Bunlar zaten şampiyonlar ligi . Bu lige girebilecek 3. hoca olma yolunda ilerliyor . Ekim gayet sık gözüküyor .
Zekeriya kul da böyle bir tarz göremedik sen nasıl gördün bilemem ama keser hocaya ve Hlc ye benziyor. Hayırlı olsun kardeşim umarım mutlu eder açıklık çok az güzel olmasa zaten olmaz ekime bile gerek yokmuş bence
Hocam merhaba , ekim teknikleri ile alakalı bir konu bu . Araştırırsanız bunların hepsi iğne tekniği ( stick and place diyor kendisi ) Kullanıkları ekim tekniği aynı . Bilemediğin konu bu ...
Hayırlı olmasını dilerim dar alan ön çizgi gayet estetik ekim de sık Kendi saçların zaten iyi durumda güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum estetik bir ekim olmuş
Arkadaşlar Zekeriya hocanın ekimleri 2017'lerde kesilmiş sanki. Hala ekim yapıyor mu? Yeni ekimlerinden, sonuçlarından haberdar olan var mı?Kiokbs operasyon hayırlı uğurlu olsun. her şey güzel gözüküyor inşallah sonucu da güzel olsun.