Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar. Daha önce ağustos ayında saç ekim sürecimin bir iki haftasını paylaşmıştım. Daha sonra iş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle foruma arada bir girebilsem de paylaşım yapmaya zamanım olmadı.
Bugün ekimimde 172. gün.
171. güne kadar tüm bölgeler olmasa da paylaşımlar yaptım.
Bu zamana kadarki ruh halimi özetlemek gerekirse;
Ekimde 4. aya kadar neredeyse hareket yoktu. Yavaştan umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu. 4. ayla birlikte ataklar gerçekleşmeye başladı.
Gerçekten sabır işiymiş.
Şu an gidişhattan genel olarak memnunum diyebilirim.
Karanlıkta ya da yoğun ışık olmayan yerlerde saçlarım kapkara geliyor bana. Dışarıda bi mağazanın vitrinine bakarken çok mutluyum..
Sabah uyanıp banyo aynasının spotu altında aynı şeyi söyleyemeyeceğim henüz.
İki gün önce saç ektirdiğim merkeze tekrar gittim. Hediye edilen prp yapıldı. Saçımı eken uzman Fatih bey çıkışların o güne kadar ancak %60 civarının gerçekleştiğini söyledi.
Eğer gerçekten %60 çıktıysa bu güne kadar, sonuc büyük ihtimalle beni çok mutlu edecek.
Kişisel problemim şu. Saçlarımın üstünü uzun kullansam da arka ve yanları hep 1 numaraya kazıtıyorum. Ve donör bölgede hafif seyreklik görünüyor. Önümüzdeki aydan itibaren donör bölgeyi de uzatmaya başlayacağım. O benim için ayrı bir sabır sınavı olacak. Çünkü saçımın karakteristiği ya çirkin, ya ben alışkanlıktan dayanamayıp hep kazıtıyorum.
Vel hasıl şimdilik mutluyum. Kafama dokunduğumda onlarca belki yüzlerce diken diken saçlar parmaklarıma batıyor.
Süreci ilerleyen zamanda paylaşmaya devam edeceğim..
Herkese iyi günler