Gönderen Konu: 05/08/2020 Istanbul Hair Lab Acıbadem Hastanesi Atakent 4100 greft 36 Yaş  (Okunma sayısı 4321 defa)

Romanadam

• Sr. Member
ekim sonucunuz güzel olmuş güle güle tarayın lakin ekim öncesi durumunuzu gösteren foto gibi aynı ışık ve kalitede bir resim atarsanız daha net yorum yapılabilir.

tayitune

• Yeni üye
  • *
ekim sonucunuz güzel olmuş güle güle tarayın lakin ekim öncesi durumunuzu gösteren foto gibi aynı ışık ve kalitede bir resim atarsanız daha net yorum yapılabilir.

Birkaç hafta sonra atacağım. Evet ışık altında bu kadar yoğun görünmüyor bazen. O an keyfim kaçıyor bazen :) ama genel olarak memnunum.
  • Ekim Tarihi: 5 Ağustos 2020
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Hairlab Acıbadem Hastanesi
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia tablet

tayitune

• Yeni üye
  • *
235. Günü geride bıraktım. Mümkün olduğunca güneş altında çekmeye çalıştım.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

Alpha

• Hero Member
Tamda uzun dönem takip edilmesi gereken bir sonuç diye düşünüyorum çünkü ekimden önce epey bir saçınız varmış.Açıkçası şu an var olan saçlarınızın hangileri ekim saçı hangileri değil pek anlaşılmıyor.
İlerde kendi saçlarınız döküldüğü zaman gerçek sonuç ortaya çıktığında durum moral bozucu olabilir Bu yüzden bence iyi bir medikal tedaviye ihtiyacınız var gibi görünüyor.

tayitune

• Yeni üye
  • *
Tamda uzun dönem takip edilmesi gereken bir sonuç diye düşünüyorum çünkü ekimden önce epey bir saçınız varmış.Açıkçası şu an var olan saçlarınızın hangileri ekim saçı hangileri değil pek anlaşılmıyor.
İlerde kendi saçlarınız döküldüğü zaman gerçek sonuç ortaya çıktığında durum moral bozucu olabilir Bu yüzden bence iyi bir medikal tedaviye ihtiyacınız var gibi görünüyor.

Ön bölge iyice seyrelmişti. Orta kısımda bir miktar vardı. İnşallah dediğiniz gibi bir sonuc yaşamam :) saç güzel birşeymiş. Tekrardan gelince anladım :) Yorumunuz için teşekkürler
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

tayitune

• Yeni üye
  • *

Bu arada spesifik bir öneriniz varsa araştırmak isterim
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

tayitune

• Yeni üye
  • *

Bugün güneşte çekilmiş birkaç foto daha paylaştım. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Siz memnunmusunuz süreçten?
Global Moderator

tayitune

• Yeni üye
  • *
Siz memnunmusunuz süreçten?

Memnunum diyebilirim. Fakat 1 ay önce dökülme vardı. Panik yaptım. Geçen hafta kesildi. Mevsimseldi sanırım
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

hyperKel

• Hero Member
dostum aktif dökülmen varken saç ektirmişsin üstelik herhangi bir ilaçta kullanmıyorsun bu durumda kendi saçların dökülünce üzülebilirsin evet bana özelden sorduğun gibi durum malesef.
ekim merkezide çok iyi bir iş çıkarmamış bence ,bu tür senin gibi dökülmesi olanlarda bin greft çıksa bile görüntüye aşırı olumlu bir katkı sağlayabiliyor özellikle kamuflaj sayesinde ama benim tahminim bu ekim en fazla yüzde 50 başarı yüzdesi var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Memnunum diyebilirim. Fakat 1 ay önce dökülme vardı. Panik yaptım. Geçen hafta kesildi. Mevsimseldi sanırım

olabılır mevsimsel  ya da medikal destek araştırın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram