Gönderen Konu: Asmed DR Koray Erdoğan 5022 grafts  (Okunma sayısı 74547 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed DR Koray Erdoğan 5022 grafts
« Yanıtla #30 : 18 Mart 2017, 17:00:43 »
Merhaba, ben İspanya'dan yazın. Ben dikkat Bu forumu takip ediyorum. Koray Dr. Lorenzo ile işbirliği olmuştur. Birlikte bazı şeyleri yaratmıştır. Koray şimdi uygulamak için yeni bir enstrüman kullanır. Bu cihaz (devam) denir. Koray bu alet üretti. gördüğünü söz konusu dr lorenzo kalem (katkılayıcısında) ile daha iyi sağkalım alınıyor.Önce koray yoğunluğu muhteşem olamazdı, ama bu durum çok iyi olacağını düşünüyorum.

. Welcome ..... yeah KEEP :))
:D
bize ögretio 😎 Gelmis aklı sıra ama candır sorun yok :)

Monoamelio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 18 Mart 2017, 21:46:58 »
Merhaba, ben İspanya'dan yazın. Ben dikkat Bu forumu takip ediyorum. Koray Dr. Lorenzo ile işbirliği olmuştur. Birlikte bazı şeyleri yaratmıştır. Koray şimdi uygulamak için yeni bir enstrüman kullanır. Bu cihaz (devam) denir. Koray bu alet üretti. gördüğünü söz konusu dr lorenzo kalem (katkılayıcısında) ile daha iyi sağkalım alınıyor.Önce koray yoğunluğu muhteşem olamazdı, ama bu durum çok iyi olacağını düşünüyorum.

Anlamıyorum. hehe. Bu benim için zor

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 18 Mart 2017, 22:15:23 »
Açıklığınız çokmuş. İnşallah başarılı olur. Hayırlı uğurlu olsun. Önlerin çok sağlıklı olacağına eminim..
Birşey sorabilirmiyim , bu finans denen ilacı gerçekten kullanıyormusunuz ?

Doktorlar tarafından yazılan bir yazıyı paylaşmak istedim.(Alıntıdır)

I have seen so many young men's lives destroyed by Finasteride. It is a super toxic drug that should never be taken, not for BPH and certainly NEVER for natural, age related, male pattern baldness.

The sexual side effects of Finasteride are for life. They do not go away when you stop taking the drug. In fact, often they only raise their ugly heads when you discontinue Finasteride. Here are just some of the features of Post Finasteride Syndrome.:
Loss of sex drive or libido.
Erectile dysfunction.
No sensation during the rare occasion when you ejaculate.
Numbness behind the glands penis -- the most sensitive
Shrinkage of penis and testicles.
Brain fog and an inability to concentrate.
Nocturnal frequency in passing water giving a disturbed night's sleep and leading to sleep deprivation
Depression, despair and an increased risk of suicide.
Now you tell me. Is taking Finasteride to grow hair on your head worth risking some or all of these horrible side-effects? You have been warned.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 23:06:59 Gönderen: Staticx »

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Mart 2017, 00:45:22 »
Açıklığınız çokmuş. İnşallah başarılı olur. Hayırlı uğurlu olsun. Önlerin çok sağlıklı olacağına eminim..
Birşey sorabilirmiyim , bu finans denen ilacı gerçekten kullanıyormusunuz ?

Doktorlar tarafından yazılan bir yazıyı paylaşmak istedim.(Alıntıdır)

I have seen so many young men's lives destroyed by Finasteride. It is a super toxic drug that should never be taken, not for BPH and certainly NEVER for natural, age related, male pattern baldness.

The sexual side effects of Finasteride are for life. They do not go away when you stop taking the drug. In fact, often they only raise their ugly heads when you discontinue Finasteride. Here are just some of the features of Post Finasteride Syndrome.:
Loss of sex drive or libido.
Erectile dysfunction.
No sensation during the rare occasion when you ejaculate.
Numbness behind the glands penis -- the most sensitive
Shrinkage of penis and testicles.
Brain fog and an inability to concentrate.
Nocturnal frequency in passing water giving a disturbed night's sleep and leading to sleep deprivation
Depression, despair and an increased risk of suicide.
Now you tell me. Is taking Finasteride to grow hair on your head worth risking some or all of these horrible side-effects? You have been warned.
bilgilendirme için teşekkürler staticx finansla ilgili bu önemli yan etkileri bende biliyorum ve araştırıyorum bu yan etkileri görüpte bırakanlar var 3-5 yıl kullanıp hiç bir yan etkisine görmeyenlede ben daha yeni başladım finansa açıkçası 6-7 ay kullanıp sonra azaltarak 1.yıl sonunda bırakmayı düşünüyorum,bu zamana kadar saçlarıma hiç bir bakım yapmadım aksine  bazı kapatıcılar kullanarak kesinlikle dökülme oranımı artırdım bu süreçte  hem mevcut saçlarımı hemde yeni saçlarımı güçlendirmeyi düşünüyorum  bakalım hakkımızda hayırlısı :)
« Son Düzenleme: 19 Mart 2017, 00:59:08 Gönderen: punta »

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 19 Mart 2017, 00:52:11 »

we are agree with your comment monoamelio follow us :)

Monoamelio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 19 Mart 2017, 04:52:20 »

we are agree with your comment monoamelio follow us :)
;)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2017, 10:23:53 »
Finas konusunda bu kadar farklı görüşlerin olmasına anlam veremiyorum. Tıp eğitimi almış doktorlar ( Koray Erdoğan , Zekeriya Kul, Erkan Demirsoy, Lorenzo ) , finas kullanmamızı öneriyorlar, hiçbir tıp eğitimi almamış kişiler "kullanmayın" diyor. Bu kadar yan etkisi ve zararı varsa, bu doktorlar nasıl herkese tavsiye edebiliyorlar?
🏇🏇

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 20 Mart 2017, 11:45:36 »
Finas konusunda bu kadar farklı görüşlerin olmasına anlam veremiyorum. Tıp eğitimi almış doktorlar ( Koray Erdoğan , Zekeriya Kul, Erkan Demirsoy, Lorenzo ) , finas kullanmamızı öneriyorlar, hiçbir tıp eğitimi almamış kişiler "kullanmayın" diyor. Bu kadar yan etkisi ve zararı varsa, bu doktorlar nasıl herkese tavsiye edebiliyorlar?
dostum takılmayın bunlara kullanan kullansın kullanmayanda kullanmasın  kendıne saklasın aklını ..  sonucta kımse bayılmıyo ilaç kullanmaya gerekıyosa tercih meselesi sıkıntı yoksa kullanır ama takıntılı bırıyse kullanmasın zaten 
« Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 11:49:24 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 20 Mart 2017, 12:27:45 »
dostum takılmayın bunlara kullanan kullansın kullanmayanda kullanmasın  kendıne saklasın aklını ..  sonucta kımse bayılmıyo ilaç kullanmaya gerekıyosa tercih meselesi sıkıntı yoksa kullanır ama takıntılı bırıyse kullanmasın zaten

Aynen dostum, ben de bunu söylemek istedim.. Forumda bir kitle var, sürekli finas hakkında olumsuz yorumlar yapıyor. İnsanlar kendi iradeleri ile karar verebilir. İlla ki birinin fikrini alacaksa, bu kişi tıp eğitimi almış bir doktor olmalı. Diğer kişilerin yorumları bilgi kirliliğinden basşak birşeye yaramıyor
🏇🏇

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 20 Mart 2017, 14:04:53 »

Aynen dostum, ben de bunu söylemek istedim.. Forumda bir kitle var, sürekli finas hakkında olumsuz yorumlar yapıyor. İnsanlar kendi iradeleri ile karar verebilir. İlla ki birinin fikrini alacaksa, bu kişi tıp eğitimi almış bir doktor olmalı. Diğer kişilerin yorumları bilgi kirliliğinden basşak birşeye yaramıyor

Forumda tıp eğitimi almış doktor vs. Kişi sayısı 3-5 kişiyi geçmez. Yazdıklarına bakarsak ozaman hiç paylaşım yapmayalım, doktor vs. Kişilerin dışında arkadaşların yorumları sizin için bilgi kirliliği ise bence forumda boşa zaman kaybetmeyin. Böylece amacı sadece yardımcı olamak için paylaşım yapan arkadaşların emeklerine de saygısızlık yapmamış olursunuz.
Kaldı ki, İnan tıp eğitimi alan kişiden çok merdivenden düşenin yorum Ve fikirlerini dikkate almanız emin olun çoğu zaman daha değerlidir.
Son olarak bahsettiğiniz doktorların yorumlarıda çöp olmalı sizin için.Bu doktor arkadaşların uzmanlık alanları üroloji yada farmakoloji değil.
Forumda iyi bir ürolog yada farmakolog bularak bu arkadaşların değerli yorumlarını talep edebilirsiniz.

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 20 Mart 2017, 15:46:28 »
kardeşim koray hoca manuel alım mı yapıyor?

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Mart 2017, 16:03:15 »

Çünkü , ekimi yapan doktor.:) (parayı alan )
sana kullanma diyen değil.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Mart 2017, 16:08:18 »
Neyse herkesin kendi vucudu. Kanser ilacını almak isteyen , alır kullanır. Her koyun kendi bacağından asılır. Derler ya..

Sağlıcakla kalın, tekrar hayırlı olsun.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 20 Mart 2017, 16:49:51 »

Forumda tıp eğitimi almış doktor vs. Kişi sayısı 3-5 kişiyi geçmez. Yazdıklarına bakarsak ozaman hiç paylaşım yapmayalım, doktor vs. Kişilerin dışında arkadaşların yorumları sizin için bilgi kirliliği ise bence forumda boşa zaman kaybetmeyin. Böylece amacı sadece yardımcı olamak için paylaşım yapan arkadaşların emeklerine de saygısızlık yapmamış olursunuz.
Kaldı ki, İnan tıp eğitimi alan kişiden çok merdivenden düşenin yorum Ve fikirlerini dikkate almanız emin olun çoğu zaman daha değerlidir.
Son olarak bahsettiğiniz doktorların yorumlarıda çöp olmalı sizin için.Bu doktor arkadaşların uzmanlık alanları üroloji yada farmakoloji değil.
Forumda iyi bir ürolog yada farmakolog bularak bu arkadaşların değerli yorumlarını talep edebilirsiniz.

Ekim süreci paylaşmakla, bir ilaç hakkında bilgi paylaşmak aynı şeyler mı? sizin mantığınıza göre, Siz ürülog ya da farmakolog değilseniz sizin de söylediğiniz şeylerin hiçbir geçerliliği yok. Bence arkadaşımızın konusunu polemik alanı haline getirmeyelim daha fazla.
🏇🏇

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 20 Mart 2017, 17:44:22 »
kardeşim koray hoca manuel alım mı yapıyor?
ewet dostum manuel

Facebook Twitter Instagram