Gönderen Konu: Asmed DR Koray Erdoğan 5022 grafts  (Okunma sayısı 74552 defa)

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed DR Koray Erdoğan 5022 grafts
« Yanıtla #15 : 09 Mart 2017, 15:04:07 »
ön çizgimin  uç noktası zaten orjinal eski saçımın olduğu yerdi koray hoca  yüz hattıma ve yaşıma uygun şakakların çizgisini belirledi ben memnunum çizgimden  düz bir hat olsaydı doğallıkta sıkıntı yaşayabilirdim
bu arada opersyondan 1 hafta önce finans opersyonla birlikte biotine başladım

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2017, 15:24:44 »
Dønorunuzdan daha ne kadar graft alabilirler genelde koray hoca paylasiyor bunlari 5022 alinmis dønor kapasitenizi øgrenebilirmiyim gecmis olsun bu arada insallah sac sorununuz kalmiycaktir :)

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2017, 19:13:42 »
Dønorunuzdan daha ne kadar graft alabilirler genelde koray hoca paylasiyor bunlari 5022 alinmis dønor kapasitenizi øgrenebilirmiyim gecmis olsun bu arada insallah sac sorununuz kalmiycaktir :)
4000 daha çıkar demişlerdi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2017, 19:15:46 »
4000 daha çıkar demişlerdi
maşallah :))
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Mart 2017, 16:13:28 »
Geçmiş olsun. Ekim sonrası tepe ve donör alan fotoğraflarını da paylaşır mısınız lütfen? Şimdiden teşekkürler.
🏇🏇

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2017, 23:54:05 »
15. Gün şok başladı galiba sabah elimde üç beş tane saç gördüm

Blacksmith

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Mart 2017, 00:26:05 »
öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsınız.tepenin açıklığı kaç cm2.birde saç kalınlığınız kaç mikron?

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Mart 2017, 00:34:30 »
öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel bir sonuç alırsınız.tepenin açıklığı kaç cm2.birde saç kalınlığınız kaç mikron?
teşekkürler dostum bakalım beraber sonucu görücez vertex ekim yapılan yer 100 cm saç kalınlığı 60 mic.

Blacksmith

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Mart 2017, 01:27:05 »
teşekkürler dostum bakalım beraber sonucu görücez vertex ekim yapılan yer 100 cm saç kalınlığı 60 mic.

peki koray hoca finasteridin tepe bölgesinde bir etki yapacağını düşünüyormu hiç böyle birşey söyledimi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Mart 2017, 02:34:09 »
Koray hoca okadar sık kanal açmışki sana dökül dökül bitmez bu senın süreç :))) efsane olucak senın ekimm
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2017, 02:37:49 »

peki koray hoca finasteridin tepe bölgesinde bir etki yapacağını düşünüyormu hiç böyle birşey söyledimi?
finas daha cok vertex bölgesinde etkılıdır zaten dostum ön tarafta çok etki etmez vertexsıde mecbur korumak gerekır cunkı kapatılması en zor bölge tabi koray hocanın vertex ekımlerı çok basarılı ama sonucta malzemede sınırlı
Global Moderator

Monoamelio

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2017, 04:25:44 »
Merhaba, ben İspanya'dan yazın. Ben dikkat Bu forumu takip ediyorum. Koray Dr. Lorenzo ile işbirliği olmuştur. Birlikte bazı şeyleri yaratmıştır. Koray şimdi uygulamak için yeni bir enstrüman kullanır. Bu cihaz (devam) denir. Koray bu alet üretti. gördüğünü söz konusu dr lorenzo kalem (katkılayıcısında) ile daha iyi sağkalım alınıyor.Önce koray yoğunluğu muhteşem olamazdı, ama bu durum çok iyi olacağını düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2017, 10:07:22 »
Merhaba, ben İspanya'dan yazın. Ben dikkat Bu forumu takip ediyorum. Koray Dr. Lorenzo ile işbirliği olmuştur. Birlikte bazı şeyleri yaratmıştır. Koray şimdi uygulamak için yeni bir enstrüman kullanır. Bu cihaz (devam) denir. Koray bu alet üretti. gördüğünü söz konusu dr lorenzo kalem (katkılayıcısında) ile daha iyi sağkalım alınıyor.Önce koray yoğunluğu muhteşem olamazdı, ama bu durum çok iyi olacağını düşünüyorum.

. Welcome ..... yeah KEEP :))
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2017, 15:08:34 »

zaten tepe bölgesini finansla toparlamaya çalışacağını söyledi koray hoca tepe bölgesinde mevcut saçlarımın kalınlaşarak kapatıcılığın artacağana inanıyorum bakalım görücez

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2017, 15:10:26 »

. Welcome ..... yeah KEEP :))
:D

Facebook Twitter Instagram