Gönderen Konu: 08.08.2020 Dr. Bilgehan Aydın saç ekim ekibi 6960 greft yaş 46  (Okunma sayısı 7427 defa)

Çirkin Kral

• Full Member
Açık alana göre sonuç bence güzel daha 5 . Aydasin 8.Aya olur bu saç güle güle tara

T4N3R

• Jr. Member
  • **
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Çevremden olumlu tepkiler almaya başladım ,inşallah daha iyi olur ,seyreklik biraz daha kapanirsa beklentimi karşılamış olacak.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Maskeye ragmen mutlu oldugunuz belli oluyor , yani henüz 150 de acikliginiza göre  masallah.
Sürec sonu cok daha mutlu olacaginiz simdiden belli .

T4N3R

• Jr. Member
  • **
Maskeye ragmen mutlu oldugunuz belli oluyor , yani henüz 150 de acikliginiza göre  masallah.
Sürec sonu cok daha mutlu olacaginiz simdiden belli .
Aynen artık keyifli zamanlar , yanlız ilk 3 ayda çektiğim stresi de hayatımda çekmedim.Bu arada sizin ekiminiz de çok güzel olmuş.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
150 gün çok başarışı sonuç maşallah. Bu açık alanı tek ekimle bu seviyeye getirecek merkez sayısı bir elin parmaklarını geçmez

Kaanekim

• Yeni üye
  • *
Vay be süper ekim, Bilgehan Aydın da ektirseydim keşke ,arastırmadan gittik..
Maşallah diyelim..
Takviyeler;
Xpecia sabah 1 aksam 1
Solgar Biotin 1000 günde 1
Yeşilçay
Kabak çekirdeği
Şampuan;
Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16873.0

T4N3R

• Jr. Member
  • **
150 gün çok başarışı sonuç maşallah. Bu açık alanı tek ekimle bu seviyeye getirecek merkez sayısı bir elin parmaklarını geçmez
Ekim ekibini konunun başında da övdüm zaten.Güzel olursa onlarında reklaminı yapmış olucam resimleri çekerken de yanıltıcı olmaması için ayni yerde aynı saatlerde ve ayni açılarda cekmeye gayret ettim bu forumu kuran hintel olmasaydı beni bu ekiple tanıştıran paylaşımları görmeyecektim hem yorumlariniz için hemde ekim düşünenlere bir fikir vermek için her ay paylaşım yapmayı kendime görev edindim.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
Vay be süper ekim, Bilgehan Aydın da ektirseydim keşke ,arastırmadan gittik..
Maşallah diyelim..
Teşekkürler kardeşim seninde ekimin istediğin gibi olur inşallah.

Quaresma19

• Yeni üye
  • *
Ben de kendim saç ekim uzmanıyım.Mümkün olduğunca sık ekim olmalı.Şu yüksek sayı alınmasına karşıyım diyen arkadaş nerede :) donör bölge iyiymişki fazla greft almışlar .Açıklığa göre çok güzel olmuş .güle güle kullanın.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
Ben de kendim saç ekim uzmanıyım.Mümkün olduğunca sık ekim olmalı.Şu yüksek sayı alınmasına karşıyım diyen arkadaş nerede :) donör bölge iyiymişki fazla greft almışlar .Açıklığa göre çok güzel olmuş .güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.Açıkçası onlarda uzman gibi yazmışlardı benim ilk 3 aylik süreçte aşırı stres yaşamamın baş sebebi o arkadaşlardı ekim yapıldıktan sonra insanın morale ihtiyacı olur sagolsunlar realist olma adına acımadan baltaladılar.

NeferTiTi

• Full Member
150 gün için açık alana göre bence çok başarılı maşallah süper olmuş şimdiden siz ekimden memnun musunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim ekibini konunun başında da övdüm zaten.Güzel olursa onlarında reklaminı yapmış olucam resimleri çekerken de yanıltıcı olmaması için ayni yerde aynı saatlerde ve ayni açılarda cekmeye gayret ettim bu forumu kuran hintel olmasaydı beni bu ekiple tanıştıran paylaşımları görmeyecektim hem yorumlariniz için hemde ekim düşünenlere bir fikir vermek için her ay paylaşım yapmayı kendime görev edindim.

rica ederiz kardeşim daha 150 gündesin daha çok güzel gelişmelerin olacak şu an için açık alana göre çok güzel
Global Moderator

Murat Yakar

• Yeni üye
  • *
maşallah kellik tarih olmuş çok güzel kapanmış açıklıklar zamanla çok daha iyi olur umarım.

T4N3R

• Jr. Member
  • **
150 gün için açık alana göre bence çok başarılı maşallah süper olmuş şimdiden siz ekimden memnun musunuz?
150 gün olduğu için forumdaki diğer 150 günlük ekimlerle karsilastirdigimda gayet iyi gidiyor tabi bu şekilde kalmasını istemem 8.aya kadar daha da gelişmesi yönünde beklentim inşallah gelişme devam eder.Etmezse de oturup ağlamam şu halde bile doğal göründüğünü söylüyor cevremdeki insanlar.

Facebook Twitter Instagram