Saç Ekimi Sonuçları
Maskeye ragmen mutlu oldugunuz belli oluyor , yani henüz 150 de acikliginiza göre masallah.Sürec sonu cok daha mutlu olacaginiz simdiden belli .
150 gün çok başarışı sonuç maşallah. Bu açık alanı tek ekimle bu seviyeye getirecek merkez sayısı bir elin parmaklarını geçmez
Vay be süper ekim, Bilgehan Aydın da ektirseydim keşke ,arastırmadan gittik..Maşallah diyelim..
Ben de kendim saç ekim uzmanıyım.Mümkün olduğunca sık ekim olmalı.Şu yüksek sayı alınmasına karşıyım diyen arkadaş nerede donör bölge iyiymişki fazla greft almışlar .Açıklığa göre çok güzel olmuş .güle güle kullanın.
Ekim ekibini konunun başında da övdüm zaten.Güzel olursa onlarında reklaminı yapmış olucam resimleri çekerken de yanıltıcı olmaması için ayni yerde aynı saatlerde ve ayni açılarda cekmeye gayret ettim bu forumu kuran hintel olmasaydı beni bu ekiple tanıştıran paylaşımları görmeyecektim hem yorumlariniz için hemde ekim düşünenlere bir fikir vermek için her ay paylaşım yapmayı kendime görev edindim.
150 gün için açık alana göre bence çok başarılı maşallah süper olmuş şimdiden siz ekimden memnun musunuz?