Gönderen Konu: 6000 greft ekimi önce ve sonrasi. Fikirlerinizi alabilirmiyim?  (Okunma sayısı 3165 defa)

rhinozeros

• Yeni üye
  • *
Selam arkadaslar,

birer yil arayla ayni klinikte 2 ekim gerceklestirmis bulunmaktayim. Aralik 2018 ve Aralik 2019da ikisinin toplami 6000 greft ekildi. Iki yil kadar günlük 1mg finasterid kullandim, son 2 aydir da günlük 0.5mg kullaniyorum. Yasim 30.
Ekim hakkinda fikirlerinizi alabilirmiyim?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: 6000 greft ekimi önce ve sonrasi. Fikirlerinizi alabilirmiyim?
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2020, 01:54:15 »
Çok başarılı bir sonuç olarak görmedim ama eskiye oranla iyi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2020, 05:04:40 »
2k greft ile bu sonucu alman gerekirdi
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2020, 14:41:08 »
2k greft ile bu sonucu alman gerekirdi
  |-onayisareti-| |-onayisareti-|

rhinozeros

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2020, 18:29:26 »
Yorumlar icin tesekkürler. Ön kisim icin bende daha iyi bir sıklık bekliyordum acikcasi.
Yalniz şöyle bir durum var saclari yikayip kuruttuktan sonra (makinesiz) dümdüz öne taradigim vakit yukardaki fotolardan daha iyi görünüyor. Ne zaman ki önleri sekillendiricyle az havaya kaldirinca tepeden bakinca yine seyreklik belli oluyor. Hatta hava biraz nemliyse yeni yikanmis saclar bile birbirine yapisip yine seyrek bir görüntü ortaya cikiyor.

Ektirip de ayni dertten muzdarip arkadaslar var mi? Düsünüyorum acaba ekimde mi bir sorun var yoksa benim saclarim mi fine ragmen cok gücsüz ve hava degisikliginde hemen dagiliyor?
Yeni ekledigim foto yikadiktan hemen sonra cekildi. Ilk ekledigim fotolar yikadiktan 10-12 saat sonra cekilmisti ve önleri sekillendiriciyle havaya kaldirmistim.
Ekimin yapildigi yer Asmed/Dr. Erdogan

Limitsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2020, 19:03:50 »
Gayet iyi sonuç.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2020, 19:11:00 »
Hakikatten 6000 grefti nereye ektiler firemi çok oldu acaba 2 yıldır fin kullanan birisiniz bir de. Ekimsiz bu halde olmanız lazımdı 2 yıl fin ile 2 yıl fin + 6k greft Ekim ile şuan senin sacin uçuyor olmasi lâzımdı, sen ne düşünüyorsun memnunmusun sonuçtan?
Ön profil güzel bu arada.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2020, 19:20:11 »
Sonucun saç kalitesi derecesi ile alakası var ekim öncesi donör ve açıklık resimlerinizi eklemelisiniz kafadan atıp tutmakla olmaz.
Global Moderator

rhinozeros

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2020, 19:35:22 »
Sonucun saç kalitesi derecesi ile alakası var ekim öncesi donör ve açıklık resimlerinizi eklemelisiniz kafadan atıp tutmakla olmaz.

Ekim öncesi fotolari ekledim. Saclari az daha uzun tutup gitmistim görüsmeye.

rhinozeros

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2020, 19:46:07 »
Hakikatten 6000 grefti nereye ektiler firemi çok oldu acaba 2 yıldır fin kullanan birisiniz bir de. Ekimsiz bu halde olmanız lazımdı 2 yıl fin ile 2 yıl fin + 6k greft Ekim ile şuan senin sacin uçuyor olmasi lâzımdı, sen ne düşünüyorsun memnunmusun sonuçtan?
Ön profil güzel bu arada.

Ön profilden gayet memnunum ama is saca sekil vermeye gelince sıkıntı orda basliyor. Dümdüz öne dogru taramak disinda pek secenegim yok. Önleri az havaya kaldirdigim vakit hemen seyreklik belli oluyor. Yana dogru yatirmaktan bahsetmiyorum bile.
Yani aslinda disardan rastgele birisi görüp bu adamin kellik sorunu var demez belk ilk bakista ama fiyat/performansi düsününce de bence daha iyi olabilirdi.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 18 Ağustos 2020, 20:11:08 »
ilginç saç ekiminden önceki fotonuzda saçlar daha sık görünüyor sanki  ekimden sonra daha seyrek gördüm ben sanki  2 yıl geçmiş artık saçlar çıkmış olmalıydı 6000 greft nasıl olur anlamadım bu saç 6000 greft ile ibrahim tatlısesin gençlik halindeki saçlar gibi olması gerekiyor :) acaba var olan saçlara zararmı verildi   asmed'den ilk defa böyle bir sonuç gördüm bu kadar greft sayısına rağmen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Ağustos 2020, 20:15:41 »
3000 /3000 iki ayrı ekim ? Seklinde sanırım

sanırım kendi saçlarınızdan kayıp yaşamaya devam ediyorsunuz kısaca dökülme devam ediyor
Global Moderator

rhinozeros

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2020, 20:25:16 »
3000 /3000 iki ayrı ekim ? Seklinde sanırım

sanırım kendi saçlarınızdan kayıp yaşamaya devam ediyorsunuz kısaca dökülme devam ediyor

5000 greft ilk ekim ardindan 12 ay sonra 1000 greft ücretsiz ilave yapildi cizgideki boslugu ve hemen gerisindeki alani doldurmak icin. Fini 2 seneden fazla 1mg kullandim, hazirandan beri de günlük 0.5mg kullaniyorum (unutkanlik yapmaya baslamisti o yüzden dozu düsürdüm). Dusta günlük 25-30 tel dökülüyor buda normal saniyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2020, 20:27:14 »
İyi bir sayı daha iyi olması gerekiyordu ama memnunsan bence bu sekılde devam sonuç güzel sadece daha güzel olmalıydı.
İleri de dökülmen devam edicek bir ekime daha ihtiyaç duyacaksın saçların incelmiş biotin takviyesi de al kısaca dökülmen devam ediyor bence hayırlısı olsun. Herkes de ekim sonucu foşur foşur olmuyor bir çok etkene bağlı olarak.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram