Saç Ekimi Sonuçları
saç ekımı yaptırıcaksın su anki kafandaki saçları dökülecek sonra diyeceksin ki ekimden önce daha fazla saçım var dı o yuzden ekımden once o saçları guclendır dokulme evresınde
öncelikle kan testi yaptır ama bır sey cıkmaz fınasterid ıcınde yasın cok genc biotin kullanabilirsin yan etkılerını goz onune alıp doktor kontorlunde fınasteridede baslayabilirsin ama kesınlıkle ekım ıcın acele etme foruma geldigımde senın yaslarındaydım ve senden daha cok sacım vardı beklemem gerektıgını soyledıler ve sımdı 26 yasındayım kafada sac kalmadı yenı ekım yaptırdım.
Baya agresif bir dökülme yaş 21 muhtemelen 15 16 dan beri dökülüyordur. nw 7 ye doğru emin adımlarla ilerliyorsun. Hiç 0 numara saç denediniz mi ? Veyahut protez saçın masraf ve bakım şartları sizin hayat standartlarınıza uygun mu ?
Senin fikrin ne?
Agresif dökülme var, ileride de kuvvetli bir donöre sahip olacağından emin değilim. Bence saçını 0 yapıp dene, yakışabilir kafa şekli güzel,karizmatik olabilir. Ekim olmaz bu arada, ekerim diyenden kaçmalısın. Yaşın çok genç.
açıkcası ben beklemeyi düşünüyorum ama.