Saç Ekimi Sonuçları
MEKONG ABİ SENİ TAKİP ETTİM 10 NUMARA OLMUSSUN BENDE PERSEMBE GÜNÜ EKTİRCEM HAKAN HOCA EKİBİNE TAVSİYEN OLURMU 2000 SAKAL 1000 SAÇ SAKALIN TEPEDE VAR BİRAZ DÖKÜLMEM ORAYA KULLANCAK İNŞ
Mekong tesekkur ederim. Fotolarini takib ediyorum. Cok guzel sonuclar cikmis. Iyi gunlerde tarayin.
Selamlar, Biraz gecikmelide olsa sac ekimim gerceklesti. Ekimi Hakan beyin ekibinden Ahmet Bey yapti. Cok pozitif, cok dusunceli bir insan. Dusunen arkadaslara tavsiye ederim.Tarih: 24 - 25 - 26 ekim 2020Toblam 4200 greft ekim yapildi. 3100 sac1100 sakalAlinim FUE motorlu, ekimde ise Implanter Pen (DHI) kullanildi.Toplam 2 gunde gerceklesdi. 1. Gun saat 14.00 - 19.302. Gun saat 10.30 - 15.003. Gün bandaj cikti ve yikama gerceklestiIlac: Klamoks bid 1000mg1. aydan sonra Hakan beyin hazirladigi solaryumIlk 3 gun fotolari altda
Vallla abilerim çok stresliyim az kaldı ama sizi görünce içim biraz ferahladı
Ilk mesaji okuyup donoru gordukten sonra bu donorden 3000 uzeri almak sorun yatatir diye dusunuyordum ki sonraki mesajda sakal destegini gordum. Benimde sizinki gibi donor zayif. Sakalda zayif oldugundan 3000 sac 400 kadarda sakal aldirdim. Hayirli olsun, on kisimi olsukca sık doldurmuslar, verteks seyrek olacak ve ileride donorun durumuna gore vertekse tekrar ekim yapilabilir