Gönderen Konu: ASUMANHAIRTRANSPLANT/15.08.2020 / 4800 greft / Yas 37  (Okunma sayısı 11369 defa)

Maverickblue

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASUMANHAIRTRANSPLANT/15.08.2020 / 4800 greft / Yas 37
« Yanıtla #76 : 27 Mart 2021, 18:13:48 »
|-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-| muazzam  görünüm çok çok iyi keşke herkes sizin gibi sonuç alabilse maşallah
harika bir sonuç.
tek kelimeyle nazar değmesin
Bundan iyisi sam da kayisi!!!
Masallah. Cok guzel olmus!!!
Gule gule kullanin!!
Maşallah çok güzel olmuş abi
Maşallah daha 8 ay olmadan saç kalitesi müthiş 🧿
Süreç nedir harika olmuş maşallah saçlarınız
Hepinize güzel yorumlarınız icin teşekkür ederim. Sac ekimi cidden hem maddi hem manevi zor bir operasyon. insAllah her ektiren tatmin edici sonuc elde eder.

Maverickblue

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASUMANHAIRTRANSPLANT/15.08.2020 / 4800 greft / Yas 37
« Yanıtla #77 : 27 Ekim 2021, 19:33:03 »
merhaba arkadaslar. sac ekimimin üzerinden yaklaşık 15 ay gecti. güncel durumu paylaşıyorum. eklediğim resimlerde saclar waxli. genel anlamda çok memnunum. beni hiç tanımayanlar ekim oldugunu anlamıyor, görüntü dogala yakin. ekim işleminden sonra ilk 4 ay boyunca xpecia tablet ve minoxidil kullanmistim, sonra tamamen bıraktım. ilaçları bıraktıktan sonra bir dostumun vasıtasıyla keşfettiğim Demir özlü su kullandım, halende kullanıyorum . Saçları inanılmaz besliyor, vücuda da dinclik veriyor. gönül rahatligiyla (kendim kullandigim icin) herkese tavsiye ederim (kimyasal takviyelerden uzak durmak adına). Forumun degerli admini Hintel beye ve forumun kullanicilarina çok selam ediyorum. Asuman hanim takip ediyorsa ona da selam ediyorum, ellerine sağlık :)

Facebook Twitter Instagram