Saç Ekimi Sonuçları
kardesim tesekkur ederim. Forumu takip ediyor olman Cok guzel, cunku daha ekim planlama, ekim merkezini secme...vs gibi konularda daha mantikli hareket etmeni saglar. Fórum inanilmaz bilinclendiriyor.Ilaclara gelince; minoxidil onermisti Asuman hanim. Ama acikcasi Ben fazla kullanmadim. 7 ayda sadece iki kutu kullandim, son 4 aydir da hic kullanmiyorum. Sampuan Mossi-Revita Vitamin olarak 4 ay xpecia tablet kullandim.
Saçınızı güle güle kullanın çok güzel bir sonuç almışsınız ekilenlerin hepsi çıkmış görünüyor
Maşallah saç defterini tamamen kapatmışsınız sizin adınıza çok sevindim. bu güzel ekim konunuz içinde teşekkürler hocam sayenizde iyiyi kötüyü görme şansımız oluyor.
Gayet güzel saç ekim süreciniz maşallah.
Hocam hayırlı olsun çok güzel olmuş darısı başımıza Dönor bölgesi ve saçınızın flashlı hali ile çekimini de atabilirmisiniz
hayırlı geceler arkadaslar. öncelikle kusura bakmayın. korona virüs ve bazi vefatlardan dolayı hiç zaman ayiramadim. bugün yaklaşık 7 ay oldu sac ekimi yapalı. ben gayet mutlu ve memnunum. Öncelikle sunu söylemem gerekir ki sac ekimi yapan uzmanların birçoğu basarili. benim ekimi Asuman hanim yaptigi icin kendi namıma Asuman Hanimi herkese gönül rahatligiyla öneririm.Sunu da özellikle belirtmem lazım; ekim planlaması ve uzman secimi, ekim öncesi ve sonrası durumlar...vs gibi onlarca konuda faydalandigim sacekimsonuclari forumuna özellikle teşekkür etmek istiyorum. [/img]