Merhaba arkadaşlar! Öncelikle karar verme aşamasında bana çok yardimci olan bu forumu oluşturan Hintelle ve forumda ekim süreçlerini paylasan herkese teşekkür ediyorum. 4-5 aydır saç ektirmeyi düşünüyordum. Forumda ki ekimleri inceledim, Asuman hanimin ekimlerinin basarili oldugunu gördüm.
Hem teşekkür babında hem de ekim düşünen arkadaşlara fikir vermesi amacıyla kendi sürecimi paylaşıyorum.
15.08.2020 Cumartesi günü saat 08.00 civarında Emsey hastanesinde sırasıyla kan alımı ve ardından sac çizgimin belirlenmesiyle başladı. Asuman Hanımla Operasyonun iki aşamalı olmasina karar verdik cünkü bu kadar fazla bir acıklığın tek seansta kapanması çok zor. Planlama su sekilde oldu: Birinci seansta 4800 greftle Ön çizgiden başlayıp tepeye kadar olabildigince sık bir ekim ve ikinci seansta 2000-2500 civarı bir greftin tepeye ekilmesi.
Önce anestezi yapıldı ardından greftler toplandı, sonra Asuman Hanim kanalları açtı. Ardından yemek molası verildi ve en son ekim yapıldı.Ekimin bir kismini ve özellikle sıkılaştırmayı Asuman Hanim yaptı. Aksam 19.30 da ekim islemi tamamladı. Anestezi iyi yakıyor, onun haricinde acisizdi.
17.08.2020 Pazartesi günü ilk yıkama ve kontrol için tekrar hastaneye gittim. Bir kaç sivilce tespit edildi ve hemen müdahale edildi. Bir hafta batikona devam...
Sırasıyla ekim oncesi ve sonrası fotoları paylaşıyorum.
Allah'a Emanet Olun.