Dostlar selamlar yaş 21, COVID-19 sürecinde baya bir saç kaybettim ve neredeyse ön çizgim ve tepe bölgesi yok oldu açıkçası tepe ve ön bölge dökülecekmiş gibi 4500-4600 greft tarzı bir ekim yaptırmak istiyorum, yaşadığım süreçte bir çok ilaç kullandım fakat; fayda etmedi birçok şampuanda kullandım gene faydası olmadı artık bende bu psikolojiden illallah ettim ve ektirme kararı aldım, fakat; şu sıralar çok ikilemlerdeyim açıkçası çok düşünmek istemiyorum ama son bir size sormak istiyorum.
A)Asuman Hairle konuşuyorum evet çok başarılı ekimleri var, fakat; dönorden ve ekim sonrasındaki süreçten korkuyorum deneyimleyen arkadaşlar beni aydınlatırsa mutlu olurum.
B)Serkan Aygın’da ise gene yukarda bahsettiğim gibi bir sorun var ve ekip liderlerinden yana kaygım var
Bütçem; 15.000 ₺ , Asuman Hair bir gün boyunca sadece benim ekimle ilgilenebileceğinden bahsetti eğer 15.000 ₺ bandına çıkarsam,
Serkan Aygın fiyatları sabit daha verimli bir sonuç alabilmek için neler yapılabilir onuda onlarla yerinde konuşmak istiyorum açıkçası.
İlaç formülüm olarak;
Proscar/Finans Topic Gel halinde çıkmadığı müddetçe(FDA Onaylı) kullanmak istemiyorum.
-Vichy Aminexil/Şampuan
-Günde 2 bardak yeşilçay
-5000mg Biotin
-Saw Palmetto Solgar
Almayı düşünüyorum, eğer doğal olan ilaçlar varsa onlarda ekleyebilirim tavsiyeleriniz üzere,
Sizlerden bir isteğim var; dökülme tipime göre tavsiyeniz nedir? Bu saç ekimden sonra ne olur dönor? Bu tarz ekimlerde bütçem bandında hangi doktorlar daha çok başarılı?