Gönderen Konu: BIR KADININ KELLIK YOLCULUĞU  (Okunma sayısı 2952 defa)

kkrysr

• Yeni üye
  • *
Ynt: BIR KADININ KELLIK YOLCULUĞU
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2020, 18:47:50 »
        Teşekkür ederim hepinize yazdiklarinizi ilgiyle takip ediyorum.
        Uzman bir sürü doktora gittim.Anemi disinda saç dokulmesine sebep olabilecek hormonal bir bozukluk olmadigini,erkek tipi saç dökülmesi oldugunu söyleyip minoxa başliyor doktorlar..Bunun bi çözüm oldugunu bilsem başlayacagim ama ömür boyu saça minox uygulamak bana hem kolay hem ekonomik gelmiyor. en son 3 yil önce çok acı bi dönemden geçtim.Saçlarimin yarisini  o dönem stresle kaybettim.Hala saç dokulmem durmadi.Market şampuani asla kullanmadim.Minox disinda yok mu acaba bunun bir çözümü?

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 16 Ağustos 2020, 19:19:45 »
        Uzman bir sürü doktora gittim.Anemi disinda saç dokulmesine sebep olabilecek hormonal bir bozukluk olmadigini,erkek tipi saç dökülmesi oldugunu söyleyip minoxa başliyor doktorlar..Bunun bi çözüm oldugunu bilsem başlayacagim ama ömür boyu saça minox uygulamak bana hem kolay hem ekonomik gelmiyor. en son 3 yil önce çok acı bi dönemden geçtim.Saçlarimin yarisini  o dönem stresle kaybettim.Hala saç dokulmem durmadi.Market şampuani asla kullanmadim.Minox disinda yok mu acaba bunun bir çözümü?

Saçlarınız için ne kullanırsanız ki etki ederse ömür boyu sürdürmek gerekiyor malesef ki şuan icin en ana tedavi minoxil ve bazı etken ilaçlar  o yüzden diğer türlü yağlar vitamin hapları hiç bir işe yaramicaktir bence.Kisi saçlarını seviyorsa buna katlanmak zorunda tabi keşke daha ekonomik işe yarar şeyler altını çiziyorum  kanıtlanmış ise yarayan şeyler olsada kullansak ama şuan da hala bazı etkenler dışında vitamin vs hepsi gerçekten zaman kaybı vitaminlere baslarsaniz ilk olarak rahatlatır çünkü tedavi uyluyorum saçlarıma diyerek ama ise yaramadığını anlayinca boşa para gideceğini sonradan fark ediyorsun.Onune gelen gıda takviyesi yapıyor ama bu tamamen bana kisi sırf bir tedavi uyguluyor diye kendince bir rahatlama hissediyor buda azda olsa iyi birşey tabi ama emin olun sonradan boşa para gidicegini anlıyorsunuz .Genelde  etken bir ilac kullanıp yanında ek olarak vitamin kullanirsin ki bu işe yariyabilir ama tek başına vitamin gıda takviyesi gibi şeyler erkek tipip dokulmelere hiç bir katkı sağlamaz .İstersen vitaminlerden başla bir süre kullan Belkide vitamin eksiğiniz vardır ama erkek tipi dökülme varsa vitamin vs bunlar tamamen para kaybından başka bir işe yaramicaktir ama yinede içinizde kalmaması için ilk olarak bazı gıda takviyeleri var bunlardan birine başliyabilirsin daha sonra minoxil veya bazı etken ilaclari (hap) düşünürsün.Suan başka hiç bir çözümü yok malesef.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #17 : 16 Ağustos 2020, 22:51:17 »
Piridoksin B6 vitamin eksikliğine bakın anemi için diyorum, eğer hamilelik döneminizde yeterli bir şekilde beslenmediyseniz saçınıza etki etmiştir yarın baktırın bence bu değere eksiklik var günlük 2 mg ihtiyaçınız var.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2020, 00:48:36 »
Minoxu tavsiye etmiyorum ben. Yazdığınız gibi hem ekonomik hem zahmetli iş. Ayrıca bıraktığınız anda kazanım gitmeye başlıyor, hatta mevcut saçlarınızı bile zayıflatabilir. Şu an en mantıklı çözüm vitamin bence. Bir de b-12'nizi falan ölçtürmenizde fayda var.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Ağustos 2020, 02:41:13 »
Yakın bir tanıdığımda da bu tip bir dökülme var fotoğraflarda görüldüğunden daha seyrek olduğunu anlıyorum.Kadın tipi kellik var sizde bunun için miracle losyon deneyebilirsiniz vitaminsel ya da hormonal dökülme de böyle bir seyrelmeden ziyaden genel bir incelme olur dökülme tipiniz kadın tipi genetik dökülme
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

kkrysr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 18 Ağustos 2020, 20:39:43 »
vitamin olarak yaklasik 2,5 aydir solgar 5000 kullandim.Dökülmeye bir etkisi olmadi henüz.Etkisini sonra mi görmeye başlarim?Biotin kullanmaya devam etmeli miyim sizce,yoksa onun yerine xpecia kadin tablet mi kullanmaliyim?

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 18 Ağustos 2020, 20:43:45 »
vitamin olarak yaklasik 2,5 aydir solgar 5000 kullandim.Dökülmeye bir etkisi olmadi henüz.Etkisini sonra mi görmeye başlarim?Biotin kullanmaya devam etmeli miyim sizce,yoksa onun yerine xpecia kadin tablet mi kullanmaliyim?
Takviyeler en az 90 günde etkiye başlar, 3 günde, 2 ayda anlayamazsın, b7 vitamini günlük ihtiyaç, saç ve tırnaklarda sağlam etkileri var, sivilce vs önemli değil, ama özellikle 6.aydan sonra hissedersin👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Bayanhemsire

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 11 Ocak 2021, 01:01:37 »
Acaba hanimefendi fark gordu mu?
  • Ekim Tarihi: X
  • Ekim Merkezi ismi X
  • Greft Miktarı X
  • Yaşınız X
  • Medikal Tedavi X

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 11 Ocak 2021, 01:25:40 »
Acaba hanimefendi fark gordu mu?
Sonrasında güncelleme yapmadığı için bilemiyoruz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

kkrysr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2021, 02:55:46 »
malesef saclarimda olumlu hicbir gelisme yok..vitamin kullandim icten ve diştan..sonuç hüsran durmuyor dokulme daha cok acildi saclarim.. :'(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2021, 03:10:54 »
 stresten giden saç stres gecince geri gelir.ama stresin hızlandırdığı genetik dokulmede farklı.nette satılan minoxidillerde sorun yok kullanılabiliyor 60 lirayada var 180 lira eczane malına para vermeye gerek yok.markası dandik iyi farketmiyor.minoxidil denemeniz gerek galiba.saç için eksik değerleriniz varsa tamamlamadan baslamanız fayda vermez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2021, 10:42:57 »
Resim eklermisiniz son durumu?
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2021, 17:48:37 »
Vitaminlerle toparlar gibi duruyordu saçlar ama yanıldık demek ki. Hangi vitaminleri kullanmıştınız?

kkrysr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 28 Nisan 2021, 18:32:57 »
Bir sure biotin,d vitamini çinko kan ilaçlarimi kulllandim.distan topic olarak bir markanin dokulme karsiti tonigini kullandim..son durum görseldeki gibi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Nisan 2021, 22:14:16 »
 sorunlu yerlerde minyaturleşme var bunlarda minyaturlemeşi biraz tersine cevirsen buyur ordaki saçlar yuzunu guldurebilir birazda olsa.minoxidil buyutebilir onları veya igf tarzı bir uygulama buyutebilir spiro tarzı bloker losyon dht ile mucadele edebilir oralarda.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram