Gönderen Konu: BIR KADININ KELLIK YOLCULUĞU  (Okunma sayısı 2951 defa)

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
Ynt: BIR KADININ KELLIK YOLCULUĞU
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2020, 04:25:12 »
Daha konuya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar ama vahim bi durum yok bence
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2020, 08:41:04 »
sizinde kadın tipi dediğimiz dökülme gerçekleşmiş  tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir , dermoreller vs kullanabilirseniz belki toplarsınız durumu bide kan testi yaptırın ıstersenız vıtamın degerlerınıze baktırın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2020, 11:25:30 »
Kadınlarda En Zor İşlem, Ön Çizgisini Kaybetmiş Bir Kadına Yeni Bir Ön Çizgi Belirlemek Oluyor Doğallık Açısından, Çok Zor Bi Durum, Sizin Böyle bir Durumunuz Yok Galiba, Hanfendi Resme bakılırsa, Sağ Üst Kısımda da Saçların Alt Kısmında Açılma Görünüyor.. ???

Yaşınız 30 ların Altındaysa Agresif Açılma Devam Edebilir Yine, Bence Bu Saç Ekimlik Bir duruma Doğru İlerlemiş, İlaç Kullanmanız Biraz Toparlar Ama Sizi Tatmin Edecek Kadar Değil, İlaç Takviye Vb. Şeylerden Aylarca Çok Da Tatmin Etmeyecek Bir Sonuç Beklemek Yerine, Sıklaştırma Ekimi Yaptırmanız Daha Mantıklı Bence, Yine Tecrübeli Arkadaşlar Yardımcı Olur Size.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2020, 11:28:58 »
Dernatolog yardımı aldınızmı?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

kkrysr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2020, 12:38:10 »
Yaşım 38.Saçımın yapısı ince telli ve seyrekti hep.Kronik kansızlığım var takviye alıyorum.(kan ilacı,d vit,çinko)Ayrıca 2 aydır biotin kullanmaktayım.Hormonlarimda bir sorun yok.Ama saç dökülmesinin önüne bir türlü geçemedim.Bitkisel kürler yağlar hepsini denedim.Sadece minoxsidil kullanmadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. :-[

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2020, 12:39:42 »
Konu açma kurallarını gözden geçirin

Konuya gelirsek dert etmeyin kamufle edilir düzeyde, ekim daha sancılı bir iş

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2020, 12:50:33 »
Sizin sadece genetik olarak ince telli saç yapısı sorunu var . Ekime uygun değilsiniz. Eksik vitaminleri düzenli kontrol ettirerek eksikleri tamamlayın. Bitkisel yağlar ile de destek olun. Minoxile sakın bulaşmayın .

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2020, 13:08:27 »
Vitamin takviyesi alın. Toparlar bu saç. Bıçak altına yatmayın bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2020, 13:25:18 »
Saç ekimine uygun değilsiniz vitamin değerlerinizi kontrol ettirin
Global Moderator

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2020, 13:48:09 »
Yaşım 38.Saçımın yapısı ince telli ve seyrekti hep.Kronik kansızlığım var takviye alıyorum.(kan ilacı,d vit,çinko)Ayrıca 2 aydır biotin kullanmaktayım.Hormonlarimda bir sorun yok.Ama saç dökülmesinin önüne bir türlü geçemedim.Bitkisel kürler yağlar hepsini denedim.Sadece minoxsidil kullanmadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. :-[

Düzenli minoxil kullanicaksaniz bence çok iyi toparlar.yag lar cozulecek sorun değil aksine yaglar daha kötü yapma ihtimalleri de var.Rogaine bayan formlarını alabiliyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim.Tabi ilk olarak vitamin eksikliğinin varmı kontrol ettirin.Daha sonra minoxile nekadar erken başlarsanız okadar yararınıza olur bayanlarda gördüğüm kadarıyla çok iyi etki ediyor dediğim gibi başlarsanız da ilk olarak rogaine bayan formlarını almaya bakin.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 16 Ağustos 2020, 15:26:35 »
minoxil %2 lik sprey içine 10'ar adet aldoctone ve diane hapları ezilip atılır öncesinde haplar etil alkol içerisinde çözerseniz daha güzel olur sonra karışım kağıt filtreden geçirilip süzülür .çözelti içerisine hint yağı benzeri faydalı yağlarda ekleyebilirsiniz.minoxil 5 sprey nasıl kullanılıyorsa aynı şekilde günlük olarak kullanılır.
kadın tipi saç dökülmesinde ilk denenmesi gereken tedavi budur ve çok yüksek başarısı vardır.saç dökülmesini durduran ,olan saçları tekrardan güçlendiren ve bilim çevrelerinin desteklediği bir tedavidir.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Ağustos 2020, 16:16:57 »
Trevor çok kesin konuşmuşsun nerden biliyorsun, neye dayanıyorsun.
Bence kan değerleri ile ilgili. İyi bir dermatoloğa görünebilirsiniz. Ekim olmaz.

Kocerc

• Saç ekimi sürecim
  • Full Member
    • Saç ekim sürecim
« Yanıtla #13 : 16 Ağustos 2020, 16:55:05 »
Endokrinoloji doktoruna gitmenizibtavsiye ederim. Kardesindede benzer sorun vardi hormonal çıktı. İlacalarini kullandığında dökülmesi kesildi. Sizde hormonlarınızi kontrolnettiriniz

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #14 : 16 Ağustos 2020, 17:12:05 »
Kadınlarda sık görülen saç dökülme sebeplerinden biride kansızlık (anemi) diye biliyorum ilk başta bu sorun var mı bakın isterseniz. Ekim yaptırmayın size Xpecia Bayan oral olarak önerebilirim, bölgesel tedavi size zor gelir saçlarınız yağlanır sürekli yıkayamasınız uzun saçlı olduğunuz için bir süre sonra bıkarsınız. İlaçın resmini atıyorum altı ay kullanın

Facebook Twitter Instagram