Gönderen Konu: Sağ ve sol taraf belirgin farklılık  (Okunma sayısı 4910 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Sağ ve sol taraf belirgin farklılık
« Yanıtla #31 : 20 Ağustos 2020, 11:59:11 »
Hocam geçmiş olsun, bende de deri altı morarma durumları oldu, konuyu okuyunca tedirgin olduk doğal olarak, yalnız Nekroz olsa kabuk dökümümden sonraki hali farklı olurdu.. ???

Hadi eken kişilerden bi tarafa eken köklere zarar verse, bu kez diğer kişinin ektiği bölgenin tamamı bu şekilde olmalıydı, o' da değil, ve sadece Morarma kısmında olması Da, o bölgedeki greftlerin öldüğü Anlamına geliyor.. ??? Yani sonuç olarak benim anladığım, Nekroz olmadığı halde, doku beslenmemiş, Greftler adına nekroz etkisi yapmış ve greftler ölmüş..

Bir de O' Bölge Nekrozun en çok görüldüğü Bölge..
Şimdi benim Sormak istediğim Şu; Bu sıkıntılı bölgeye tedavi uyguladınızmı, uyguladıysanız Tam olarak Açıklayabilirmisiniz, Krem, antibiyotik ilaç vb.. Herhangi bir müdaheleniz oldumu, ve takviye olarak bugüne kadar Neler kullandınız.. ?
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 20 Ağustos 2020, 12:08:36 »
Hocam geçmiş olsun, bende de deri altı morarma durumları oldu, konuyu okuyunca tedirgin olduk doğal olarak, yalnız Nekroz olsa kabuk dökümümden sonraki hali farklı olurdu.. ???

Hadi eken kişilerden bi tarafa eken köklere zarar verse, bu kez diğer kişinin ektiği bölgenin tamamı bu şekilde olmalıydı, o' da değil, ve sadece Morarma kısmında olması Da, o bölgedeki greftlerin öldüğü Anlamına geliyor.. ??? Yani sonuç olarak benim anladığım, Nekroz olmadığı halde, doku beslenmemiş, Greftler adına nekroz etkisi yapmış ve greftler ölmüş..

Bir de O' Bölge Nekrozun en çok görüldüğü Bölge..
Şimdi benim Sormak istediğim Şu; Bu sıkıntılı bölgeye tedavi uyguladınızmı, uyguladıysanız Tam olarak Açıklayabilirmisiniz, Krem, antibiyotik ilaç vb.. Herhangi bir müdaheleniz oldumu, ve takviye olarak bugüne kadar Neler kullandınız.. ?

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için.
4. Gün itibarı ile kabuğun altında iltihap farkedilince fucidin krem ve ağızdan antibiyotik kullandım. Kremde çok az yere sürüldü. İltihap alanı iki farklı yerde tırnak ucu kadar bişeydi. Her gün yıkadıkça bölge daha temiz hale geldi be kabul dökümünde tertemiz sorunsuz gözüküyordu.
Takviye olarak hiç birşey kullanmamistim ta ki o bölgenin seyrek kaldığını görene kadar.
Son 2 aydır xpecia tablet hergün bir tane kullanıyorum.
Son 15 gündür ise alopexy minoksidil kullanıyorum tavsiye üzerine.
Dahası şuan seyrek kalan bölgede aşırı uzun tüylenme ve siyahlaşan saçlar var. Ekledigin resimde üsten görülebilir.)

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2020, 12:10:21 »
Obur taraf neresi, nekroz olan alan bos zaten

Diğer taraf derken sol tarafın tamamındaki seyreklik demek istedim. Yani enfeksiyon olan bölgenin olduğu   sol tarafın tamamı diğer tarafa göre seyrek kaldı ya da geriden geliyor

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2020, 12:44:48 »
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum yorumunuz için.
4. Gün itibarı ile kabuğun altında iltihap farkedilince fucidin krem ve ağızdan antibiyotik kullandım. Kremde çok az yere sürüldü. İltihap alanı iki farklı yerde tırnak ucu kadar bişeydi. Her gün yıkadıkça bölge daha temiz hale geldi be kabul dökümünde tertemiz sorunsuz gözüküyordu.
Takviye olarak hiç birşey kullanmamistim ta ki o bölgenin seyrek kaldığını görene kadar.
Son 2 aydır xpecia tablet hergün bir tane kullanıyorum.
Son 15 gündür ise alopexy minoksidil kullanıyorum tavsiye üzerine.
Dahası şuan seyrek kalan bölgede aşırı uzun tüylenme ve siyahlaşan saçlar var. Ekledigin resimde üsten görülebilir.)

Anladım hocam, Aynen O' Bölge kapanmaya başlamış, Kararma belli Görünüyor, İnşAllah 8-9. Aylara kadar Bayağı Gelişme Olur.. Sonra Gerek Duyulursa Ufak Bi Düzeltmeyle Hâllolur Zaten, Ekiminiz hayırlı Olsun Tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2020, 12:53:19 »
Anladım hocam, Aynen O' Bölge kapanmaya başlamış, Kararma belli Görünüyor, İnşAllah 8-9. Aylara kadar Bayağı Gelişme Olur.. Sonra Gerek Duyulursa Ufak Bi Düzeltmeyle Hâllolur Zaten, Ekiminiz hayırlı Olsun Tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)
Inşallah hocam geç olsun güç olmasında hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2020, 13:53:39 »
Inşallah hocam geç olsun güç olmasında hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
senın nekroz deri altında mı oldu ustunde mı kabuklanma seklınde ?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2020, 14:41:15 »
senın nekroz deri altında mı oldu ustunde mı kabuklanma seklınde ?

Nekroz olduğundan da tam emin değilim. Bana enfeksiyon olduğu söylendi. Ama nekrozsa bile deri üzerinde kabuk şeklinde oldu. Kabuk dökümünden sonra hiç iz kızarıklık filan kalmamıştı.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2020, 14:48:05 »
Nekroz olduğundan da tam emin değilim. Bana enfeksiyon olduğu söylendi. Ama nekrozsa bile deri üzerinde kabuk şeklinde oldu. Kabuk dökümünden sonra hiç iz kızarıklık filan kalmamıştı.
deri altında bısey varmıydı pekı morartı renk degısımı yoksa sadece derı uzerınde kabuklanma ve enfeksıon mu oldu

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2020, 14:49:02 »
deri altında bısey varmıydı pekı morartı renk degısımı yoksa sadece derı uzerınde kabuklanma ve enfeksıon mu oldu
Sadece deri üzerinde enfeksiyon ve kabuklanlanma oldu

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 20 Ağustos 2020, 14:56:27 »
Sadece deri üzerinde enfeksiyon ve kabuklanlanma oldu
nekroza dondermiş malesef ilk erken fark etseydın belkı kurtarırdın ekımden hemen sonra antıbıyotıge baslanır normalde 4 gun gec bır sure

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 20 Ağustos 2020, 15:06:42 »
nekroza dondermiş malesef ilk erken fark etseydın belkı kurtarırdın ekımden hemen sonra antıbıyotıge baslanır normalde 4 gun gec bır sure

O bölgede tüylenme ve seyrekte olsa saç çıkışları yeni başladı. Bakalım 1 yılın sonunda duruma göre revize yaptırırım artık. Ayda birde resim atarım gelişimi hep beraber görürüz artık.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Ağustos 2020, 15:09:53 »
ınsallah sorunsuz atlatırsın ben nekroz kabukanmadan zıyade oranın  gelısımını ıltıhaba verıyorum zarar vermıs olabılır koklere

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Seb1034

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 20 Ağustos 2020, 15:14:19 »
ınsallah sorunsuz atlatırsın ben nekroz kabukanmadan zıyade oranın  gelısımını ıltıhaba verıyorum zarar vermıs olabılır koklere
Birde ben iltihaplı bölgeden ziyade sol tarafın tamamının geç gelismesine anlam veremedim.  Forumda araştırdığım kadarıyla bir taraf geriden gelebiliyormuş. Bekleyip görücez artık.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 20 Ağustos 2020, 15:19:49 »
Birde ben iltihaplı bölgeden ziyade sol tarafın tamamının geç gelismesine anlam veremedim.  Forumda araştırdığım kadarıyla bir taraf geriden gelebiliyormuş. Bekleyip görücez artık.
evet olabilir senın demek ıstedıgın şey sorunlu bolge dısında gec gelisen yer mi var?

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram