Öncelikle Selamlar ;
Forumu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum ve 3 senedir saç ektirmek aklımda vardı pandemi önceki asmed le iletişime geçmiştim fakat pandemi girince erteledim ama indirim fırsatını görünce 11 12 ağustosa randevu aldım bi aksilik oldu 1 gün ertelemeli 12 13 Ağustos'ta saç naklim gerçekleşti 3 gece 4 gün asmedde kaldım o kadar çok yazıldı çizildi uzun uzun anlatmaya gerek herşey güzeldi son derece memnun kaldım 7 gibi uyandırılıp 8 e doğru ekim başlıyor ekim esnasında anestezi etkisiyle yarı baygındım ara ara uyudum ama çoğu şeyi hatırlıyorum alım ve ekim işlemini ekip yaptı kanalları ı dilek hoca yaptı toplamda 2 günde 5063 greft ekildi ekimden sonra ağrım sızım olmadı fakat ödem oluştu şu an için herşeyden memnunum ama en önemlisi saçların çıkışı onuda zaman gösterecek
Yaş 28 yaklaşık 11 senedir saç dökülmesi yaşıyorum agresif bir dökülme zamanı yaşamadım hiç hep az az gitti saçlarım 5 6 aydır finasterid kullanıyorum ben faydasını görmediğimi düşünsemde olmuş dedi tedavime ekimden 1 hafta önce
3 günde bir Dutasterid ekledim ciddi bir yan etki görmedim amacım şuan için mevcut saçlarımı korumak yorumlarınız benim için önemli .