Saç Ekimi Sonuçları
Magnezyum yağı var olan Calcificationu tersine çevirmek için topikal destek olarak kullanılıyor. Her gün uygulayan da var. İki günde bir uygulayanda. Mikro iğneleme ile beraber en iyi sonuç alınıyor.
Bunların bir bilimsel kaynağı var mı yoksa millet deneme yöntemiyle kullana kullana mı keşfediyor? Ben eskiden bir yağ karışımı sürdüm kaç ay ama hiç fayda görmemiştim sanırım ve dermarollersiz yaptım
Magnezyumun kireçlenmeye iyi geldiği biliniyor yani damarlarda Ca+ birikmesine. Ama eğer açıklık yoksa sürekli yapmaya gerek yok bence bende bir süre yaptım iyi gelince bıraktım sadece Dermaroller kullanıyorum. Calcification DHT nin bir sonucu değil mi sonuçta ? O zaman eğer açıklık yoksa dht baskılamak yeterli gelir.
Magnezyum yağı dmso ikilisi nasıl olur aldığımız faydayı artırır mı dmso?
Magnezyum takviyesini oral olarak almakmı yoksa saçlı deriye uygulamak mı sizce daha faydalı arkadaşlar
Hocam kalsifikasyonun tek sebebi dht değil. Bir de dökülmeyen bölgelerdeki saçların bile zayıflamasına yol açıyor. Şu linkte açıklanmış https://www.hairguard.com/how-to-use-magnesium-oil-for-hair-loss/
İkiside. Hem içeriden hem dışarıdan.