Gönderen Konu: Merhaba Dostlar saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum görüşünüz nedir  (Okunma sayısı 815 defa)

Jesse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar 1 aydır Proscar kullanıyorum ayrıca yaklaşık 1 yıldır Biotin kullanıyorum Saç ekimini konusunda Sibel ULUSAN ve Serkan AYGIN arasında kaldım saç tipi - Donör seviyesi ve tavsiye açısından değerli yorumlarınızı bekliyorum

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
  Şu anda kullandığın  Takviye  edici  ilaçlar  devam et   6 ay.   bu  süre  zarfında  forum  takıl  zaman geçir  konuları takib et   aktif olanları .   6 ay sonra   doğru  yer  doğru  bir planlama  güzel sonuç alırsın   fiyat ve  performans  iyi müşteri Memnuniyeti  yüksek  olan yerleri incele .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
iki doktorunda güzel sonuçları var kararını kendın ver

açık alan geniş tek ekimle kapanmaz o yüzden ilk ekim ön orta olmalı sadece
Global Moderator

Jesse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli yorumlarınız için sağolun varolun
  • Ekim Tarihi: 06.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hanım
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 35
Saç ekimi forum
Asuman hair saç ekimi sonuçlari

msconfig

• Yeni üye
  • *
Hocam kullandığınız ilacın saçlarınızda nasıl bir etkisi oldu ? Kalınlaştı mı dökülme mi durdu rica etsem detaylı şekilde paylaşır mısınız?

Jesse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Biotin kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır etkisi kullanır kullanmaz kendini belli ediyor saç telleri kalınlaştı tırnaklar sertleşti dökülmeyi kısmen yavaşlattı yaklaşık 40-45 gündür proscar kullanıyorum etkisini hissetmeye başladım dökülme oldukça azaldı ve artık saçlarım daha çabuk uzuyor ayrıca bazı yerlerde küçük filizlenen saç telleri oluştu asıl etkisini 6 ay sonra görürüz diye biliyorum bakalım bekleyip görcez saç ekimini önümüzdeki yıl yaptıracağım inş
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 35
Saç ekimi forum

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Hocam güzel bir planlama yapın saç Ekim’i için mümkün olduğunca az Ekim’le iyi bir iş çıkarın bende sizinle aynıyım 6 ay tedavi uygulayıp Ekim yapacağım, mesela ön ve tepeye 2500/3000 Ekim yapıp 1 yıl sonra vertexe yapın, burada salvador diye arkadaşın tedavi yöntemlerini diye açtığı konu var kesinlikle okuyun şekeri bırakın mesela diyor masaj yapın link atıyorum https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15400.msg312982#msg312982 not:saç ekmek emek ister

Siddhartha

• Hero Member
Tepeyi ellemeden ektir, memnun olursan ikinci ekimle tepeyi kaptirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hipomani

• Sr. Member
Asmed. Asuman hair. Sahin celik ve sibel ulusan...

Jesse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekküler Hipomani siz kime yaptırdınız ekimi
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 35
Saç ekimi forum

Facebook Twitter Instagram