Gönderen Konu: Maca Tozu  (Okunma sayısı 1182 defa)

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
Maca Tozu
« : 12 Ağustos 2020, 22:49:24 »
Bu toz hakkında tecrübesi olan kullanan var mı hormonları dengeledigi saça faydası olabilecegi söyleniyor?

Salvador

• Hero Member
Ynt: Maca Tozu
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2020, 23:00:02 »
Bu toz hakkında tecrübesi olan kullanan var mı hormonları dengeledigi saça faydası olabilecegi söyleniyor?
Ben duydum denemedim istersen bir deneyimle uygun fiyatı tecrübelerini yaz gruba
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2020, 23:14:36 »

Saç hormon dengesizliğinden dökülmüyor ki? Dengesinden dökülüyor.. yani saça iyi gelmesi için hormonu bozması lazım...

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2020, 23:31:46 »
Saç hormon dengesizliğinden dökülmüyor ki? Dengesinden dökülüyor.. yani saça iyi gelmesi için hormonu bozması lazım...
[/quote
Dogru aslında baskılaması lazım. Sloocer hocam benim saç ekimiyle ilgili hiç yorum yapmadınız merak ediyorum görüşünüzü
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2020, 23:37:56 »
Aslında öyle değil kadınlarda nasıl kadınlarda polistik over varsa erkeklerde de bir takım hormonal dengesizlikler olabiliyor.Hormonlarin cok yüksek olması da ya da hormonal dalgalanmalar da iyi değil.Finas hormonlarla oynuyor evet ama saç dökülmesinin mekanizmasını kökten çözecek şey hormonlarla oynamak değil bu soruna yol açan durumu bertaraf etmek olacak.

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2020, 23:51:52 »
Aslında öyle değil kadınlarda nasıl kadınlarda polistik over varsa erkeklerde de bir takım hormonal dengesizlikler olabiliyor.Hormonlarin cok yüksek olması da ya da hormonal dalgalanmalar da iyi değil.Finas hormonlarla oynuyor evet ama saç dökülmesinin mekanizmasını kökten çözecek şey hormonlarla oynamak değil bu soruna yol açan durumu bertaraf etmek olacak.
Yani olumlu yonde etkisi olur mu kullanmanın

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2020, 00:45:29 »

Bahsettiniz vitamin eksikliği, hormon dengesizliği gibi sebeplerden meydana gelen saç kayıpları erkek tipi saç dokulmedeki yeri %1 i geçmez ..
Saç dökülmesine yol açan şey kıl kökü reseptörlerinin duyarlılıgı-Dht... reseptör duyarlılıgını değiştiremeyeceğimize göre tek yok Dht yi bertaraf etmek.. Buda bu değerin normal kabul edilen referans aralıgın altına inmesi demektir ki Buda bir önceki mesajımda yazdıklarımı doğrulayan bir durum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 13 Ağustos 2020, 01:12:30 »
Bahsettiniz vitamin eksikliği, hormon dengesizliği gibi sebeplerden meydana gelen saç kayıpları erkek tipi saç dokulmedeki yeri %1 i geçmez ..
Saç dökülmesine yol açan şey kıl kökü reseptörlerinin duyarlılıgı-Dht... reseptör duyarlılıgını değiştiremeyeceğimize göre tek yok Dht yi bertaraf etmek.. Buda bu değerin normal kabul edilen referans aralıgın altına inmesi demektir ki Buda bir önceki mesajımda yazdıklarımı doğrulayan bir durum.
Söyle bir durum var finas ve dutastan kullanıp etki göremeyen insanlar var sadece DHT duyarlılığı ile açıklayamazsınız durumu.O kadar basit değil mekanizması şu an başka proteinlerin folikul yolagini tikadigina dair araştırmalar var tedaviler adlı konuma güncelleme olarak atmıştım bakabilirsiniz.Ostrojen alıp saç cikaramayanlar veyahut dökülmeyi onleyemenler var tamamen buna baglayabilecegimiz bir durum değil.Androjen hassasiyetine yol açan sebebi ortadan kaldirabilirse bilim çözüme de ulaşmış oluruz.Belki bir gün...

SACmalama

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2020, 11:43:54 »
Maca daha cok cinsel arzulari ve erkeklik özelliklerini tavana cikaran, afrodizyak etkisi oldugu söylenen(?) bir bitki. Bunlarin en iyi siyah olanlari ve 4000 metre rakimda yetisenleri :) Sac icin ne kadar anlamli, bu tartisilir fakat saglik yönüyle (ki özellikle cinsel saglik) Superfood kategorisinde yer alan muhtesem bir takviye. Bana sorarsan kesinlikle kullan derim, icinde bir cok vitamini minerali barindiriyor ve insana yüksek bir canlilik katiyor.

Sac icin dersen, o konuda net bir sey söyleyemem ve " MACA SAC CIKARIYOR !?!?!" gibi bir ifadeyi reklamdan öteye getirmem.

P.S.: Ben maca yi kullaniyorum ama bunun saclarla hicbir alakasi yok ;) Yine de herkese kesinlikle tavsiye ederim. Temel Reisin ispanagi gibi bir sey MACA :)

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2020, 11:53:55 »
Maca daha cok cinsel arzulari ve erkeklik özelliklerini tavana cikaran, afrodizyak etkisi oldugu söylenen(?) bir bitki. Bunlarin en iyi siyah olanlari ve 4000 metre rakimda yetisenleri :) Sac icin ne kadar anlamli, bu tartisilir fakat saglik yönüyle (ki özellikle cinsel saglik) Superfood kategorisinde yer alan muhtesem bir takviye. Bana sorarsan kesinlikle kullan derim, icinde bir cok vitamini minerali barindiriyor ve insana yüksek bir canlilik katiyor.

Sac icin dersen, o konuda net bir sey söyleyemem ve " MACA SAC CIKARIYOR !?!?!" gibi bir ifadeyi reklamdan öteye getirmem.

P.S.: Ben maca yi kullaniyorum ama bunun saclarla hicbir alakasi yok ;) Yine de herkese kesinlikle tavsiye ederim. Temel Reisin ispanagi gibi bir sey MACA :)
Hocam hangi markayı aldunız ben aldım hiç bi etki göremedim bana yazar mısınız hangisini kullandınızı

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

SACmalama

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 29 Ağustos 2020, 14:08:10 »
Hocam hangi markayı aldunız ben aldım hiç bi etki göremedim bana yazar mısınız hangisini kullandınızı

Ben Almanyadayim suanda, o yüzden burada amazondan aldigim bir markaydi. Cok da taninan bir marka degil fakat Bio (organik) bir ürün. Almanlarin bu konudaki enstitüleri, bio standartlarini ciddi bir sekilde arastirdigindan marka cok da öne cikmiyor.

Fakat icimden bir ses sizin bu konuda dozaji düsük tuttugunuzu söylüyor. Hangi dozlarda ürünü kullaniyorsunuz? Ben sabah 5gr, aksam 10gr olmak üzere günde 15 gram kullaniyorum. Bu dozaj günde 40-50 grama kadar cikiyor fakat ben o kadar da yüksek tutmuyorum. Eger 1-2 gram kullaniyorsaniz tabiki de etkisini görmeniz olanaksiz :) Ve bahsettigim etkiler bir iki hafta sonra libido artisi vb. sekilde kendini aslinda cok net gösteriyor. Eger dozajiniz da uygunsa (toplamda >10 gr / gün) ve etkisini görmüyorsaniz, tugla tozu satin almis olma ihtimaliniz var ;D

Facebook Twitter Instagram