Herkese selamlar,
Saç ekimi konusundaki uzun süren kararsızlığımı pandemi nedeniyle oluşan uygun şartlar sonucu bitirdim. 31 yaşındayım, lise yıllarında başlayan şakaklardaki açılma seneler geçtikçe belirginleşti. Son zamanlarda açılma durmuştu ancak tepe ve vertekste seyrelmeler başlamıştı.Koray beyle ekim planlamasındaki görüşmemizde senesini bilemem ancak finasterid kullanmazsan verteks tamamen kel kalacak şeklinde moral verdi
. Şimdiye kadar finsterid kullanmadım. Geçmişte birkaç ay minoksil kullandım sadece. Beni rahatsız eden durum önlerin dökülmesi ve seyrelmesi nedeniyle saçları tarasam bile şekil almadıklarından dağınık olmalarıydı. Umarım ekim sonrası tarama ile uzun süreli şekil alırlar.
Bir süredir forumda gözlemci olarak bulundum. Kendi saç tipime ve dökülme tarzıma benzer kişileri bulmaya gayret gösterdim ve sonuçlarına bakarak kendim hakkında öngörülerde bulundum. Şimdi de bana benzer saç tipine sahip kişilere yardımı dokunabilir diye konuyu açmaya karar verdim. Seyrek ve ince saç telliyim. Her ne kadar istenilen özellikler olmasa da umarım sonuçtan memnun kalırım.
Merkez hakkında forumda zaten olumlu çok fazla geribildirim var, teyit etmek amaçlı merkezde bulunduğum süre boyunca hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. İtalyan,ispanyol ve Fransız turist vardı bulunduğum dönemde. 1 temmuzdan itibaren yabancı turistler de gelmeye başlamış.
Ekim sonrası şeytanın kulağına kurşun ağrı,sızı, kaşıntı hiçbir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Sadece ödeme bağlı kafam biraz şiş ve gerginlik hissediyorum.
Son olarak ekinlerin baş vermesini bekleyen tüm kader ortaklarının Allah yardımcısı olsun