Saç Ekimi Sonuçları
Videodaki biotion 1000g mı 5000g mı. Birkaç kişide 5000g bazıların 1000g gördüm. Fark ediyor mu bu kadar ve hangisini kullanmalı?Yeni ekim yaptırdım ve Türk menşeli ürünler verdiler(Avesin). Doğrusu çok güvenemedimAnladığım kadarıyla kullanılacak ürün grupları şunları1. Losyon(Sprey) - Prozinc2. Şampuan - Vichy Dercos Energisant 3. Kapsül - Biotin 5000 4. Tablet - Procepia - Günde 1 veya proscar tabletini 2 ye 1 tanesi4. Serum - Vichy dercos amoxidil - Haftada 2 kez dermoroller ile birlikte.Ama bu seçimler iyi mi bir soru işareti tabi
KAC GREFT EKILDI
emeğine sağlık
Fthfth hayırlı olsun sonucun gayet güzel. Yanlız şunu anlamadım. Normalde tepe bölgesinde orjinal saçların korunması için propecia reçete edilir. Sizde tepe bölgesinde zaten saç yokmuş. Kalan saçların da DHT ye duyarsız olduğu varsayımıyla hormonlarınızla oynamanız gereksiz olabilir. Bunu da değerlendirmeniz faydanıza olur. Yani yaygın inanış olan donör bölgeden ekilen saçların dht duyarsızlığı doğru ise, zaten ekilen saçlarınız için propecia işe yaramayacak. Öncesinde de korumaya değer bir saçınız kalmamış.
Merhaba şuanda minoxil kullanımını bıraktıkdan sonraki durumunuz nedir ? Dökülme vb durumunuz var mı?