Gönderen Konu: Asmed/Koray Erdogan/5000 greft/25-26 Agustos 2020/2.ekim/Yas 31  (Okunma sayısı 5852 defa)

nicky nick

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba; forumu uzun zamandır sessiz modda takip ediyordum. Koray Hoca'nın kampanyasından sonra ben de ekim yaptırmaya karar verdim ve buraya üye oldum, ekimden sonra da burada gerekli paylaşımları yapacağım.

2013 yılında 4000-5000 kök civarında, ismi çok bilinmeyen bir klinikte saç ekimi yaptırmıştım. Yaşım 23'tü ve o zamanlar vertex bölgemde açıklık yoktu. Ekim başarısızdı diyemem, o dönemler açık bölgelerimi çok güzel kapatmıştı ve memnundum. Fakat yıllar ilerledikçe herkesin başına geldiği gibi benim de ekim harici kalan kendi doğal saçlarım dökülmeye başladı ve vertex bölgem açıldı.

Geçen yıl Muttalip Hocayla görüştüm, kendisi ekimin çok başarılı olacağını düşünmediğini, içine sinmediğini söyledi. Ben de ekim yaptırmaktan vazgeçmiştim fakat Koray Hoca'nın kampanyasını görünce tek ve son çaremin bu olduğunu düşündüm açıkçası.

Koray Hoca ile Andreaa Hanım aracılığı ile yazışarak görüştüm. Resimlerimi yolladım. Kendisi vertex bölgem için çok büyük beklentide olmamam gerektiğini söyledi. Ben de Hocaya bunun farkında olduğumu, ön bölgemin olabildiğince sıkı olup, vertex bölgemdeki köklerin homojen dağılımının yapılıp, naturel bir seyreklik görüntüsü oluşmasına razı olduğumu söyledim.

Koray Hoca 4500 adetlik bir ekim planladığını, ekimden önceki gün konsültasyona geldiğimde kesin kararı vereceğini belirtti. Ön çizgimin de doğallını kontrol edip bu bölgeye de işlem yapabileceğini belirtti.

En büyük korkum  bu ekimden sonra donör bölgemde çok büyük seyreklik oluşup, saçımı ne kadar uzatsam da o seyrekliğin görünecek olması. 2. ekimini yaptıran arkadaşlar bu konuda destek olurlarsa sevinirim.

Koray Hoca'ya gönderdiğim resimleri paylaşıyorum.

Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed / 25-26 Ağustos / 4500 kök
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2020, 14:44:26 »
Hayırlı olsun kardeşim umarım güzel sonuç açık alan ve duruma bakılırsa ben iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum beklentinin ötesinde.
Global Moderator

ax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2020, 14:48:09 »
İyi bir ekim gerçekleşirse 2. ekime gerek kalmadan bu iş biter.Açıklığınız kapatalıcak düzeyde...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2020, 15:24:09 »
Öncelikle hayırlı olsun. Donör bölgenizi Asmed'de tarıyorlar zaten, alımları oldukça homojen yapıyorlar o konu da korkunuz olmasın. Donör bölgeyi yormazlar yani tabi çok kısa kullanmadığınız sürece bu konuştuğum durum. Sonuçta 2. ekimle beraber 9500'e yakın bir alımdan söz ediyoruz. Umarım bu süreç istediğiniz gibi gider.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nicky nick

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asmed / Koray Erdoğan / 25-26 Ağustos / 5000 greft (2.Saç Ekimi)
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2020, 20:04:43 »
Herkese merhaba.
Asmed'de 25-26 Ağustos tarihinde sorunsuz bir şekilde ekim işlemim gerçekleştirildi. İlk iletide zaten ekim öncesi endişelerimi ve saç ekim geçmişimi yazmıştım.
Ekimden 1 gün önce danışmanım Andreaa Hanım ile görüştükten sonra Koray Hoca'nın yanına konsültasyona gittiğimde, donör bölgemin seyrek kalma endişesinden bahsettim. Kendisi gönderdiğim resimlerden baktığı zaman 4500 alacağını belirtse de donör bölgemi incelediğinde 5000 alınabileceğini, seyreklikle ilgili de hiçbir sorun yaşamayacağımı net bir şekilde ifade etti. Karşınızdaki Koray Erdoğan olunca tabi insana bir rahatlama gelmiyor değil  :)
İlk ekimimi yapanlara biraz laf etti, bu kadar greft alınmasına rağmen seyrek bir saç ektiklerini, donörü motor ile biraz hor kullandıklarını, ön çizgimdeki tekli greftlerin ise yönlerinin kötü olduğunu söyledi. En büyük avantajımın ön çizgiyi geride tutmaları olduğunu ve ön çizgimi kendi istediği gibi dizayn edip, eski ön çizgimi kamufle edebileceğini söyledi. Beklentimi sordu, orjinal saçlarım kadar sıklığın olmayacağının farkında olduğumu, homojen dağılmış ve naturel bir seyreklik sağlayabilirse ekimi istediğimi belirttim. Hiç kafana takma ben ayarlarım onu dedi ve ön-vertex arasındaki greftlerin 2000-3000 mi yoksa 2500-2500 mü olması gerektiğini biraz düşündükten sonra 2500-2500'e karar kıldı.
1 aydır finasterid kullandığımı ve kullanmaya devam edeceğimi belirttikten sonra saç çizgimi( özellikle vertex çizgisi ) buna göre çizdi.
Asmed'in profesyonelliği hakkında hiç bir kötü yorum yapılamaz, tüm sistem makine gibi işliyor. Özellikle donör alanındaki işlemleri muazzam. İlk ekimimde 10 gün sızlayan donör bölgesi 2 günde iyileşti diyebilirim. Tüm ekip kendilerini işine adamış ve son derece profesyoneller.
Bu forumda paylaşılan bir çok ekim tecrübesinden faydalandım. Bu yüzden ben de gelişmelerimi resimlerle dönem dönem paylaşacağım.
Ekim öncesi ve sonrası resimlerimi görebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 22:12:53 Gönderen: nicky nick »

nicky nick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2020, 20:05:57 »
Ekim Öncesi

nicky nick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2020, 20:07:18 »
Ekim sonrası

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2020, 21:45:05 »
ön çizgide sık bir sonuç alınırsa her halükarda güzel bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum hem asmedin ekim başarısı hemde ekim öncesi seyrekte olsa saçlarınızın olmasından dolayı güzel sonuç alacağınızı düşünüyorum umarım yanılmam :)
ekiminiz hayırlı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2020, 21:46:35 »
Hayırlı olsun planlama ve ön çizgin ekim sıklığın çok başarılı her asmed ekiminde olduğu gibi hayırlı olsun
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2020, 21:47:08 »
Baba gene şow yapmış hayırlı olsun

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2020, 22:00:54 »
Geçmiş olsun  dostum      planlama  hersey  çok güzel ins sonuç güzel olur

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2020, 22:28:45 »
Hayırlı olsun bende beğendim ekimi. Koray Hoca gerçekten anlattığı zaman insanın hayır diyesi gelmiyor. Ama bir gerçekte var Koray Hoca hayal satmaz. Sizin tarama işleminiz bittikten sonra akşam donör üzerinde çalışıyorlar zaten. O nedenle çok kısa tutmadığınız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben ilgilendiğim için özellikle çalışmaları hakkında sorular da sormuştum. Hayırlı olsun tekrardan, umarım sürecin sonunda mutlu olacağınız bir sonuçla ayrılırsınız...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2020, 22:37:35 »
hayırlı olsun sonuç mutlu eder umarım takipteyiz hocam.

musician31

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Ağustos 2020, 00:45:01 »
Hayırlı olsun dostum. Koray hocanın ekimleri tablo gibi, al duvara as :)
Hedefe giden yolda, çekilen çile kutsaldır.

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 29 Ağustos 2020, 00:47:46 »
Hayırlı olsun arkadaşım, umarım sonuç sizi mutlu eder.

Facebook Twitter Instagram