Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ VERİMLİLİĞİ - YAŞ İLİŞKİSİ  (Okunma sayısı 4495 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİ VERİMLİLİĞİ - YAŞ İLİŞKİSİ
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2020, 13:28:07 »
Genç yaşta sacları dökülmüş bi insan o psikolojiyle ne  derseniz ne anlatırsaniz anlatın 30lu 40lı yaşlara kadar bekleyemez çünkü içinde bulunduğu durum içinde bulunduğu o iğrenç hergün modunu düşüren bunalıma sokan pisikoloji berbat bişey

Doğrudur.. bu işin niyetine giren, arama motoruna “saç ekimi” yazdıktan sonra takriben 14-70 gün içersinde Ekim yaptırmış oluyor.. çok nadirde olsa %10 Luk bir kısım önden girip 1-2 sene araştırma yapıyor

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2020, 19:11:54 »
10 yıl önce televizyonda evrim bayraktarın  su ifadesini dinlemistim " artik genetik sac dokulmeleri diger faktorlerinde etkisiyle hizlanip 16 da baslayip 30 a kadar tamamlanabiliyor" gibisinden konusmustu. O zaman 21 yasindaydim ve bana absurd gelmisti hadi lan 30 uma kadar nasil biter bu sac dedim ki sacim baya baya dokuluyodu yani. Her neyse minoxlar finler derken koruyamadim saci ve 25 yasimda ilk ekimi yaptirdim, dokulmem devam etti, ekimin planlamasi kotu oldugu icin kapaticilikta olmadi ve bahsettigin gibi sadece bir senecik mutlu etti beni o ekim, bak dusun bir kac sene degil alt tarafi bir sene. Simdi 31 yasindayim ve ikinci ekimden onceki halime bakinca hakikaten genetik dokulmem neredeyse yuzde 80 tamamlanmisti. Ekilen saclarlada alakali Koray hocaninda her on yilda bir yuzde 10 luk kayiplar yasayabilirsiniz ifadesi var. Yas ve basari orani bakimindanda heralde forumdaki en nadide orneklerden biri kaiserss

Mons

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2020, 19:57:07 »
20 yaşındayım saç dökülmem 35-40 yaş aralığına sahip bildiğiniz seyrek saçlı ve keli gözüken bir insanım.Yaşıtlarımdan çok büyük duruyorum ve hatta benden büyük olanların bile abi dediği oluyor.Saçımın olmaması sosyal hayatımda da çok etkili oluyor.Ben şu düşüncedeyim 40-50 yaşında saçım olacağına 20-30 lu yaşlarda saçım olsun ektirmeyi düşünüyorum.

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 12 Ağustos 2020, 20:25:19 »
20 yaşındayım saç dökülmem 35-40 yaş aralığına sahip bildiğiniz seyrek saçlı ve keli gözüken bir insanım.Yaşıtlarımdan çok büyük duruyorum ve hatta benden büyük olanların bile abi dediği oluyor.Saçımın olmaması sosyal hayatımda da çok etkili oluyor.Ben şu düşüncedeyim 40-50 yaşında saçım olacağına 20-30 lu yaşlarda saçım olsun ektirmeyi düşünüyorum.

Kesinlikle haklısın kardeşim ama 20 cidden erken, foto ekleyebilirsen daha sağlıklı görüşler belirtebiliriz

Mons

• Yeni üye
  • *

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2020, 21:22:39 »
https://hizliresim.com/i0H9zU
https://hizliresim.com/EmdQ41
https://hizliresim.com/h1U1KH
Buyurun elimden bu kadar gelebildi.

Aslan kardeşim hiç sıkma canını. Şu an ne yaparsan yap kafandaki saçlar gidecek. Senin için önemli olan donör bölgesini korumak. Bunun için bir cildiyeciye görünüp eksik vitamin varsa onları alabilir ve önereceği diğer takviyeleri zamana yayarak kullanabilirsin. En azından 24/25 yaşını bekleyip öyle ekim yaptırman her türlü senin avantajına olacaktır. Diğer türlü tek sefer de kapanması zor bir açıklık var ve greftler erken bir ekimde boşa harcanırsa ilerde çok pişman olabilirsin.

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2020, 21:32:27 »
https://hizliresim.com/i0H9zU
https://hizliresim.com/EmdQ41
https://hizliresim.com/h1U1KH
Buyurun elimden bu kadar gelebildi.

evet kardeşim erken yaşta ciddi kayıp yaşamışsın, öncelikle bir şey soracağım, hiç kazıttın mı? Yakışıyor mu sana?  Denemediysen bir dene zaten pek kaybın olmaz bir bakmışsın Dwayne Johnson olmuşsun, baktın olmuyor donörün sağlam işin ehli bir yerde güzel bir sonuç alırsın sadece şu kırmızıyla çizdiğim yerde sanki dökülme devam edecekmiş gibi. Onun haricinde araştırmalarını yaparken sadece instagram sayfalarını ve ünlü youtuberları falan baz alma. Forumdaki konuları dolaş, şikayet sitelerine bak, fevri davranma yani.

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2020, 21:34:58 »

evet kardeşim erken yaşta ciddi kayıp yaşamışsın, öncelikle bir şey soracağım, hiç kazıttın mı? Yakışıyor mu sana?  Denemediysen bir dene zaten pek kaybın olmaz bir bakmışsın Dwayne Johnson olmuşsun, baktın olmuyor donörün sağlam işin ehli bir yerde güzel bir sonuç alırsın sadece şu kırmızıyla çizdiğim yerde sanki dökülme devam edecekmiş gibi. Onun haricinde araştırmalarını yaparken sadece instagram sayfalarını ve ünlü youtuberları falan baz alma. Forumdaki konuları dolaş, şikayet sitelerine bak, fevri davranma yani.

Aslında tam Ecz.Holmes'in kullandığı solüsyonluk kafa. Paylaşsaydı arkadaş faydalanabilirdi.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2020, 00:04:30 »
Bu durumda ben Sac ekimi icin en uygun yastayim. 41 yaşindayim. Sigara alkol yok. Ancak fazla hareketli biri degilim. Bir arkadas genclerde ekim tutuyor diye yazmisti. Genclerde yapilan ekimin tuttugu bilgisini dogrulayacak sayisal veri varsa paylassin bence. Ancak belki ureme ve erkeklik hormonu ile alakali olarak ( dht mevzusu) geclerde saclarin kaybi daha hizli ve durduralamaz olabilir. Benim sorumda aslinda burda. Hayati yavas gecen birinin vucududa tabiki efor sarfetmez. Kaslarin oksijen ihtiyaci daha az olur, bazi hormonlar daha az salgilanir. Fizyolojik acidan statik yasayan birinin sac koklerine giden kan orani veya orayi besleme durumu nasildir?

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2020, 10:55:27 »
Sloocer abim çok değerli  bilgisine sonsuz güvenim var keza diğer kişilerde öyle bilimsel olarak size hic bir şey söyleyemem ben 26 yaşında bir kardesinizim. Ama bu sizin bilimsel anlattığıniz şeylerin 20-30 yaş araliginin gözünde hiç bir değeri yok. Bizim yaşadığımız psikolojiyi anlatamam size.  Çok güzel saçlarım vardı istediğim.kizla beraber olabiliyordum çekinmeden konusabiliyordum. Sevgili olabiliyordum taaki saçım dökülune kadar. Döküldükten sonra ne oldu biliyor.musunuz " insanlar saçlarıma bakmaktan kel demelerinden akrabalar ne oldu senin saçına nasıl döküldü öyle demelerinden dışarı çıkarken olan saçlarla seyrek yerleri kapatmaktan  saatlerce aynaya bakarak küfür ettigimi biliyorum kadere. Daha sonra ne oldu biliyor musunuz saçım daha çok açıldı on ortada saç yok  yanlar  Albert Einstein gibi rüzgar bir vuruyor yanlardan ayrılıyor. Kafamın üzerine gözlük takmadan dışarı çıkamaz oldum. Sprey kullanamıyorum çünkü daha çok dokuyordu. Bu forumla 20 yaşında tanıştım sloocer abimde yorum yapmisti Ekim için beklemelisin dökülme devam edecek diye evet doğru bildiler 26 yaşıma gelene kadar saçlarımın yüzde 95ini kaybettim. Ama bu bilimsel dediğiniz şeylerin dışardaki insanların gözünde hiç bir değeri yok ""KELLEŞMİŞSİN TEFOOOOOOOOOO "" ABİ DHT YUXUNDEN ? ONEY A..K? OLURMU OYLE.SEY  STRES YAPMİCAN CNM KARDESİM YAAA.S.S ""
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2020, 11:41:32 »
Teyfo başkaları için değil kendin için yaşa...Neler var neler insanların birşeyler demesi mırıldanmasını dikkate alırsak yaptpımız herşeyden zevk alamayız..Saç olup olmaması bir insana bakışı değiştiriyorsa,sen o bakış atanları değiştir,insanların ağızndaki çubukla uğraşanlar, gözlerindeki çapakları temizlesin önce..
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2020, 12:14:00 »
Teyfo başkaları için değil kendin için yaşa...Neler var neler insanların birşeyler demesi mırıldanmasını dikkate alırsak yaptpımız herşeyden zevk alamayız..Saç olup olmaması bir insana bakışı değiştiriyorsa,sen o bakış atanları değiştir,insanların ağızndaki çubukla uğraşanlar, gözlerindeki çapakları temizlesin önce..
Abi iyi diyosun güzel diyosun ama yemin ederim dediğin gibi hiç olmuyo çok zor bi psikoloji heleki günümüz insanları ve günümüz  Türkiyesinde malesef..

Cansever4364

• Full Member
« Yanıtla #27 : 13 Ağustos 2020, 12:38:13 »
Bu konu birazda gençlerin umidini karartma gbi olmuş çok saçma Bi konu

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Ağustos 2020, 12:49:18 »
Bu konu birazda gençlerin umidini karartma gbi olmuş çok saçma Bi konu

Dost acı söyler.. içiniz açılsın istiyorsanız whatsapp üzerinden ekim merkezlerine foto yollayın.. özellikle 3500-5000 TL arasında  SINIR-Sizsiniz max greft tek fiyat Gold-silver-buzlu-tuzlu -handmade-oksijenli-organik Fue yapanlara. Acayip motive olursunuz.

“ kellik çok ama sorun değil, enseniz çok güzel, 3 kişiye ekim cıkar burdan , hepsi çiftli 3 lü gibi 2 seansa gerek yok 1 seferde çözeriz kekliği, zaten mevcutlarıda PRP ile koruruz. Kellik sizin için sorun değil, haftaya çarşamba 1 gün boş oraya yaZıyorum sizi” lafları dilere  pelesenk olmuş.. bant kaydı gibi alayı aynı şeyleri söylüyor..
o yüzden moraliniz bozuk ise 3 foto Çek gönder.. için açılsın.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2020, 13:13:50 »
Dost acı söyler.. içiniz açılsın istiyorsanız whatsapp üzerinden ekim merkezlerine foto yollayın.. özellikle 3500-5000 TL arasında  SINIR-Sizsiniz max greft tek fiyat Gold-silver-buzlu-tuzlu -handmade-oksijenli-organik Fue yapanlara. Acayip motive olursunuz.

“ kellik çok ama sorun değil, enseniz çok güzel, 3 kişiye ekim cıkar burdan , hepsi çiftli 3 lü gibi 2 seansa gerek yok 1 seferde çözeriz kekliği, zaten mevcutlarıda PRP ile koruruz. Kellik sizin için sorun değil, haftaya çarşamba 1 gün boş oraya yaZıyorum sizi” lafları dilere  pelesenk olmuş.. bant kaydı gibi alayı aynı şeyleri söylüyor..
o yüzden moraliniz bozuk ise 3 foto Çek gönder.. için açılsın.
+1

Facebook Twitter Instagram