Gönderen Konu: Şahin Çelik saç ekimi  (Okunma sayısı 3591 defa)

LegendTR

• Full Member
Ynt: Şahin Çelik saç ekimi
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2020, 01:15:58 »
AYnen öyle dünyanın sonu değil hocam Allah iyisiyle karşılaştırmış başka bir yer mahvedip gönderebilirdi de buna da şükür, yalnız benim anlamadığım dönör iyi gözüküyor yanlardaki saçın seyrekliğinden ötürü mü ekim yapılmadı ?

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 27 Ağustos 2020, 13:22:05 »
AYnen öyle dünyanın sonu değil hocam Allah iyisiyle karşılaştırmış başka bir yer mahvedip gönderebilirdi de buna da şükür, yalnız benim anlamadığım dönör iyi gözüküyor yanlardaki saçın seyrekliğinden ötürü mü ekim yapılmadı ?
Evet hocam buna şükür valla Rabbim yüzüme baktı da gözünü para bürüyen kişilere denk gelmedim yoksa bir ömür onun sıkıntısını çekebilirdim. Yanlardaki saçımın seyrekliğinden dolayı yapmak istemedi hocam

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 27 Ağustos 2020, 13:26:32 »
Dünyanın sonu değil tüccar bir ekimciye denk gelsen çok  kötü tecrübeler edinecektin. Belki ilerde protez denersin belki traşlayıp bir tarz yaparsın seçenekler bitmiş değil.
Şahin hocadan Allah razı olsun dürüst yaklaştığı için, protez düşünmeye başladım hocam ama ona da başlayınca bırakamıyosun diye yorumlar aldım ne yapacağımı bilmiyorum herşeyin hayırlısı, çok şükür ki elimiz ayağımız tutuyor sağlığımız yerinde, saça da belki zamanla çözüm bulunur yoksa da böyle devam

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Ağustos 2020, 16:34:29 »
Ekim olur sana bence donor bölgen iyi geldi bana zaten hangi ekimciye sorsan çoğunlukla sana Ekim yaparız ama dokulmen devam edicek der.Forumda kaç kişi tamamen dökülmesi durup öyle Ekim yapmış bence protezi düşünme şuan derim donor bolgen güzel bence kesinlikle ekime şans vermen lazım tedavileri arastirip Ekim yapıp tedavilere devam etmen daha mantıklı geliyor bana senden daha kötü durumları gördüm Ekim yapıp yinede görüntü yönden mutlu olduklarını ifade ediyorlar Ekim düşün derim kesinlikle .Protez olayını hiç düşünme.

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Ağustos 2020, 20:19:26 »
Ekim olur sana bence donor bölgen iyi geldi bana zaten hangi ekimciye sorsan çoğunlukla sana Ekim yaparız ama dokulmen devam edicek der.Forumda kaç kişi tamamen dökülmesi durup öyle Ekim yapmış bence protezi düşünme şuan derim donor bolgen güzel bence kesinlikle ekime şans vermen lazım tedavileri arastirip Ekim yapıp tedavilere devam etmen daha mantıklı geliyor bana senden daha kötü durumları gördüm Ekim yapıp yinede görüntü yönden mutlu olduklarını ifade ediyorlar Ekim düşün derim kesinlikle .Protez olayını hiç düşünme.
Saç dökülmem durunca şahin hocayla tekrar görüşmeyi düşünüyorum hocam ama umudum az, zamana bırakıyorum önerilerin için teşekkür ederim

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2020, 20:46:28 »
Bence yaşın daha genç bu yaşta bir ekim riskli olabilir. İlk ekim çok iyi geçmeliki ikinci ekimi düşünebilesin. En iyi yere gitsen de iyi geçmeme ihtimali var. Donör kısmındaki greftlerin her biri altın değerinde ve sonsuz greft yok. Bu forumu takip edersen bu örnekler çok. Bana sorarsan 20 li yaşlardaki agrasif dökülmen devam etsin 30 yaşında iyi bir yerde ekim yaparsın. Hem o zamana kadar birikim yapıp en iyi yere gidip riski minimize edersin hem iyi araştırırsın hem de agrasif dökülmeni atlatırsın. Burada planlama çok önemli. 10 yıl önce saç ektirenlere danışırsan onlar sana planlamanın ne kadar önemli olduğunu söylerler. Anlık karar verme pişman olursun. Saç ekimi çok önemli bir operasyon hem de süreç olarak çok uzun.
  • Ekim Tarihi: 19-20 Eylül 2024
  • Ekim Merkezi ismi ASMED-DR.KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko
Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko

Suskun Yürek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 17 Şubat 2021, 14:53:08 »
Şahin ve Ergin dürüst insanlar bende onlara ektirdim para onlar icin ikinci pilanda her daim ilgilendiler sag olsunlar.

[/url

Sonuc nasil sizce degerli fikirlerinizi alabilirmiyim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Şubat 2021, 15:13:13 »
Bu saç gidici maalesef. Hoca gerçekçi konuşmuş. Bekleme işi zor biliyorum ama senin yerinde olsam en az 3-4 sene daha beklerim. Daha sağlıklı bir ekim olur ilerde dökülecek derdi de olmaz.

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #23 : 19 Şubat 2021, 21:24:35 »
>cok dopru söylemiş şahin bey, saçlarınız dökülecek ve2.b i ekim kaçınılmaz bir gerçek

Santa33

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 22 Şubat 2021, 05:32:43 »
ekim başarılı görünüyor, destek kullanmak istersen kullanabilirsin, bol saçlar diliyorum

Şahin ve Ergin dürüst insanlar bende onlara ektirdim para onlar icin ikinci pilanda her daim ilgilendiler sag olsunlar.

[/url

Sonuc nasil sizce degerli fikirlerinizi alabilirmiyim.

• Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram