Gönderen Konu: Şahin Çelik saç ekimi  (Okunma sayısı 3594 defa)

brkskr

• Yeni üye
  • *
Şahin Çelik saç ekimi
« : 11 Ağustos 2020, 19:05:11 »
Merhaba arkadaşlar. 26 yaşındayım, bir süredir forumu takip ediyorum, saç ektirmeyi düşünüyorum, burdan edindiğim bilgilere göre Şahin Çelik hocaya saç ektirmeyi düşünüyorum. Kendisiyle telefonda görüştüm ekim yapılabileceğini söyledi fakat var olan saçların dökülebilir ve 30lu yaşlarda 2.ekim gerekebilir dedi ama önce sizlerden bilgi almak istedim. Fotoğraflarımı atıyorum yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şahin Çelik saç ekimi
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2020, 19:23:36 »
Doğru söylemiş fakat “ebilir” yerine “ecek” demeliydi belki üzmemek için söylemiştir.
Ekim yapılabilir o isteğe bağlı olarak ama dökülmeniz devam EDECEK, mevcut saçlarınız DÖKÜLECEK ve 2 .ekim GEREKECEK.
Sac renginiz donör durumu avantajlı gözüküyor.
Sizin yerinde olsam beklerim 30 yasında 1 Ekim 35 te bir revize şeklinde bir planlama yaparım

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2020, 19:27:38 »
Şuan ektirsem nasıl bir sonuç alırım sizce? Başka resimlerimi de ekleyim hocam

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2020, 21:09:29 »
Saçlarınız ıslandığında kel gorduğunuz bölge gibi olacak saçlarınız aşağı yukarı.

Ama donör sağlam gozukuyo temporal bölge de gayet iyi. İki ekimle kapanır diye düşünüyorum
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2020, 21:12:57 »
Saçlarınız ıslandığında kel gorduğunuz bölge gibi olacak saçlarınız aşağı yukarı.

Ama donör sağlam gozukuyo temporal bölge de gayet iyi. İki ekimle kapanır diye düşünüyorum
Ektirmeye değer mi peki, en azından şimdiki halimden daha iyi olacağını düşünüyorum

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2020, 01:04:05 »
Ön orta otuza kalmaz, vertex de ciddi dökülür. Ama donör sağlıklı duruyor fotoğraflarda bu bi artı. Ben olsam şimdilik ön orta ekim yaptırırdım 3000 civarı. İlerleyen zamanda da vertex ve sıkılaştırma. Ama 2. Ekim kesin olacak 1. Ekim olursa.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2020, 01:38:40 »
Burada kilit nokta donörünüzün ilerleyen yıllarda da böyle sağlam olup olmayacağı. Ailenizinde donör bölgesi sizdeki gibi güçlüyse bence ön ve orta hatta yüksek greftler olmamak şartıyla ekim yapabilirsiniz. Saç renginiz ve açıklığınız da alacağınız başarılı sonuç sizi mutlu edecektir. Ama medikal tedavi kullanmadan yapacağınız ekim ile arkadaşların dediği gibi ilerleyen yıllarda dökülme yaşayacağınız muhtemel bir durum. Bu nedenle 2. ekim yaptırmanız elzem gözüküyor. Zaten dökülmesi tamamlanmamış herkes için de durum bundan ibaret. Eğer dış görüntünüz sizi çok rahatsız etmiyorsa bende 30'lu yaşlarınızı beklemenizin daha doğru olacağını düşünüyorum. Keza medikal tedavisiz sıklaştırma ekimi de yapılırsa varolan saçlarınızında zarar görme ihtimali var.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2020, 12:27:05 »
Doğru söylemiş şahin bey dökülmen devam edicek eğer yaptırır san da sana ona göre planlama yapacaktır.

Ya ilaç kullanıp var olan saçlarını koruyacaksın ekim yaptıracaksın

Ya bekleyeceksin saçlarının dökülmesini

Ya da ona göre planlama yapıp ekim yaptıracaksın ileriki dökülme durumuna göre

Saçlar ince yapılı sanırım.
Global Moderator

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2020, 12:35:14 »
Doğru söylemiş şahin bey dökülmen devam edicek eğer yaptırır san da sana ona göre planlama yapacaktır.

Evet saçlarım ince yapılı ve saçım 2 3 yıldır bu şekilde duruyor. Açıkçası şimdi saç ektirmeyi düşünüyorum ama bir yandan da ikinci ekim olmasını istemiyorum, siz dökülecek diyosunuz haklısınız ama eğer ilaçla felan var olan saçlarımı koruyabileceksem onu tercih ederim. Çok kararsızım malesef

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2020, 12:38:06 »
dostum saç ekımı ilkinde başarılı güzel bir sonuç alırsan ıkıncısını de istersın merak etme

tadına bakmadığın duygu ve yemek ıcın acele etme istemıyorum dıyerek :)

ilk ekim ön orta güzel bır sıklıkla olursa ılerı de de tepeye ekım yaptırıp onlerı bıraz daha sıklaştırırsın

medıkal tedavıler ıcınde forumu araştır ınsanlar neler kullanıyor bak
Global Moderator

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2020, 12:43:37 »
Ektir gitsin ucunda ölüm yok ya diyosunuz yani hocam ☺ bugün tekrar telefonda görüşme yapacaz şahin hocamla, kararımı verip haberdar ederim sizi

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 12 Ağustos 2020, 17:29:16 »
dostum saç ekımı ilkinde başarılı güzel bir sonuç alırsan ıkıncısını de istersın merak etme

ilk ekim ön orta güzel bır sıklıkla olursa ılerı de de tepeye ekım yaptırıp onlerı bıraz daha sıklaştırırsın

Ergin hocayla telefonda konuştum. Saçın ekime uygun dedi.Tepe bölgene ekim yapmayız üst bölgeye 4000 greft ekeriz dedi, bu seni 4 5 yıl götürür sonrasında gerek olursa tepe bölgesine ekim yaparız dedi. Tamam hocam ektirmeye karar verdim 21 ağustostan sonra müsaitim dedim o da bana biz 22 ekime kadar doluyuz dedi ☺

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2020, 22:38:23 »

Hintell hocam medikal tedavi için herkes farklı şeyler söylüyor. Ben Şahin hocaya ektirmeye karar verdim fakat ekimden önce saç yapıma göre sizin önereceğiniz ilaç varsa yardımcı olursanız sevinirim

brkskr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2020, 21:10:43 »

Hintell hocam merhaba, 24 Ağustos Pazartesi günü saç ekimi için randevu almıştım, kayseriden ankaraya gittim şahin hoca ve ergin hocayla görüştüm, saçımın durumuna baktı ve saçların seyrek enseden yanlardan alamam alsam da sonuç seni mutlu etmez dedi yapmayalım dedi, bende tamam dedim mecburen. Biraz hayal kırıklığı yaşadım saçımın durumundan dolayı ama şahin hoca ve ekibinin ne kadar kaliteli insanlar olduğunu ve yaptıkları işin başarısının paradan daha önemli olduğunu anladım. Allah razı olsun, başka biri olsa ekim yapıp mahvedebilirdi. Şimdi en azından kafamdaki soru işaretleri gitti, artık saç ekimi düşünemem malesef. Sizlere de çok teşekkür ederim her şey için. Hayırlı akşamlar

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2020, 21:49:16 »
Şimdi en azından kafamdaki soru işaretleri gitti, artık saç ekimi düşünemem malesef.
Dünyanın sonu değil tüccar bir ekimciye denk gelsen çok  kötü tecrübeler edinecektin. Belki ilerde protez denersin belki traşlayıp bir tarz yaparsın seçenekler bitmiş değil.
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 22:41:20 Gönderen: Kelim Kelsin Keliz »
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Facebook Twitter Instagram